I don't know if I chosed you, or if you where the one who chosed me to be your victim

trött tjej checkar in rööööö-

gick från norsha och hem. sjöng som en idiot, kollade bak. blev omkörd av tio cyklar. oj vad jag skämdes! (y). sen hem byta om vänta på ia, cykla till strömmahhh och chillidilla. hem, bada och få dåligaste beskedet om valborg xd jg vetifan fall jag ska kratta eller tjuta xd.


weheartit

nu ska jag skriva. skriva så pennan glöder. skriva nått fint, som alla förstår sig på, men som ändå ingen förstår sig på. som sätter ärr  i mitt hjärta, som ändå gör det blödigt. som ingen kommer fatta ett skit om, för det är jag som känner såhär, inte du.. inte du. för det är för svårt för dig att fatta

ibland kan jag falla så hårt att jag aldrig vill stiga upp igen

precis ätit, och nu tänkte jag vänta lite, sen äre dags o röra på fläsket. tar mig på ett eller annat sätt till norsha och tillbaka, powerwalk. byter om till träningskläderna och fulaste dojjerna och köööööööööör baaaahh

skoskav
träningsverk som fäään
och en hals som inte vill mig väl, låter som en kille, hostar hela tiden och har ajaj.


baaajj bitches

aaahhhjuste....ser ni nått rött på vägarna.. stanna inte, det är inget stoppljus, det är bara jag. hähähähähähääh

moving in you moving in me

väcktes imorse av att mamma smäller upp dörren och säger att ia är här. jag hade tydligen råkat sätta klockan en timma försent. går ut till ia och det första jag får höra är: hej, du har tröjan ut o in. hhaha fint hej! var bara för mig att gå in och fixa mig, milla kom vid 9. då åt vi grapefrukt. som kvinnan inte ens ätit i hela sitt liv? hon kötta sönder den häääääähäää. fick skjuts av pappa till skolan. svenska, sen två äckliga nk lektioner. råkade sova första (som tur är får vi pappren på allt), andra satt vi i datasalen och gjorde klart en uppgift vi fick idag. drog till stan, såg en full gubbe som hade en lös hund som sprnag fram och tillbaka över vägen. bilarna tutade och gubbfan reagerade inte ens? sjuka jävel!!!!!!! vi tänkte ringa typ polisen eller nån, men kunde inte numret för djur? så åkte hem och mådde dåligt över det istället.

2 ½ men

legat i sängen hela dagen, ont i halsen igen. blev en solning på kvällskvisten med ebb och cec. sen en doggggg-walk. hårfärgning på det. ack så jag ser ut. inte stoppskylt nu iallafall. men vad ska man kalla detta? får se vart det blir av mig på valborg. ligger nog under täcket 


weheartit

börjar dagen imorgon med ett träningspass. och min stackars rumphaa har sån himla träningsverk fortfarande. även fast den senast blev tränad i...måndags? så det blirväl antagligen stretcha den hela natten för lär ändå inte kunna sova...som vanligt. nu... 2 ½ men

me want this sooooo bad

det är sjukt hur mycket saker jag vill ha 

militärgrön armeinspererande vårjacka-svart långklänning-svarta converse-läppstift i härliga färger-nagellack i knalliga färger-hatt-fina solglasögon-fina sommarklackar-oversize jeansjacka-tygväskor-armand-ringar-halsband-vita knästrumpor-virkade vita  höga shorts-svart blus med vita prickar-knallgult linne- knall orange tshirt-knallgrön tshirt-knallrosa tshirt-jeansväst-knallgul bikini-prickig bikini-halvtransparanta "blusvästar"-turkosa och grå collegetröjor-små ljusrosa klänningar-lite oversize skinnjacka

ahhh you name it-me want badly!


weheartit

världens snyggaste my


http://nyheter24.se/modette/myblomquist

tjejen är urläcker i alla olika stilar

paprika-head


heeeeyyyyy redheaaaad. ser ut som jag odlat paprika på huvudet.
imorgon blire o köpa slingor.. förhoppningsvis ser jag inte ut
som en stoppskylt då iallafall. vill ju liksom inte att några bilar ska stanna. häähäääääää


tell me the truth

usch vilken hemsk natt. inte kunnat sova på hela natten???? men lyckades ääääntligen somna strax efter 7 imorse, och klev upp ur sängen helt död kvart i 9. väcktes av tre samtal. tog mig till skolan, skrev äckelprov. drog ner på stan, sen till vp, var där kanske en halvtimme och lyssnade på vad vi skulle göra på lektionen.. men sen lyckades vi duttiga flickor övertala våra lärare att vi skulle kunna få göra uppgiften hemma istället. så slutade innan halv 2. sen blevre stan med cec och jojo.

me nu kom iiiaaa och nu ska vi pyssla. puss♥




i promise to never fall in love




25 april

haft ett riiiiktigt bra lov kan jag säga! började med...
fredagen- ia och jag gick en prommis till strömmen och låg där några timmar.
lördagen- jag fyllde 18. hade en underbar middag med mina tjejer sen drog vi vidare till puls. underbrt väder
söndagen- sol och promenad.
måndagen- jag tror jag övningskörde den här dagen? på kvällen satte jag milla och ia oss i mårn och hade allmänt jävla nice.
tisdagen- jag började dagen med en pw hem från blacka, sen ringde och väckte ia, sen drog vi upp till ebba dit även milla kom. vi solade och jag somnade. kvällen spenderade vi på färcka.
onsdagen- jobbade jag som en idiot. blev väckt kvart över 7 och en timma senare var jag i stan. sen tog jag mig till city och mötte upp milla ia och julia. vi drog på ifk matchen. sen ner till bishops, blev att vi träffade snälla pojkar och satt med dom istället.
torsdagen- åkte jag in till stan med johanna, träffade milla också och hon hänka, efter nån timma kom ia också. känns som jag gjrode nått på kvällen med? kommer inte ihåg vad..
fredagen- kvällen spenderades hos julia för att fira henne, drog vidare till bishops och sen vidare till puls. hade en riktgit bra kväll med bra musik. diggade till bääästa kalle baah
lördagen- spenderades i solen, blev upphämtad vid 8, drog in med milla catrin och malin till stan, träffade julia och vi satte oss på trädgår'n. sen drog vi vidare på förfest med härligt folk, sen vidare ut på puls.
söndagen- spenderade i solen tror jag? sen på kvällen promenad med ia, slog oss ner i störmmen, sen vidare på promenaden. slog oss ner i mitt rum och kollade bigbrother och lyssnade på musico.
idag- så har jag legat i solen, måste fått nått solsting för helt plötsligt fick jag för mig att gå till norsholm. kom dit, träffade milla en kortis och slog oss ner på en brygga. sen gick jag min pw hem igen. mötte ia påvägen och vi gick hem, bytte om. cyklade till pizzan dit milla kom efter ett tag, jag köpte pizza. hade inte ätit sen frukost, och klockan var typ kvart i 6? solsting somsagt ;). sen hem, sätta på sig lite mer kläder, och sen cyklade ia och jag till strömmen och solade i solnedgången, lyssnade på bra musik och bara tog det lungt.


me love

the girl without her face

gårdagen spenderades i solen, vid 8 blev jag upphämtad i bil utav catrin malin och milla. vi åkte in till staden och mötte upp julia vid trädgår'n. satt där nån timma, sen drog vi vidare på förfest med massa härligt folk. vi kom till puls efter tolv nån gång. fick skjuts hem vid 3. hade lågt blodtryck/socker? så hela jag skakade och var jättehungrig när jag kom hem, usch det är så hemskt. slocknade i sängen runt halv 5. 

nu ska jag ut i solen igen♥


weheartit

härlig video




nu drar jag på mig bikinin och slänger mig i solstolen

i wanna live in a fantasy world, my fantasy world


weheartit


kalle baah

igår åkte vi tjejer hem till jullsan och firade henne, sen drog vi vidare mot bishops, sen vidare igen till puls. igår vare massa bra låtar (fan kunde det inte vart det förra helgen på min födelsedag för?tusan) vi körde all in hela natten, speciellt när kalle baah kom. wii så bra dom är!! träffa macke o ponta också. blev lite svängande med dom. såg bruno mars look a like. hahah. sen körde vi vidare när dom slutat spela. vid stängning drog vi till max, sen hem.

idag skiner solen för fullt. så nu blire ut och lägga sig och sola. ska bara fixa med musiken först. puss


weheartit

i promise

nu blire fix för att dra in till stan och fira jullsan som blev 18 igåååår!!! :)
-I promise to never fall in love

oh fuck

orden man får höra dag ut och dag in. jag klarar inte mer! vill inte höra dom, inte drömma om dom, inte se dom i huvudet. 



det kokar i mitt huvud

grattis buuuuuuliiiiiaaaaa på din födelsedag!!!! ♥
har tvyär ingen snygg bild på dig eftersom min data är nyblåst :/


just nu hatar jag vissa människor helt och hållet.
och kommer förmodligen göra det ett bra jävla tag


det bubblar i huvet

kvart över 7 ringde mobilen, kvart över 8 var jag inne i stan för en heldags jobb hos syrran. slutade halv 6. helt död tog jag mig till stan för att handla, för att sedan dra vidare på ifk matchen som dom även vann med 2-0. wii. sen drog ia jag milla och julia vidare till bishop. träffade sköna killar och tog 11 pendeln hem. nu är jag svintrött. knappt sovit ett skit sen i fredags. tlött chey.


låta gå, förlåta och glömma. neeva ångrar allt jag sa och gjorde tack

say heee-ey, heee-ey

mysis dagar på lovet. igår drog milla ia och jag till mårn och chilla lite. sen drog jag hem, sen ut på en promenad med ia. idag blev det upp tidigt för att åka till blacka för lite saker. sen gick jag pw hem. duschade sen drog på mig bikinin och ia och jag åkte upp till ebba dit milla också kom. legat ute och solat hela dagen. åhhh så skönt. hem käka fixa sen tog vi pendeln in till stan och satte oss på fräcka. kom hem med 9 pendeln, trött och frusen. nu ligger jag i sängen och försöker värma mig. snart blir det o sova, ska se fall jag orkar se klart bb och scrubs innan jag däckar. natti♥




.



Du får inte knacka på min dörr Om du inte är beredd att komma in Du får inte göra om mitt namn
Och börja kalla mig för din Och du får inte vandra på min väg Utan att visa mig ditt mål Och inte stjäla av min
godhet För att fylla upp ditt hål Och du får inte riva mina murar Som jag omsorgsfullt har byggt
Om du inte skyddar mina drömmar Så att jag kan somna tryggt Och du får inte ha mig som en dröm
När jag vill va din verklighet Och du får inte säga att du hoppas Om du inte tror du vet
Men du får ta den tid du behöver För att förstå vad är det du vill Du får be en bön att tiden
Du behöver räcker till Och du får samla dina tankar Så att två själar kan få ro Och så att allting som vi lovade
Oss själva, kan få gro Du får inte andas på min panna Och inte få mig falla mer
Om du inte sen kan stå förAll den oreda du ger Och du får inte röra vid mitt hjärta
Som om allt var uppenbart Men jag önskar inget hellre Än att du gör allt emot mig snart Aaaahhhh...
Aaaahhhh...Åååhhh Du får ta den tid du behöver (För att förstå vad det är du vill) Vad är det du vill?
Du får be en bön att tiden Du behöver räcker till Och du får samla dina tankar (Så att två själar kan få ro)
Och så att allting som vi lovade Oss själva (kan få gro) Du får ta den tid du behöver
För att förstå vad det är du vill (Vad är det du vill?) Du får be en bön att tiden Du behöver räcker till
Och du får samla dina tankar Så att två själar kan få ro Och så att allting som vi lovadeOss själva (kan få gro)
Och du får inte röra vid mitt hjärta Som att allt var uppenbart Men jag önskaer inget hellre
Än att du gör allt emot mig snart

måndag

blev upp att lägga sig i solen halv 2 eftersom det vrit perffa vårväder idag!! 22+ och sol . en kvart senare ringer telefonen, det var johanna som sa att jag tydligen hade körlektion idag, hon hade blivit påminnd av körskolan. så jag åkte in, och jonna hängde med och körde hon med. sen blev det en snabbvända på stan, bytte ett par byxor och fick med mig en bustier hem. sen åkte jag hem, åt sen drog till mårn med ia och milla och chilla. sen åkte jag hem. usch, sen blev det en promenad med bästa ia<3 tror jag kom hem runt tolv tiden? jag har verkligen världens bästa vänner♥


snygg bild

nothing good lasts forever, the bad always catches you in the end

hade jättebra födelsedag igår tack vare mina fina vänner♥ dom kom hit och firade mig och vi förfesta och körde.. sen blev det att åka in till stan, börja kvällen med tårar för att sen bli gladare på deli och puls. jag kom hem vid halv 6 imorse tack vare bästa theo. sov 4½ timme, sen vare upp och kolla på brorsornas match. ta en promenad och sätta mig i solen med ia och pprata. hem och bli firad. sen sätta sig i strömmen med ebba och ia. och .... kvällen slutade i tårar... igen.

mitt liv är slut kan jag säga. jag hatar födelsedagar.. allt blir bara misslyckat ändå. mitt liv är misslyckat. hela jag är misslyckad. jag hatar det här. ångrar mig så jävla mycket. jag vet att jag är en idiot. jag kommer aldrig mer få göra nått. jag vill bara dö. fittaa. jag vet att det är bäst att göra. men mitt liv tar slut på ett sätt. jag kommer aldrig må bra igen. jag skiter i allt annat, inget har nån betydelse längre.  ingenting. skiter i allt annat, vill bara att ni ska säga att vi glömmer det här, men sånt händer bara i mina drömmar.. hela jag är misslyckad. jag vill bort härifrån nu. skiter i vart. bara bort. ensam. jag hatar mitt liv

sensuella...isabellaaa

ääääntligen har jag fått hem min bejbi!!!

i tisdags?? tror jag vi tjejer sattte oss på halvars första gången för i år. sen har det inte hänt så mycket. imorgon fyller jag år. 18! då kommer mina brüsher och firar mig sen draggar vi på utgång! 

idag har det vart en lååååång dag. svenska, idrott sen inget mer... drog till hageby till cillas mormor, fick mumsig tacopaj och påskmust. första för i år faktiskt och den satt fint! sen råkade jag visst somna på soffan. hihi. sen drog till stan, fixa lite grejer. och kom hem med vääärsta huvudvärken :(


du var helt okej, nu är du ett svin. trött på ord som kommer från dig! du är värd nån så jävla mycket bätttre. och kommer alltid att vara...

blackert igåår

gårkvällen var sjukt bra. drog till macke och hans bror på fest. lite mer drag än sist woopwoop(y). tog halv 2 bussen till kimstad. ia och jag skulle åkt in till stan och sovit hos två pojkar, men blev ändrade planer. huhu- fick ett väldigt roligt samtal mitt i natten också. det gjorde nog min kväll. det behövde jag eftersom jag blev mobbad på festen :(. buhuu. idag blev det att ta ut humöret på pw. gick från blacka till kimstad och in lite på området, sen dog jag på en bänk vid stationen. somnade nästan, men lyckades få dit cilia så blev lite sitta och hänga med na. drog hem till mitt lövely badkar! sen blev det lite wannabe-paussallad och nu luktar hela jag rödlök. mums. nepp nu ska jag deppa sönder eftersom det inte finns nått kul o göra ikv'äll. ingen fest antar jag. baajs. sur även fast jag fick reda på roooolig/bäääst sak!!!!


+får troligtvis hem min computaaa imöra

sjuk tjej

sjuk tjej. mådde illa när jag klev upp imorse, tänke.. eh jag klarar mig igenom dagen. åker till skolan, gick inte på musiken för var rädd för att spy. blev helt svettig och snurrig så när de andra gick på andra lektionen drog jag hem, klarade inte av spårvagnar eller bussar, så gick från skolan till rese? kommer inte ens ihåg att jag gick förbi stan.  men det måste jag ju gjort?! kom till rese, spydde på toan. mmm fräääsht. tog mig hem, slocknade i sängen i 4 timmar. orkade inte va inne i värmen, så gick ut, började städa jontes bil och snart har man håvat in högtalare lite lätt sådär.. nu ska jag göra nått.. fokus på att bli bättre.


VILL HA MIN DATOR TACK!!!

braaaa helg

fredagen. vi tjejer åkte till milla och firade henne (som fyller 18 år idag!!). blev förfestspelet, 3 rätters och en jävla massa skratt.

igår. jag ebba och ia  drog till blacka på fest. bästa kvällen på länge kan jag säga. jag har så jävla kul  där jämt, mina vapendragare drog nån gång? jag kom väl hem nån gång runt 5 tiden skulle jag tro på annat sätt, bästa boysen fixa skjuts . jag slockna i bädden på dirr


vill ha min dataa


GRATTIS VÄRLDENS BÄSTA MILLA PÅ DIN FÖDELSEDAG!!!!! 18 ÅÅÅÅÅÅÅRRRRRR

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus