remember this



waka waka

vad ska man säga? bra torsdag eller inte bra torsdag? hur som helt. sovmorgon till 8. hade 1 lektion 10-11. lunch sen kände jag att jag behövde göra nått. istället för o bara åka hem, isf kunde jag lika gärna kunnat skita i svenskan också kände jag haha. så ida och jag drog och tränade. asskönt. ett plus är ju att ida och jag fick inviga våra nya träningsbraxer, och att jag även fick inviga min little trainingbagiii. när jag kom hem åt jag, sen somnade jag vid 3 nånggång. väcktes av nån, var så jävkla trött så kommer inte ihåg vem det var? haha. men iaf när jag kolla på klockis.. så var den 7? alltså sovit 4 timmar på dagen. det är sjukt, jag måste ju ärligt talat söka hjälp med min trötthet.
imorgon har vi en lektion. som är friskvård och gym. så då ska vi ha pass. så blir sovmorgon imorgon också alltså.
juste. efter träningen idag. blev det fett mä powerwalk för o hinna med pendeln.

we can dance you and I

tisdag. engelska och smink är så dagen har sätt ut. efter skolan drog ia och jag och träna. vad vare vi sa? fit om en månad. häh. får se hur det blir med den saken va? ;)

I get so angry that I can't control myself
I fucking i hate feeling like this
You continue to break me down
And it feels like you'r glad you can break me
I can't tell you what it feels like
I suffocate, but I still fight
And when it's bad
It's awful
I feel so ashamed...

HAHAHAHAHA JAG DÖÖÖR


så sant som det är sagt

riktigt jäkla onödig dag. hade musico i 15 minuter? sen fotografering. arl och mentorsråd. stan hämta, tillbaka till skolan och hämta ett papper. stan igen. hem. träna. astråkigt.
I wait for the postman to bring me a letter
And I wait for the good Lord to make me feel better
And I carry the weight of the world on my shoulders
Family in crisis that only grows older

glamour.

igår åkte vi tjejer till julia. chillfest. kom fler senare. åkte hem med bror. idag hann jag bara vakna sen åkte vi ner och kolla på när brorsorna körde match. legat i badet. and now i'm doing NOTHING! BAJJ

drömmar i mitt liv har jag aldrig förlagt

fredagen såg ut som så att det blev förfest hos cecilia. soft. sen drog vi vidare på födelsedags-fest. det var väl helt okej. jag hade iaf askul en viss del av festen. haha fyfan vad jag och lina sheakade. ae gud. blev tråkigt när alla brjade dra, så då drog vi med .. eller aa. jag ia hampe och jensa satte oss vid hc. tjatade aslänge om hur mycket vi ville ha en cheese. men trodde skiten stängde tolv. sen åkte vi med jensa och hampe hem. då såg vi att mc stängde 1. lackaaaa loss!!!! ia och jag började laga mat. fett gott! la oss i soffert och kollade satc boxen. slockna. jag vakna vid 5 av en fot uppkörd i ansiket. haha. körde bort den och då vaknade både ia och jag. kom på att vi kunde lika gärna lägga oss i sängarna. däcka typ på dirr. vaknade nån gång mellan 11 och 12 idag. sen åkte jag på match. nu har jag badaaaat precis. blir att åka in till juliapulia.


dom kunde dra åt helvete, men ett enda ont ord om dig har alltid fått mig upp i ringen

var ligger landet där man böjer bananerna

tjaaa bloggen! kidda!
igår vare practico. sen såg jag min första hockeymatch i mitt liv. hästen-kumla. horses vann såklart. dratta hem. idag började dagen med vattengympa. haha aldrig kört det förut men det var fan kul! sen blev det vår vanliga runda för mig ia och ida. sen två lektioner. stan sen hem. aw vill göra't nu. måste ha moneeey!

a million miles away

 

 

 


fuck you

 

måste städa rummet nu. bajs


bästa


waka waka

får panik på håret, vet inte vad jag ska göra med det? plus att jossi och jönni fick mig massa o vilja ha keratinwaxhår nu :( panicoooooooooo

go on and kiss the girl lalalalaa

leave me alone

kul o komma hem 20 över 5?nae! engelska, sen sminkade jag ia. lite dj nathalie make. huh. sen firra hon mig. blev med på kort. dösnygga verkligen. älskar profilbilder. kommer dö fall dom kommer upp nånstans. tog bussen hem. småskönt med film på bussis också. fast lite wierd. det var om nån som typ korsfästes, och alla oldies på bussen bara : ohh. nejmen oj. jobbigt ja?!.

måndag.

mndag.
skola. gjorde bara ansiktsmassage på ceciliu. tror hon tyckte det var nice :). efter åkte vi till stauun. förälskade oss i barnkläder och saker till våra rum. hittade jättebra böcker med betydelse. köpte oss en varsin diary. åkte hem. hann bara byta om och slänga med mig fotbollsskorna sen vare träning. nu är jag trött. nu ska jag bara tänkkka.

Suddenly, you see, I'm not the same person anymore

ingen bra helg. alls. fredagen skulle jag vara med tjejerna. spydde så fick stanna hemma. igår var jag bara allmänt depp hela dagen. likadant idag, ledsen trött och vill inte till skolan imorgon. legat i sängen hela dagen. inte orkat kliva upp. känner ingen mening me't.
fin bild

vilken mes. hur kan du vara så blåögd

lördag. ingen bra dag alls. deppig och jättetrött. inget funkar. väntar på att notting hill ska börja. persiko-tee på de.


close to tears all the time

ahh blir så arg.

rummet har börjat snurra lite nu igen. men ville bara berätta om sjukt irriterande jävla kärringar!!!! fuck vad arg jag blev idag!!!! vi tjejer stog några meter ifrån rulltrapporna vid åhlens och pratade.. om nått? så kommer det en kärringjävel på 60+ och en på 50+, varav hon på 60+ går in stenhårt med armbågen i ryggen på både mig och ida.(man märkte att hon gjorde det med flit!) . jag sa högt: men va faan? och idioterna bara vänder sig om och skrattar? snälla? 50 och 60+ nånting? och beter sig så? äre inte enklare att säga ursäkta om vi nu stog i vägen? till och med tonåringar beter sig bättre än er.

don't do, you know, this

HAHAHHA roligaste Ida idag på haga när vi skulle skriva provet. haha lilla fuskis.
ligger helt död i sängen.
på stan idag kände jag bara... nae orkar inte fest ikväll. men ändra mig sen så ville verkligen på fest ikväll eller åtminstonde göra nått. men nerrå. det är nog inte meningen att jag ska göra nått. haha. för spydde förut. fuck this.

VÄRD ATT KOLLA PÅ! AS B-RAAA!

kan ju säga att han är snygging meää. smilegropisar. ihh

H to the E to the L to the L to the N to the O

hell no. fuck no. gaaaash i'm hungry.
så nu blire cappri. eller som jag så fint brukar
säga feeeel.... en champion tack (champion uttalaas då på engelska.. chämpion)
HAHAHAHHAHAHHAHAHHAHAHHA

fortsätta och fortsätta oooooch fortsättaaaa

tog mig en liten paus nu. min hjärna tar in saker, men helt plöstligt spyr den ut sakerna igen. så lär mig inte särskilt möökkkee. fick ett häfte idag som vi ska ha prov på imorgon. 12 fucking äckliga sidor barrra sådär va. så kände att jag behövde lite riskaka med pizzasmak. sen ska jag fortsätta med pluggandet och sen blire capricciossa. sen blire fortsätta sen blire idol och persikote som mamma ääääntligen köpt hem till mig. sen blire antagligen.... ATT FORTSÄTTA :(
fin bild.

auld lang syne

bara för jag gillar o leka med kepsar. seriösast är jag ju ocksååååå

such a dramaqueen

bara för kungarna av tylösand är så jävla roligt. och bara för nemo är snigg.

dekadansen

tröttt som fäääään.
upp tidigt imorse. öppnade ögonen och satte mig upp, var nära på o spy. hela rummet snurrade. la mig ner igen trodde jag rest mig för fort. men det hände varje gång jag reste mig upp eller ens öppnade ögonen. så morgonen tog lite tid kan man ju säga. skulle äta frukost mn var nära på o spy då med.. så fick lägga mig i soffan med benen i högläge och bara vara. mamma kom med frulle och sa att hon kunde skjutsa mig till praktiken istället för mådde verkligen jättedåligt. när ja kom fram mådde jag lite bättre iallafall. fått stått på lagret exakt hela dagen. men fick sluta tidigare och hann precis med bussen till stationen, dock inte bussen hem. men fick vänta lite bara. höll på o somna på bussen hela tiden, kände bara hur huvudet ramlade hela tiden haha. kom hem såg på tv, åt somnade några timmar, nu kungarna av tylösand

fucking hot boy


owww snygg karl. cheeeeseee

so you might not understand

trötttrötttrött.
kom knappt upp imorse. det var knapert duuuu. ae men. hade engelska..hantverk. sminkade ia, hon sminkade mig. drog till stan en snabbert. sen hem. ia kom. satte på julmusik. och bakade negerbollar. skulle skriva våra julönskelistor, men icke, då kom bror och satte på kizz istället så då vare inte lika mysigt. läste upp gamla dikter från greby. höll på o garva ihjäl oss. haha. sen gav jag bazze handmassage. sen kollade vi idol. grymt bra tjej där i slutet ni. nepp nu är jag trött. ska se lite på miss secret agent 2.

lullaby

juuuustääää. fick träffa negermilla idag som kom hem från spain igår. eller ska kanske säga.... BAJSKORVMILLA!!! mohaha

dare to move

kom knappt upp imorse. fy så hemskt tidiga mornar. jobbig skoldag fast ändå inte. höll på o somna hela tiden bara. kom hem o sov. åt nyss och nu är jag äckligt jäääävla sugen på bara trycka på klick och vips så har jag ett par skor. men vetifan vilka. och om jag ens orkar.

söndagggg

 

what to do when you'r feelin low--fake a smile--i know


then why the hell r u so sad


STOCKHOLMIA-SHOPPINGEN


lite wierd att jag som inte ens hade planerat o köpa ett skit i stockholm...kom hem med 7 påsar. men det är nog så.. man ska aldrig bestämma vad man ska köpa, utan bara låta't komma. första gången jag var i stockholm så hade jag bestämt o handla massa, men vad kom jag hem med? jo ett rött läppstift och en mascara. i sommras när jag också hade bestämt o handla massa där.. kom jag hem med en stickad tröja och typ 2 saker till.. så lite roligare vare ju allt den här gången!

tonight i'm falling and i can't get up

sitter i sängen och håller på o lägga in bilder på vad jag köpte i stockholm. så dom kommer sooooon.

ändrade planer.

var planerat att vi skulle bort till jenny i fredags och fira denise. men icke då. jag hade redan beeställt resan till stockholm så jag kunde inte hänga med  , plus att inte rikards föräldrar kunde komma. så då blev det inget. så dom ändra sen så attt vi skulle dit idag. men jenny ringde pappa nyss och sa att dom var på kolmården nu och att edvin spytt. så han har säkert fått samma som alva hade hela förra veckan så nu blev det inställt idag också. så nu ska jag göra iordning i mina lådor och garderoberna. BAJJ

snygga tatueringar

seriöööööst kolla bara pistolen på första bilden. så jävla snygg! dom andra med!

Nu Eller Aldrig - The Bucket List

NUUU blir det den här filmen. handlar om dom här
snyggingarna. (HAHA) filmen handlar iallafall om
dom här som båda får liggaa i samma sjukrum
för båda har cancer. dom börjar prata och så hittar
jack nicholson morgan freemans "to do list before i die"
så lägger dom till några saker och bestämmer sig för
o göra allt som står på listan. bla att hoppa fallskärm. haha

GREETINGS FROM SPACE

VARNING MYCKET TEXT! MEN WHAT TO DO? HAR INGET O GÖRA!!!! :D
tjo. sjuk människa på ingång!
bästa dagen på lääänge igår med mi ladies. tog bussen till storstaden med julia och cilia.<3. började kolla lite smått. vid 3 tror jag kl var .. så satte vi oss och åt. go'aste caesarsalladen. (första gången jag åt..men anyway). sen vandra vi vidare. meningen med denn stockholmstripp var ju att vi skulle hänka hoffmaestro. men nae, kände att vi inte var klara på staden än. så vi stanna kvar. satte oss på ett fikelifik på kvällskvisten sådär. då ville jag bara döda mina kära "vänner"... dom hade tvingat mig att gå från cityterminalen till gamla stan, för dom inte hitta nått fik dom ville sitta på vid vanliga stan, sen när vi kommer dit så fanns det antingen inga fik som var öppna särskilt länge, eller så fanns det bara barer. så dom tvinga mig o gå tillbaka hela vägen. fan stackars min rygg och mina fötter o knän efter hela standagen!!!! SICKT! tog bussen hem och kunde inte sova. antingen så vare för nån jävel på bussen hade lamporna tända.... och dom var inte o leka me kan jag säga... väääärsta strålkastarna fan! eller så var vägen guppig så ia som låg på min rygg åkte upp och ner hela tiden, eller så vare för svängigt. fick skjuts hem .. och det kunde inte vart bättre att få komma hem. jag var dead meat. när jag la mig i sängen såg jag en fasansfull skapelse. MINA KNÄN :O själva knäna var stora som bowlingklot.. plus att på bowlingkloten så var det massa knölar som man typ såg andas . in ut in ut . nee. men ändå. knölarna var GIANT! gjorde så ooont. så fram med tigerbalsamet. sen slockna. tv idag och marre. är still sick. och bara för jag är dum i huvudet och kör fotboll med förkylning i kroppen, världens huvudvärk och ond kropp och onda halsmandlar... så får jag ett pluss på det. feber. fan dra mej baklänges allttttsåå.-

but these stories don't mean anything

ligger fortfarande hemma och är sjukis. tråkigt. men sånt är läget. vet inte vad jag ska göra idag? men nu ska jag iallafall äta frukost. är fett sugen på mcdonalds idag! men det lär det väl inte bli :/ hallå? allaaaa vet ju att mcdonalds mat är bästa medicinen??????????????

sjukling

ligger hemma. huvudet sprängs snart känns det som, genomförkyld, ont i halsen och illamående. inget kul alls. vaknade imorse av huvudvärken, sen kom pappa in o frågade om jag skulle till praktiken, men kände bara...nej. jag kommer aldrig klara av att gå hela dagen när jag är sjuk. så ringde och sjukanmälde mig. resten av dagen har jag bara legat vid tvn. kollade till avsnitt 12 också på julkalendern mysteriet på greveholm! bästa! men nu ska jag bara ligga o vänta på att idol ska börja, ska hämta nått kallt o dricka också. svettas som ett djur-

allt vi gjorde då, allt vi gjorde sen

genomförkyld, migrän, ont i ett öra och halsmandlarna är stora som bollar.. fått gå med solglasögonen på mig hela dagen för jag inte klarat av ljuset. började dagen med låång föreläsning på eber om don't drink and drive. klarade knappt o va där inne, var så varmt och huvudet slog så hårt, så orkade ju nästan inte lyssna. sen bara teorilektion som jag heller inte orkade med så ia och jag la oss i soffan och vilade lite.. drog en solning på vilbergen. hem fort och nu kom jag nyss hem, ska bara slappa hela kvällen. mår illa och vill bara spy. imorgon äre praktik. första dagen. får se hur jag mår imorgon, för inte så värst kul om jag kommer dit sjuk och ska jobba. men får se.

ia och jag ligger helt utmattade i soffan ...

ia och jag ligger helt utmattade i soffan i skolan, hon med huvudvärk och jag med migrän.. inte kul alls :(


jag har aldrig fattat vad migrän vart...

förens nu!! ligger bara i sängen och skakar av smärtan. vill bara kräkas.
mamma har tjejträff. prima skinka för mig.. och dom asgarvar. jag behöver pysslas om :(

christmas time mistletoes and wine

ååååååhhhh ni ska bara veta hur mycket jag längtar till julen just nu :(

okej kallas det här kär i första öron-kastet eller?


la la la-ling around

trött tjurig mysig utav mig just nu.. kom hem precis. körde skola, dog typ av att det var så jävla skön massage!! stan en snabbis efter, haha johanna och jag gömde oss för folk för så som vi såg ut ville vi inte träffa andra folk. sen vare asbra killar idag på stan som spelade. mmm singing that melody. johanna köpte en poncho, och jag köpte en mössa och två nagellack. tog bussen hem, och nu ska jag äta. sen äre träning. kul att jag kommer få sova nått inatt då? mamma har tjejträff här hemma och dom ska va väggivägg med mitt rum och dom skrattar inte tyst kan jag ju säga!! när jag kommer hem efter träningen så blire greveholm julkalendern!

hopplös dag!

hej fellas!
dålig dag! började med att jag glömde roll-onen och glömde mobilen hemma, FEEL NAKED!!!
sitter i skulert nu. haft ARL. arbets...blablabla. bara massa lyssnande, sen mentorsråd. lyssnande där med. lunch, och var dötjurig för min mat inte var god. så gick ner o köpte en mackis för en femm.a. nu väntar vi på o få börja lektionen som det är en kvarre kvar till. hantverk blire då. hudanalys ska vi ha, usch. hatar hy. sen blire hem bara säkert.

100905

tjosan i trosan
låg med datan på magen när jag kom hem ifrån örebroooo. sen fick jag ett messis av ceciliu om jag ville ta en prommis med henne, självklart ville jag det. så vid halv 8 blev det alvestadrundan med henne och zebb.... som fick fnatt och röck sig loss och började jaga 2 rådjur. haha fan va vi var rädda o börja skratta. men bubben kom tillbaks after a while. nu hade jag planerat o kolla på snowbuddies. men nerrrå. tvn är upptagen så det blir o kolla på nån av ensam hemma filmerna på datan istället. imorgon börjar jag tio. vp aaaaall day!
bara för vi var sååå seriösa i fredags! me love you<3

nu är vi framme i örebro. Och jag såg p...

nu är vi framme i örebro. Och jag såg precis sötaste äldre paret. Tanten hade matchat röd jacka med rött läppstift. Och gubben hade matchat beiga byxor med beige jacka. Hon gick med käpp och han med rullator. Det kallar jag ett riktigt gulligt äldre stilpar! Dom såg så kära ut :')


voyage voyage voyage. Jag hade mindre än 5...

voyage voyage voyage. Jag hade mindre än 5 minuter på mig att bestämma om jag skulle med pappa på en tripp eller om jag skulle sitta hemma resten av dagen, plus att jag skulle äta på dom där mindre än 5 minutrarna... men jag åt döfort och slängde mig i bilen medans den rullade. Glömde till och med bhn hemma haha. Då kan man kalla sig stressad. Men nu sitter vi här i bilen, pappa klagandes att han har nötter mellan tänderna och jag sitter här bh-lös och skrattar.. fått reda på massa om alla möjliga saker om riksdagsvalet också. Så nu är jag prima skinka på det! Blev dock as arg när pappa sa att kristdemokraterna står för att homosexuella inte ska få gifta sig. Onödigt parti tycker jag! Kan kasta sig i väggen! Har försökt att komma fram till vem jag ska rösta på nästa år, tills jag kom på att jag inte får rösta förens jag är 23 jävla år :o Men nu fortsätter jag min resa mot örebro


varning sur tjej på g

okeeeej! väcktes imorse av ett sms ifrån min tränare. nepp ingen match idag. faaan vad jag har försökt hjälpa till med att få ihop lag hela morgonen, känner mig nästan som en...hjälptränare.. fint ord det där. men tror ändå inte att det blir någon match idag.. och det menas med att b-laget härmed läggs ner för säsongen. fan. depp och kan inte somna om nu. ska ut och äta frukost = godis chips och cola!!!!!!!!! för nu blev jag sur

like a soldier he ran through the wind


So If You Do Me Right

Efter bästa brorsornas match så åkte vi hem, la mig här i fåtöljen och tänkte waaay to much. så satte på 2 filmer sen, 18 year old virgin och säg att du älskar mig. nu sitter jag och väntar på att jonte ska komma hem så vi kan äta tonfisksallad. ASGOTT! sen har vi laddat upp med riesen och kolor och chips och cola. fuck vad gott! som jag längtat. häh. och till det blir det filmer resten av kvällen. myslördag helt enkelt. hade fest på g, men blev inställt, men myslördag var fan nått jag behövde idag kände jag! bara vara själv.
döö ren spegel

bloggelito

spelat match, åkte hem duscha åt tacos, och nu ska jag snart iväg igen och kolla på jonte och bazze när dom kör fotboll. ska bara byta om först. herrååååå

It's Time For Africa

Ligger här med jättesvulllna ögon. Snyggt(Y)! ska försöka sova nu. match om några timmar(Y)!

friday night

Mysiskväll hos länzii med 'na johanna och milla. prata lite först, sen blev det film. Remember Me huuur bra som helst! väldigt goodie! men också väldigt sorglig. jag kommer inte ens ihåg sist jag tjöt till en film alltså? men det bara bubblade upp sånna hemska känslor i mig. vet inte om jag ska kalla det minnen eller rädsla eller vadfan som helst? just nu är jag bara rädd för allt! åt go'aste cheese rings hos cecilia osså. sen kolla vi gamla filmer och bilder. skönaste är vi! tack för kvällen mina underbaringar ni är bäst!♥


vill inte veta vill inte veta

nu drar jag till ia där johanna och milla ...

nu drar jag till ia där johanna och milla är :)


tja fellas!

ny blogg.
sitter i min nya mysdress. fjortisvarning. men what a hell. asskön! B-R-Y!
nepp nu ska jag käka världens godaste murre som mamma gjort idag!
stor är den också! (y)

Välkommen till min nya blogg!


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus