jag var så kär i dig, skulle göra allt för dig



vattenmelon honungsmelon vindruvor . . . det är värt att ta en paus i tänkandet hur jag ska packa

02.28.11

i'm broken, but i will be okay...someday

varje gång är som den första gång vi sågs, även om det är över nu

söndag. idag blev det att åka ut till maxi och handla till peace. bara för äckelstan inte var öppet. handlat till peace två gånger nu, och fortfarande inte hittat allt. jag har 7 saker kvar ppå min lista att inhandla. gaaahh. nu ska jag dammsuga och försöka bestämma hur jag ska packa alltihop!




jag har gett upp för många gånger, men den här gången ska inget få förstöra

vi är olika, som dag och natt

det roligaste igår kan ha vart när ebba "ramlade" ner i massa buskar medans hon pratade i telefonen.. dom första orden hon sa : ame din jävla fitta... hon sa orden i slowmotion också, det var så jäääävla kul!!! hahahha kan säga att ia och jag dog lite där..

nu har jag städat mitt rum, rensat och fluttat om kläder i garderoben. nu är jag trött i kroppen, så nu blir det att kolla tv förmodlign. imorgon blir det bädda rent, dammsuga och tvätta golv. det är det enda som är kvar. 



btw. cocopops är bäääääzttaaahhh kvällsmaten! thumbs up!


du är min drog, jag blir din knarkare

midsommarafton igår då. det börjades med god midsommarmat här hemma, sen vidare till ia, så åkte vi skrindan till krokhagen. haha vi är så grymma! vi har gjort det så länge jag kan minnas♥ väl på krokhagen så skulle midsommarstången sättas upp, men det fnkade inte, så dom fick kapa den.
efffter nån timma så gick vi hem igen och fixade oss. sen upp till ebba där johanna och milla också var, vi föra lite och hade mysigt♥ frammåt kvällen blev det att ta bussen till blacka till david där det hölls fest. jag hade riktigt kul med världens bästa.



lalalaa

wuhuuu fick precis ett perfekt samtal :D ahhh nu är det verkligen på riktigt!!!!

skinny love

fredagen var en förjävlig kväll. vill inte ens påminnas om den.. tur att jag har en sån himla fin familj några hus längre ner på gatan och en sån himla fin vän som alltid står där vid min sida.tack♥

lördagen var det jobb som gällde, åkte dit även fast jag var sjuk. lördagskvällen fick jag ett jävligt bra besked dock! wii. sen hade ebba jag och milla myskväll♥

även söndagen åkte jag och jobbade sjuk. sen träffade jag ia på kvällen♥

igår blev det inte mycket gjort för min del, ligger fortfarande hemma sjuk. feber, ont i revbenen av allt hostande, och jätteförkyld. helt slut i kroppen.




me love

dööööd tjej. upp tidigt, för tidigt för sin första dag på sommarlovet iallafall. redan halv tio väcktes jag, åkte in till stan, sjuk och äcklig för att handla saker till peace. kom hem med en hel del faktiskt. nu är det mest kläder och lite småsaker kvar faktiskt! skulle hänkat på till örebro nu men jag palla inte, jättesjuk och inget har gått över? så ska försöka kurera mig lite. så får se vad dagen har att erbjuda. 

usch vilket väder


liiiiiite härliga minnen jag fick när jag var på toys r us idag dåååå. så härligt man får typ återblickar när man kollar på barbiedockor och woody och buzz lightyear från toy story. jag kommer ihåg en dröm jag hade när jag var liten, att jag var inne på toys r us och bev attackerad av buzz lightyear. hahah. sånt var man rädd för när man var liten (y). ahhh vill va liten igen då man aldrig brydde sig om nått annat än att ha kul.



det blir att se dom här filmerna ikväll!!!!
kollar jämt på disney filmer när jag är sjuk (a)

00.35.01

skolavslutning, sommarlov, stan en jäääkla massa timmar. för mycket för mig som är sjuk. förkyld, mensvärk, halsmandlar stora som jag vet inte vad, gör ont som helvete, gått runt med huvudvärk i fyra dagar, och ett illamående som inte tycks gå över. nu ligger jag i sängen med feberoooos osså. great bella, grymt bra. haft en bra dag iaf!



så jääkla grym unge

sött att han har flickvän också :)

hello

blev sugen på att göra vertikal labrett eller tungan. fuck att jag aldrig vågar saker. fegstjärt. bädda rent och sova nu så jag orkar upp imorgon

music on world off

huvudvärk. illamående. ont i halsen. hostar. trött. seg. mensvärk.
imorgon är det skolavslutning. sen ska jag mysa ner mig i min underbara säng
och bara kolla disneyfilmer och andra avenyn och lyssna på duffy och adele har
jag bestämt mig för. fyfan så skönt. ska bädda rent i  sängen nu. sen slocknar jag förmodligen.


'cause who's gonna save the world toniight?

känner mig halvdöd. i måndags var det skolan ett tag om jag minns rätt? sen stan och sen vidare till körskolan. plugga och körlektion. sen blev det så att jag hängde med johanna martin och olle till smultronstället. blev bjuden på glass. sen skulle vi ta oss upp till den där jäääävla toppen. på kvällen blev det strömmen med milla ebba och ia.

igår vaar ja ledig hela dagen. blev att fixa jossan till hennes bal. hon och elin var så fina i deras klänningar :) sen snabbt hem och fixa mig sen biljakt efter bussen. milla johanna och jag blev upphämtade av ida och anna i stan, drog vidare och kollade lite marre. sen hem till ida och föra. fyyy fan så kul det var!!! vi tog oss till dehli och till puls. kvällen blev sen och jag vaknade upp efter inte ens 4 timmars sömn. mått skit hela dagen. men jag har klarat av det lilla som var i skulert--->pizza. sen stan, fick med mig en klänning, bussen hem som jag höll på att däcka på. jag hängde med och kollade på ronja och jeremias skolavslutning, trodde vi skulle klara oss undan regnet, men självklart inte. det öste ner!

pusss.

tja snyggingar. tänkte berätta en sakelisak


jag har inte rört tavlorna du ändrade sen du sist var här. och jag sa till dig att ta det försiktigt så dom inte skulle ramla bakom min byrå. jag saknar dig för varje sekund som går men det kommer du inte få reda på. för jag är feg. för feg för att våga säga ett skit. vill att du ska få reda på det på nått sätt. men vet inte hur,, för jag är för feg. jag är hemsk! jag är dum på riktigt! nått jävla fel är det på mig.. och det kan jag erkänna! :'(


såhär på kvällskvisten får man erkänna saker! och det är det där... och att mina vänner är bästa som finns!!!!




00.12

blev att dra upp till ebbsan med ia och johanna och vaara där hela dagen! good day! hem och ut på en prommis. stannade till vid hästar och skulle precis våga klappa en, då den ställer sig och kissar ett hav. mmm så härligt. (y) 



sex and the city

"blödig" igår. "blödig" idag. imorgon ska jag fan inte va "blödig" nått mera. det får vara nog nu. plus att min sämsta fläkt luktar bränt. så jag kommer få värmeslag inatt. puss på det

a million miles

igår var jag ledig från skolan.. runt 6 tog jag pendeln in till stan, mötte upp julia o lisa och vi drog vidare till anton där johanna var, sen kom lite fler folk. vi åt sen börja vi föra. sen drog vi vidare till puls. jag hade en sjukt kul kväll. kom hem runt halv 4, då blev det telefonsnack som vanligt. haha jag döööör. idag vare upp och kolla derby, vånga-kimstad. kimstad vann! nu på kvällen har vi firat bazze som fyllde år igår. grattis på dig


grattis ♥

i'll dance alone

sitter på altanen och har precis ätit frukost. nu tänkte jag springa in efter en av mammas sommarkakor :) sen hoppas jag på bättre väder så jag kan liggga i solen hela dagen.. men så verkar det inte bli, min vanliga otur....

mm yeah mm yeah ah yeah

jag spyr på mitt äckligt varma rum!! det är sjukt, det finns ingen som helst frisk luft, allt är kvavt. kan knappt ha kläder på mig, fläkten suger, den blåser varmluft. det kan va varmt och sommar ute, men inomhus kan det fan va svalt!


Visste du att den som framstår som mycket stark, ofta är den som är känsligast?
Visste du att den som lägger all sin tid på att ta hand om andra, kan vara den som behöver pysslas om?
Visste du att de tre saker som är svårast att säga är: Jag älskar dig / förlåt/ Hjälp mig!


16:57

igår körde jag halkan. fyfaaaaan så roligt det var, ville bara hem och sladda mera!!!! men istället var jag tvungen att åka till skolan och skriva prov. vattenkrig i linköping. sprutad rakt i ögat, kändes som det snyrra flera varv. subway. leta uteservering i över en timma tror jag?, hann se zlatishboys 2 mål på typ 10 ynka minuter när vi satt på harrys. sen hemgång för min ddel.
idag vare upp innan tuppen. jobb som gällde. pirrigt, men funkade. min sjukt dumma mobil pajade idag också? funkar inte att trycka på touchskärmen :o irrreterande tjeeeejjjj!!!!! :@ min vanliga äckliga fittotur då allt kommer försvinna! alla sms alla nummer aaaaalllt!!!!!!



shake that booty

igår drog ia och jag in till stan för att vi skulle till himpan och kolla kalle baah med killarna. ia och jag åkte vip i bussen. grymmaaa ;). men blev inget med kalle baah, vi drog på fest istället. var en bra kväll. jag fick pojkvän och lapdance! kvällen slutade med en långpromenad och att jag sebbe robbin fame och jontte slagga hos ia, trångt, varmt, alla prata.. men det var så jävla kul ändå. nu har jag legat på mitt soldäck och sovit/solat sen klockan 12. inte ens sovit 10 timmar på 2 dygn så det behövdes!! puss

fredagen

i fredags blev det att fira michis, grill lekar och skönt folk. tog 10 bussen till puls, vidare till dehli, sen tillbaka till puls och så körde vi på utgång. det var en bra kväll, tills en pojke bestämde sig för att köra även fast han inte var i så värst bra tillstånd!! eller inget bra tillstånd överhuvudtaget faktiskt! slutade med sladdningar och sen rakt ner i diket.. 
milla och jag skrek sen sa jag: - nae nu dog han :o
jonte- nae han sitter förfan och ler.

då vare bara att åka in till stan och hämta dom andra, jag blev avsläppt själv i  klocket medans jonte plocka upp dom andra...svinläskigt! sen kom vi tillbaka och skulle försöka dra upp bilen. och den var ju så himla fin sen, 2 sprängda däck, repor och bucklor, trasig blinkers, nått med olja och nått under bilen? sen styrningen. så sjukt! kom hem klockan 05.10 på morgonen efter att ha släppt av tobbe och kim hos sig. kommer hem, äter, lägger mig i sängen.. hör jonte öppna ytterdörren, jag går ut o kollar.. vem kommer där då? jo tobbe kommer in svinglad och säger att han åkt inlines till oss för att han inte ville sova själv, saknade jonte för mycket. sen ville han att vi skulle kommma ut och vara ute, eftersom det var så himla fint väder....KLOCKAN 6 PÅ MORGONEN!!! haha det var det enda han sa. sen fick jag trevligt samtal också.. ah det gjorde min kväll!

i miss your smile

dagen har varit lugn. blev att dra och sätta sig vid slussen med milla! sen kom mina taxichaufförer och plocka upp mig. nu vet jag inte vad jag ska göra. huvudvärk har jag iallafall.

GRYM TJEJ

igår var det gymnasieslaget. det var så jävla kul när det var massa som gick in i en ring och börja ha en dansebattle. efter det blev det stress. stan hem stan. blev vasa på kvällen med ett härligt gäng. kan påpeka att jag aldrig varit så kissnödig i mitt liv som jag var igår... sen drog några av oss till amanda, sen till sofia, sen blev det utgång på hugo.
nästa gång tältar jag utanför från 21.00. kön var sjuuuuk! aldrig mer, har ont i hela bröstkorgen efter den blev mosad. även på dansgolven. jag kom hem kvart över tre inatt, då blev det revbensspjäll, så jääävla hungrig. inte lättaste att äta heller. haha. fick ett trevligt samtal inatt också som gjorde min kväll.
grymmaste jag höll i en orm för första gången i mitt liv igår! stolt tjej!!!!♥

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus