snoriga armar och en randig kind



13.33

jag känner mig dödsjuk. genomförkyld och min tunga känns jättesvullen. så ah. kul att va sjuk såhär dagen innan nyår. det blev ju inte lättare att andas när jag såg the last song inatt och storböla som aldrig förr heller. jag blir känslig när jag är sjuk. så ärrrre ba. tänkte dra och kolla på ronjas cup idag, men när jag fick veta att den var mellan 3-8 så fick dom ett big no no. aldrig att jag sätter mig i en idrottssal sjuk och lite feber och ska kunna överleva med allt skrik i 5 timmar.. så blir att stanna hemma. mamma ringde precis och fråga vilka halstabletter jag skulle ha, snällt att nån tänker på mig. ska ta lite andra tabletter idag också så jag överlever. vafan kunde jag inte fått bli sjuk efter nyååååår fööööööör???????


sån där skulle jag behöva idag. ser ut som nån sorts mirakel kur.

18.53

jag kanske borde stannat hemma igår.... :/

för nu ligger jag i sängen, sjuk.....ont i kroppen, ont i halsen och jätteförkyld. bajs. aja kanske är ett tecken på att nyåret inte kommer bli bra och det är lika bra att jag stannar hemma? who knows? nu .... sätta på en film och invänta tacos. som jag inte ätit på evigheter förtusan

kiss me like you meant it

igår åkte vi vi hem till hampe. vi blev 4 tjejer och resten killar(många). vi firade honom lite och sen drog vi till t3 och resten av kvällen spenderades på hugo. jag hade jättekul. jag satt nog mest ner i över en timma och bara prata. men jag hade en bra kväll ändå. slutade i min säng med mig själv och en helvetes massa tankar. 

idag har jag försökt bli "frisk" från min bakfylla, och vid kvart i 5 drog ia och jag en liten tripp med bilen in till stan och fixa lite. men nu är jag hemma och ska bara chilla. städa rummet behövs med. 



14.56

holllllla n3rds. 

igår blev det stan med mamsingen. fick med mig ett linne, nylonisar, nya rengöringsprodukter, läppstift från make up store och två julklappar.

på kvällen åkte alla vi tjejer hem till fröken ahlin och hade det mysigt.
det blev massa gottigheter, så jag trodde jag skulle spricka. sen blev det julklappsspel. vi såg även bröderna karlsson, sex and the city och så spelade vi in massa roliga videosar. efter det var alla jättetrötta så vi bestämde oss för att åka hem.

PANIK .

kolsvart ute, låste dörrarna i panik (efter alla skräckfilmer man sätt i sitt liv), var tvungen att skrapa rutorna, sprang runt bilen och gjorde det. när jag var klar och på g in i bilen så satte ia på vindrutetorkarna och jag trodde ärligt att jag skulle bajsa på mig av rädsla haha. flög in i bilen. kom en bit med bilen inför nästa skräckdrama. kolsvart ute eftersom bilarna var avstängda. stog ute och prata. ooooooch så hör vi nån jävel som skrek eller hosta eller vad det var? milla flög in i sin bil, ia flög in i min bil, jag började springa, och ebba som redan satt i min bil slängde sig ut och skulle precis springa efter mig men då hade jag redan vänt om eftersom jag kom på att jag hade bil. hahahha så jävla sjukt. 

jaja. rolig kväll hade jag iallafall. 





jag vann peppargranat-karameller(asgoda lakritsar), ett runt läppbalsam och en cementblomma. jag vann också handkräm och tvål men det gav jag bort till julia och milla eftersom dom inte vann nått♥

mellandagsrean

mellandagsrean började idag. gick med ebba och ia. herregud. monki. alla betedde sig som djur. en tjej svimmade till och med när vi var där inne så dom ringde efter ambulans och så. lite läskigt. lunchade på lindahls. och gick runt och leta kläder till nyår för det mesta. men jag lyckades få med mig två klädesplagg från monki och lite smink från make up store som tur var. efter det plockade bazze och jonte upp mig så åkte vi direkt till mormor och åt julmat. sen låg vi alla och sov. dom för dom var bakis, och jag för jag tror jag håller på att bli sjuk. :/.

har lite smått panik just nu..för tror det låstnade en benflis från revbenen vi åt hos mormor, och den flisan sitter just nu i min vänstra halsmandel. i? ja den sticker ut från halsmandeln. as irriterande. så mamma och jag sitter och klurar på hur vi ska få ut den, men jag spyr ju nästan så fort jag bara sticker ner fingrarna i halsen. så aa inte så kul. nu tänkte jag sätta på en film och sen sova så jag blir frirre någon gång, tror det blir warrior eller abduction. 



2011

Fem händelser som varit bra det här året
1.
2.
3.
4.
5.
Fem händelser som varit sämst det här året?
1. Att få reda på saker i efterhand som fick mig att ångra i stort sätt hela sommaren 2010.
2. Alla de gånger jag fick underkänt på matteproven.
3. När jag tappade min mobil och var tvungen att låna farmors gamla Z530i ena halvåret.
4. De gånger man haft lite för kul och gått över gränsen.
5. Alla de gånger jag oroat mig över sjukdomar jag aldrig haft, alla gånger jag testat mig för sjukdomar som aldrig funnits där.
Blev året som du har tänkt dig?
Vad för ny musik har du lyssnat på i år?
Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?
Bästa köpet?
Vad spenderade du mest pengar på?
Sommarlovet. gud ja.
Vad önskar du att du gjort mer?
Vad gjorde du på din födelsedag 2011?
Hur skulle du beskriva din stil år 2011?
Stil. ehm, jag vet inte riktigt. typ kjolar, klänningar, blommigt, blått/vitt och prickar.
Fem händelser som varit bra det här året
1.  Peace&love
2. Härnösand&bröllopet
3. Grekland
Fem händelser som varit sämst det här året?
1. även fast jag hade 3 väldigt bra upplevelser den här sommaren, så sög resten av sommaren totalt.
2. vädret.
3. skolan.
4. humöret.
5. hela året 2011 har varit dåligt överlag.

Blev året som du har tänkt dig?

nej, verkligen inte
Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?

ja, utgångarna, varit på peace&love, varit i grekland osv :)

Bästa köpet?

haha eftersom jag jämt&ständigt tjatar om den så kan det vara min almanacka

Vad önskar du att du gjort mer?

levt mitt liv och inte brytt mig så mycket om vad alla andra tycker
Vad gjorde du på din födelsedag 2011?

bjöd hit tjejerna på förfest och mat, grät, festade sönder. åkte bil med bara killar, stannade till och kollade när dom åkte skateboard och så tände vi en "lägereld" och åkte runt lite till. ända tills jag kom hem runt halv 6 tiden på morgonen


dan före doppare dan

23 december idag.
ia kom förbi förut och färgade mitt hår. tack snutte♥ nu på kvällen har det blivit den traditionella kvällsmaten vi alltid äter kvällen innan julafton. och så har jag slagit in dom sista julklapparna. nu ska jag dammsuga lite fort, lyssna på julmusik för att få den rätta feelingen och låta de levande ljusen lysa medans jag målar naglarna. imorgon är det julafton. jag hoppas verkligen att den blir fin♥ godnatt







i'm starting to get christmas feelings honey


dan före dan före dopparedan

julavslutning idag. mysigt. satt nog och tänkte mest på att nästa gång vi sitter där så är det studenten och då sitter vi längst fram med mössa och vit klänning. mycket som ska göras innan dess, och det är det mina tankar fokuserar mest på just nu. eller ah, hela tiden typ. efter julavslutningen så drog vi oss uppåt mot stan och handlade de sista julklapparna. skööönt. bara att handla till lill-julen som vi tjejer ska ha också, men det tar jag efter julafton. för nu vill jag bara känna den där sköna "julstressen" då knäcken ska bli klara, mitt golv ska tvättas, julklapparna ska slås in, och julmusiken och julfilmer ska gå varje sekund som jag är vaken på hög volym. så nu ska jag chilla lite sådäraa sen ska jag baka knäck och kanske göra marsipan någonting med ronja och jeremia. 

känner mig ovanligt pigg idag faktiskt. kan bero på att jag sov 5½ timmar igår på dagen, och lyckades ändå somna mellan 1 och halv 2 inatt. 



jaxudibsacjkndcj


you smell like water does in a rainy summer day

det där med att "slumra nån timma" råkade ändras lite. vaknade klockan 8 istället. jag måste vart jättetrött..men lycka till att jag kommmer kunna sova inatt då efter att ha sovit 5½ timma nu på dagen. bajs. efter jag vaknade åt jag, och nu hittade jag lite ketchup i håret, jag är verkligen helt borta idag. inte ens märkt att jag spillt. så ska bada, och ta några huvudvärkstabletter innan jag lägger mig och försöker sova igen.



ebbalicious


idag blev det tidig uppgång för att ia jag och melle skulle kolla på ebbsan på hennes julavslutning. jätteduktig på dansen och asheeeeet på modevisningen ;) så grymt stolt över att du vågar sånt här! hela du är grym!


efter blev det upp till stan, lämna tillbaka en julklapp och köpte en annan istället. åkte och lämna bil hos bazilmus. sen blev det stan med pappa. och nu är jag äääntligen hemma. tänkte slumra nu nån timma för det känns som jag håller på att få migrän. usch.


imorgon är det julavslutning som gäller. sen ska jag upp till stan, handla de sista julklapparna och få med mig hårfärg hem!!!!!!!!!!!!!!!!

christmas carols

tisdaggg och jag har varit jättetrött som vanligt. var bara 6 styckna på lektionerna idag. skööööönt. efter skolan åkte jag hem till mormor, hjälpte henne skriva julkort. som tack blev jag bjuden på käk och fika. sen sov vi middag haha. mamma kom och väckte oss då jag skulle åka med henne hem, men istället blev det att jag hängde med junta in till stan. nu ska jag städa lite i rummet sen ska jag plocka fram julsaker, eftersom vi varit sega i år med det så fick jag lite panik idag, så nu ska dom äntligen plockas fram♥

hey hoe let's gooo

måndag och jag är en ruggigt trött tjej, blev bara några timmar inatt. har faktiskt inte mycket mer att säga om den här dagen förutom att den har sugit rätt så hårt faktiskt. fuck. efter skolan blev det iallafall julklappsshopping med ebba och ia, sen hem till ia, kolla svenska superhjältar galan igen och käka cornflakes kakor. nu ska jag skriva nattinatti till min bästa fb-polare jonna. vi har blivit rätt grymma på där. men det börjar nog gå lite för långt nu när vi börjar snacka syrianer, norrlänningar, grisar osv. tror vi är lite övertrötta så godernatter nördar



P&L

ja ni har ju hört uttrycket att man "blir ju lite sentimental på söndagskvällarna"....eller nae, jag hitta ju precis på det. fan. aja. jag saknar PEACE AND LOVE något så otroligt mycket. alla som var där, vi var så sjukt många den veckan som umgicks. när man vissa mornar kände, ae fyfan jag skiter i och dricka idag, men när alla andra satte igång, så kunde man inte låta bli...för jag menar, det är ju sånt som hör till festival livet. när vi dansade loss i en ring till maskinen och det andra folket runt omkring bara stod och kolla på oss och skratta. jag saknar att vi hade räknat med att kunna sova runt 3-4 timmar per natt. men jag kommer ihåg en morgon då vi tillochmed vaknade klockan 12. vi hade bra platser antar jag! jag saknar leran, gräset vi låg och sola på, frisören vi fick tvätta håret och fixa oss hos. jag saknar dagen vi skulle åka hem och ia och jag satt utanför affären och åt kyckling potatissallad bröd och vitlökssmör med bara händerna som grisar, men vi kunde inte sluta skratta för vi såg så roliga ut, var övertrötta och visste att vi skulle få komma hem till våra sängar. när vi blev väckte mitt i natten av gitarrspel och sång. trängseln med att folk, att jag under kings of leon spelningen var nära på att svimma och jag hade snälla fame och jerre som tog hand om mig. att sebbe och jag åt som djur sista kvällen, vi gick från ett stånd där vi köpte fisch n chips, kasta i oss maten, tog oss till nästa stånd däär vi köpte pan pizza, som inte ens var pan pizza, men det funka för vi var så jävla hungriga. till och med sista kvällen på peace var bra, även fast alla gick runt och grät för en grej, mascarorna rann, killarna kramade oss och tröstade oss, jag fick inte ens kissa själv för jag var så ledsen, utan jensa skulle stå bredvid haha. jag saknar när vi skulle hitta köpcentret, jag saknar första dagen då ia och jag kom till tälten och träffade alla, för att sedan leta upp en pizzeria som skulle va billig och god, men hitta inte, så jag fick prata med en thailändska som knappt kunde svenska, men vi lyckades hitta dit iallafall. jag saknar "captain jack sparrow" låten som alla sjöng på. jag saknar allt nytt folk man träffa. att vi gick på "raggarrundor", att vi gick runt och sjöng "12 sm guld har peking, hur många guld har ni? så bra som gamla peking, det kan ni aldrig bli! tjalllalalalallalala" och alla andra bara "neeej inte peking, inte norrköping". haha men vi va glada och fortsatte sjunga. jag saknar den varma luften, och att det regnade pyttelite, men då satt vi under en pressenning(?) och sjöng och drack och hade kul...jag saknar allt med P&L

















snodde lite bilder från johanna och ia hihiii

det hela började med bridgets oexisterande kjol



ser på söndagsfilmen nu som är bridget jones. bra skit dädär

vänner ♥


dom som inte hittade det

gårkvällen spendades hos ebbert. blev att kolla på så mycket bättre, baka två as stora negerbollar, och sen kolla på valentines day. självklart så slockna vi, jag vaknade i panik runt halv 4 inatt. väckte henne och sa hej då, kom fram till ytterdörren och märkte att den var låst. paniiiiik. kolsvart, ensam mitt i natten. men sen kom jag in efter ett samtal till farsan serrni. däcka i sängen. nu står frukost på schemat.




you try to save me, but i'm on my own

igår var jag bara hemma, som alla andra helger nu för tiden.. men idag blev jag upplockad av johannis, vi bestämde igår att vi skulle ta oss till linköping för att vi skulle handla julklappar, mycket mysigare där. inte när det regnar då, men ändå. hittade lite, men är inte klar än. men har haft en väldigt mysig dag med en mysig tjej iaf♥ nu ska jag käka lite, och sen runt 8 tiden så ska jag upp till en annan mysig tjej, ska hem till ebbis och kolla modellbilder serrni ;) sen blire nog film-marathon för vår del



andas andas

praktik idag. herrreeeguuuud vad ont i ryggen jag fick förut, jag började till och med förbereda mig på att få ryggskott. men tur som fan att jag inte fått det. sista gången nu innan jullov, skönt med lov tycker jag. när jag kom hem så började jag julpyssla lite med småttingarna. det har nämligen varit julpyssel-dag hos oss sen klockan 4 idag, och den är fortfarande igång. nu tänkte jag slumra till lite, det tar på krafterna att få ont i ryggen, höra ungarna här hemma prata i mun på varandra och inte ens klara av att göra en smällkaramell. jag suger. så sova står på schemat fram tills det blir god middag här hemma. 



helvetes internet som ska krångla

hur många stora kärlekar tror du man får i sitt liv?





kanske är det förflutna ett ankare som håller oss kvar







jollas dessertprovning





ledig idag, då jag inte gjort mycket alls, fram tills klockan 4 då mamma och jag åkte till jolla och använde hennes julkapp ifrån förra julen. så mysigt. vi vart ju glada när vi såg att det var massa choklad. så vi var glada. jättegott var det, sen blev det en snabbis på stan för att sedan ta sig snabbt hem för att slänga sig i sängen och jäsa, efter all choklad. herregud jag känner mig som en luftballong

you're just someone i used to know


111214

onsdag. stannat hemma från skolan, huvudvärk och övertrött och ingen kund. har letat träningsmusik hela dagen, så nu är mobilen tankad med lite lite nytt. behöver mer men kommer fasiken inte på mer. aja. nu ska jag träna lite medans jag väntar på att pappa ska ropa att maten är klar. försöker få tag på ebbsan också för att ha sälle på en pw. men antar att hon är där hon alltid är när hon inte svarar, på jobbetttttt.



i'm down with the kidzzzz

okej såhärååå. ida och jag kan vart dom sämsta idag när vi skulle visa våra övningar på passet. hahahah. jag kunde inte sluta skratta när jag kom hem åt våra miner, vi måste sätt jätteroliga och oroliga ut. efter skolan kan jag lova att jag sovit. satte på nån crap-lista som jag kunde slockna åt på spotify. vaknade 8 och har ätit. nu börjar twilight, så är ni lika mycket bög som mig så sätter ni på kanal 5 nu. bbara för jag tycker edward och jacob är allt för sexiga. jagvetjagvet larvigt. men så äre. justäää. ida och jag "småprata" lite om lite saker vi ska göra innan nästa år då vi förhoppningsvis drar, så mysigt. 




Fyfan vad äckligt pissförbannad jag ääär!!...

Fyfan vad äckligt pissförbannad jag ääär!!! Inget har gått bra den här morgonen. Försov mig, behövde leta upp fittpappret till gymfriskvården, tog ett tag om man säger så för jag är så jävla slarvig & förbannad, huvudvärk för jag är så arg. Plugget igår kan ju dra åt helvete. Om det är nån jävla äcklig 95 turk eller taiwan som kommer irritera mig idag i skolan så kommer jag fan skjuta den jäveln. Och nu ringde milla och sa att religionen är inställd, ja men DRA ÅT HELVETE MED SKOOOOLAAAAAAN!!! SUG MIN OEXISTERANDE KUK! Nu ska jag lyssna på killer musik, för det enda som snurrar i min hjärna nu är MÖÖRDAAAAA


111212

blev äntligen klar med spelet på småföretagande, kan vart det tråkigaste jag kört i mitt liv. efter skolan så åkte milla och jag en liten runda i nörrköping, sen hem till mig, lämna korvarna och hämta data plus plugg. åkte hem till henne och bädda ner oss så skönt i hennes soffa med duntäcke, tee och sånt där ni vet. gick och fynda en liten ebba i norsholm, hon hängde med hem till milla och käka sen fortsatte plugget. jag kom en bit, har en bit kvar. fastnat om man säger så...1 timma på mig innan allt ska vara inlämnat. ööööööööööökaaaaaaaaa betty föööööffaaaaaan




sen blire o sova och drömma om min framtida man. isabella teller kan ni kalla mig
allvarligt, jag tror alla killar blir bögar när dom ser honom

tredje advent


"har haft drömmar om drömmar där djävulen tog mig"

it sucks to be me right nooooow



jag är jätte avundsjuk på mina två små snoppar på bilden.

ia är nämligen i london och går på pubar och julmarknad
och allt sånt där underbart som bara london kan.

och johanna då, som är på melissa horn just nu
fyfan vad underbart. hon är ju så jäkla bra



111211

hola gaylords
kvällen igår spenderades på det viset att mamma och jag satte på en film som hon fått..silk. med keira knightley. hon är ju alltid med i bra filmer. men den här sög fan. så stängde av och såg nått annat sen.

idag då.. jopp min röv har suttit på en trä bänk med ebba hela dagen. exakt hela dagen. halv tolv var vi redo i blackas idrottshall för att kolla billerud cup. klockan 7 bärde det av hemmåt. 7½ timmar alltså. det är sjukt. min rygg och min rumpa är väldigt smärtsamma nu. även mitt huvud eftersom jag knappt druckit. skönt o va hemma i min kära säng. nu blir att skriva en inlämningsuppgift.

jo juste...för nästan 1 år sedan...den 19 december skrev jag såhär i min blogg....

kanske beror det på att jag tränat med lindö idag, och gjort en (för mig) väldigt läskig sak som jag aldrig trodde jag skulle behöva göra.

vad gjorde jag idag då? den 11 september... jo gjorde samma sak idag igen, och nu mår jag illa är fitt nervös och vet inte riktigt vart jag ska ta vägen. usch jag mår så dåligt över sånt här

lördag

vid 2 kom j och plocka upp mig så åkte vi och kolla på julshow på louis de geer. för mycket opera, annars vare bra. hahaa fan vad vi satt och klaga på vissa. aja. nu har jag precis ätit, och jag antar att jag bara ska sitta hemma ikväll och ha tråkigt? ville ut med stanisarna men inte råååh. har man no money till sånt nu så blire inge ... trååååååååååk





a no lifer without feelings, if you don't belive me...try to hurt me

kom änglar kom älvor

mysig fredag hade jag. först praktik. sen stressa hem. åkte till kimstadkyrkan för att kolla på lucia med mina bäbisar johanna och ebba. det var faktiskt fint. och tror vi alla tre föll för en söt lite knubbig krullig tjeja som inte kunde stå stilla en minut ens. så söt haha. efter lucian åkte vi och köpte med oss pizza och åkte hem till johanna och åt till idol. körde lite råttfällan i långa pausen och åt lussefika. jättemysigt det behövdes ni är bäst♥






fast tror alla tyckte idolfinalen sööööög rent ut sagt igår. och det var inte bara för det var fel person som vann. visst amanda var sjuuukt mycket bättre än robin igår. men han har fan i mig varit bättre än henne största delen av hela idol den här hösten. men somsagt...hela idolfinalen sög, för man har fått lyssna på vinnarlåten sen förra veckan. dom hade ingen kändis som uppträdde mellan alla låtar, enda som uppträdde var agnes carlsson, visst hon är sjukt bra, men man ville ju ha några fler?! kunde dom inte varit smarta och tagit alla gamla idolvinnare till finalen som uppträde nu istället för något år sedan, eftersom det här ändå var sista året för hela idol. och sen när man fick reda på vem det var som vann...förr har dom ju så att vinnarlåten spelades och man kände igen på rösten vem som vann. men inte i år.. hela jävla finalen sög ju rent ut sagt.


NU .... SOM HUND OCH KATT på 5an.

Sitter på praktiken och har lunch nu. Vi f...

Sitter på praktiken och har lunch nu. Vi fick en ny liten praktikant idag...tyson. jag kom in på praktiken och så såg jag en skål med vatten på golvet...bara: jahopp har vi fått vattenläcka? Emir:nej tyson är här. Saras hund. Jag fick panik och hann tänka att...jävlar jaha idag kommer jag bli uppkäkad av en pitbull eller sån där krigshund.. inte då. In i fika rummet kommer istället en liten liten rund chihuahua. Som grymtade som en gris. Tro mig...JAG BLEV KÄR


111208

ville bränna skolan och deras tider idag. först en lektion en timma, 10-11, där vi fick sminka sår på varandra. sen 3 timmar kvar till ia och jag skulle skriva prov. åkte till stan, sen till skolan och skrev provet, tog förfan inte ens 10 minuter. piss. lack. 


nu är jag hemma och har absoluuuuut ingenting att göra. tända ljus och julmusik är det enda som står på schemat. ciao lions

i'm coming home

Säg inte så mycket till den du litar på, för den du litar på, litar också på en annan.

god damn you're beautiful to me




gick upp heeeeelt i onödan idag asså kom till skolan. ae fyfan tänker inte ens snacka om dä. kan ju bara säga att ia jag och jonna lacka ur åkte till skolan och skulle söka upp rektorn men hon va inte där, så fick snacka med syon. han skulle fixa möte med oss och rektorn. tur dä för såhär tänker jag fan i mig inte hare.

åkte hem. sov av mig mina aggressationer(?) och sen åkte pappa jag ronja och jeremia och köpte vinterjacka till mig! och nu har jag bara suttit och läst på till ett prov imorgon och försökt få ordning på min julönskelista♥


men nu ska jag faktiskt lägga ner läxboken och se på win a date with tad hamilton som börjar på 5an nu
ciao zebraz

111207


helpless

111206 it's going to be just fine

skolan. sen varit med ebbsan hela kvällen. du är en av de bästa jag vet♥




nu ska jag lägga mig i sängen och må dåligt för mina vänners skull. det behövs. ni är världsbäst! fortsätt vara det!!♥ loveuu

you can't hurt me now

three pronouncements

1 jag är härmed sjuk. illamående och huvudvärk. vet inte vad jag gör fall jag får migrän :s

2 jag såg första snön falla nu på kvällen. wii. mellan 22.00 och 22.30. (gud ville tydligen inte vänta på att jag skulle köpa vinterjacka)

3 nu ska jag skriva lite på min önskelista till julafton innan jag somnar




one for the money two for the idiots

mått illa och haft huvudvärk hela dagen. då kanske nte det bästa är att börja morgonen med boxningspass. ida och jag slog sönder. vi var grymma. kände mig lite som never back down killarna men fan..jag tror jag måste vart grymmare? dagen fortsatte men en grym föreläsning av achmed(stavning?) tyckte jag iallafall. efter skolan skrevs ett prov sen en stanrunda. drog hem, sov från 5 till halv 9. mår fortfarande illa och har ont i huvudet.. dom som säger att man ska sova när man är sjuk för det sjuka går över...NI HAR SÅÅÅÅÅ FEL. suck on that. 

ser att många skrivit att det snöat? det ser ju bara ut som lite extra frost på marken. trist. men gud kanske sparar snön tills jag hittat en vinterjacka? 

julbordet var bra i söndags, jättegott. vår familj vann musikquiz föresten, och vi var grymma, vann en pokal med choklad :D

heartbroken



det finns fan idioter till allt. som gör allt för att få andra att må dåligt. vad är det för fel på den här killen då? jag ser INGET fel! låt alla va som dom vill. man behöver inte tycka om alla. men skit i det då.. men ni behöver förhelvete inte förstöra en annans människa liv bara för det?! det är inte bara hans liv som förstörs för den delen heller. hans familj och vänners liv, era familjers och vänners liv. fatta vad besvikna era föräldrar blir, att dom tror att dom uppfostrat er bättre. sen får dom reda på sånt här. fan jag hatar när folk inte kan bete sig.. så jävla fega!! äckliga kryp

fulligt blogginlägg serrrrrniii

ja men fan. ettt fylleinlägg kan väl inte sitta fel vA?

nejrå det tycker vi inte-. jag kan likAGÄRNA ber'tta om kvällen nu istället för imorgon.började med gäster här hemma. urgod mat. sjuuuukt stark korv. jag trodde jag skulle explodera. jonna tjata sönder att jag skulle hänga med ut. så ja, jag skrev ju igår att jag var alkoholsugen. så sen satt jag på tjugo i 9 pendeln, senvar jag hos melle där hon o jönnsan var. GICK SJÄLV BY THE WAAAAY. snacka bhstorlekar har jag för mig? och förfesta där, allt slog till så när vi gick till en hållplats och träffa en bög, en bi och en ...som jag inte vet vad han var. (hade ne grymt snygg jacka från zara btw) så antar att han var gay? jocke hette en iallafall kommer jag ihåh. aja då IALLAFALL så blev jag stenpackad. eftersom allt slog till då somsagtt. aja sen drog vi på nån "fest" med hockeyboys. sen pullan. ae fyfan vad jag både mått bra och inte ikväll. gladast var jag nog när jag träffa sebbi och anton. hihi saknat dom. nu är jah gemma i min säng iallafall. sitter och käka perog, dricker mjölk och käkar bauguette(?) med tzatziki på , jaja nu antar jag att mina vänninor tycker jag e dum i huveet som vanligt som jämt tjajar på att jag ätr så konstigt. men fan när man e fuller så får man ...okej? :D jag vet att ni tillåter det. puss på er. plus att jag natar att johanna ären ända som är lite lite stolt över mig, eftersom glaset är fyllt av mjölk, och det är vår dryck. så ja, nått bra för jag med mig när jag har drickit lite för mycket iallafalla. antar att jag kommer ha svintont i magen imorgon också för den delen, av alla dessa blandingar

hur ska jag klara av att plugga immorgon och åka och käka julbord? jag ber att gudarna hjälper mig♥


jamen vafan kör vi fylleinlägg kan vi väl likagärna köra fyllebilder vaaaaa?


förjävla snygg brud dedär


ÄRE VERLKIGEN SÅ ATT KVÄLLEN ÄR SLUT??? ELLER ÄRE SÅ ATT JAG VET ATT VI HAR STARKGLÖGG KVAR SEN TIDIGARE IKVÄLL? MOHAHHHA MOHAHAHHAHAHHAHHAHAHAHHHA

bilder från mobilisen





lite bilder från när jag vart ute och powerwalkat. utsikt, plus mina ursköna ursnygga älskade dojjer.
när man har på sig dom känns det som att man går på moln. världens bästa köp.

haha ebba när hennnes örhänge satt så sjukt ful, jag dog av skratt. och snyggaste kaptenen


mina ursöta vänninor hos ebbis när när vi hade julmys. haha kolla ia i bakgrunden


julbordet på ikea som ia och jag åkte för att käka hehhe.
och här är hon även, lite småtrött och hungrig i väntan på julbordet.

3 december


nej mamma är inte kines, hon ser bara ut så när hon skrattar

cred till min mami. 
hon har stått och lagat mat och gjort fint i huset hela dagen.
hon gör sjukt mycket mat idag. 2 varmrätter och hur
många kallrätter som helst.. säkert 5 kalla om inte ännu mera.
men det är för vi har bjudit hem pappas bror och syster och
deras fru och man på middag today. 
så nu kanske det är bäst att jag gör nått nyttigt här hemma också.
bädda sängen, dammsuga, tända ljus och fortsätta lyssna på
julradio.se

driving on a rodeo

precis kommit hem efter att ha hämtat jenny. hon va pretty fuuuuuulll kan jag säga. jag vill också va full och glaad och upprepa saker jag redan sagt om och om igen. nu ska jag försöka sova, vilket inte lär funka. men ändå

vem tänder stjärnorna

vaknade upp imorse med värsta illamåendet, trodde jag skulle spy och svettades sjukt mycket. äckligt ja vet. klädde på mig och sminka mig. kunde inte äta frukost, satte mig i bilen, mamma skulle skjutsa mig. vi kom till station sen körde vi gärnet hem igen för jag börja andas tungt och trodde verkligen jag skulle spy och var helt blek. ringde praktiken och sa att fall jag mår bättre så kommer jag senare. men naeråååå. somnade om en timma, vaknade upp mådde skit. sov 2 timmar till. illamåendet blev bättre, huvudvärken började istället. så mått skit hela dagen.

nu sitter jag och mår illa igen, men måste hålla mig vaaken för ska hämta je sen, när hon ringer. 




för jäkla sur kan jag ju tilllägga att jag är också. vill festa. festa sönder. dricka alkohol och ha kul med mina copains. saknar killarna också frästen. blackaboys. bästa blackaboysarna. bara så ni vet liksom♥

man blir berusad av att hålla på sådär

det här är sjukt. jag gick tillbaka och kolla lite i bloggen från förra året. för exakt ett år sedan idag den 1 december, så var det 25 minusgrader och massvis med snö och massvis med försenade och inställda pendlar. vad är det nu då? ett år senare. jo nästan 10 plusgrader, regn, grått, ingen snöö och knappt några problem med pendlarna? (iallafall inte när jag åkt)... jag har inte ens behövt springa och köpa en vinterjacka än? sjukt. för ett år sen var jag jäkligt patetisk också. tänkte bara på en sak...och jag är glad att jag inte är så längre, kommit över skiten. för jag skrattar ärligt talat åt mig själv när jag tänker tillbaka på det där hahha

nu ska jag bada och sen blire möjs med ljus naglarna film och sånna där tjejsaker ni vet, för ah, jag är ju trotsallt en tjej...som mamma säger till mig

1 december

vaknade kvart i två idag. skönt att sova ut. idag är jag sliten. eftersom jag sov så länge missade jag första avsnittet av julkalendern, så därför kommer jag sitta bänkad vid tvn när det börjar ikväll. idag är det första december...vilket betyder att det bara är 23 dagar kvar till julafton. yiii jag läntar!! 



Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus