mitt liv brakar samman

pluggat konstant sen jag kom hem! åt nyss så jag ska orka sitta upp lite till. suuuuuuug. jag hatar skolan, på alla jävla sätt och vis! där har ni min sanning idag. bara o ladda för 3 prov imorgon. woopwoop





 

 



do it for me?

tog nyss en paus från läxläsningarna. åt, och nu äre bara o sätta igång med helvetet igen.

"lag & rätt", NK stencilen, "skatter & prisbildning", gym/friskvård inlämning, nagel/handprov, musikinlämning, och boken. here i come you mother fuckaaa




lite lätt klantig som jag är så spiller jag mat över hela mig också, blir duschen sen

 



trainwreck

här har ni världens mest sämsta och patetiska human-being. om jag ens kan kallas det? ae skulle nog fan inte tro det. jag är nämligen tjejen som inte ens lyckats sova inatt. inte ens slumrat till 5 minuter? det är ju bara sjukt. det måste ju vara nått fel på mig? började dagen utan frukost eftersom jag mådde så pass illa av min dåliga natt. åkte till körskolan. körde dubbellektion sen körde jonna. blev ganska lång tid i den där bilen som är så varm. sen mc oh celli kom också, sen drog jag hem. illamående så det inte är sant, sen måste jag försöka få in nått i min skalle. headbang. puss

juste...lyckades slumra till på pendelresan hem, tur jag inte vakna upp i ukraina. (inte för pendeln går dit liksom, men ändå..man vet ju aldrig med sverige längre)



things can go so wrong



" 'cause i didn't even see you much that night, but i was just thinking about you for a little while, but after the "little while" i was thinking about you all the time "

how low can you go

förkrök hos melinda igår, "inflyttningsfest". vi var ett gäng tjejer. alla drog ut sen, lyckad kväll till tusen! efter 3 tiden blev det käk på mc, sen kom tobbe och jonte och hämta oss. somnade i min säng på dirrrr. en kvart! sen låg jag vaken till efter 7 nån gång. sen lyckades jag somna om igen. 

idag har jag sprungit och ätit morsdag-middag. grattis! sen bara legat i sägnen.






en full bror?

kul att det kom in en svinfull bror i mitt rum och slänger sig på mig så jag blev livrädd strax innan halv 4, och först nu fick jag ut honom!! :o.
-jonte gå o lägg dig, jag sover
-bella?
-jaaaa?
-godnatt
-men gå och lägg dig!!!
-kentaaaahh
-va?
-uhjaa
-joooonteeee!!!!
-hmmm
-kan du gå och lägga dig?
-ah det kan jag :)
-men gör det då
-jag gör ju redan det!
-meen
-
kul att det kom in en svinfull bror i mitt rum och slänger sig på mig så jag blev livrädd strax innan halv 4, och först strax efter 4 fick jag ut honom!! :o.
-jonte gå o lägg dig, jag sover
-bella?
-jaaaa?
-godnatt
-men gå och lägg dig!!!
-kentaaaahh
-va?
-uhjaa
-joooonteeee!!!!
-hmmm
-kan du gå och lägga dig?
-ah det kan jag :)
-men gör det då
-jag gör ju redan det!
-meen
-hahahhahahahahhahahhaha

sen dog vi båda i skratt :)



get low


'cause i can't hurt you if you don't hurt me, and i hope you won't

blacka-kimstad. blacka ledde med 3-0 efter 22 minuter? vid matchens slutsignal stog det 3-4 till kimstad. och därmed tog dom hem segern.


det känns som du försvinner mer och mer ifrån mig. jag saknar dig, det gör jag verkligen. pratar aldrig längre. det känns som jag förlorar dig.





only one

vene varför jag uppdaterar som jag gjort dom senaste dagarna?´ kanske inte har nått liv? kanske känner mig ensam och behöver sälle? som jag inte har.. aja, kom på att jag glömt bort lite saker. onsdagen var sista dagen på praktiken. fick lite paket. kommer sakna gänget.
igår hade jag körlektion, sen skolan för ett prov. suck my non existent dick säger jag bara!!!! gick ju käpprätt åt helvete. ahhh. efter det blev det lkpg med ia och ebbert. åt äckligaste maten, sen satt ute ett tag och drog en sväng i affärerna. han hem typ en kvarre? sen rang milla, och klockan 9 var jag vid stationen för att ta nån timma och prata av oss lite. hähä. blev det nån timma, nope. snarare 2 timmar och 40 minuter? hon tog tjugo i 12 bussen hem. då vi halvt frusit ihjäl och var myggbitna till tääuuuuseeennnn

så nu har jag inte glömt nått. bAJJ

drar till blackis snarrre. just so you know

whiggle whiggle bitch

skulle kunna ge nästan allt för en iphone. vill så jättegärna ha en!! allvarligt alltså! jag menar det! en med vitt skal, inte en vit, utan vitt skal. lycklig jag skulle bli då kan jag meddela. snälla ge mig en iphone med vitt skal...juste....vitt SKAL! 

känner mig lite smådryg. kanske bra för mig o dra och kolla fotboll och snart då. hmm eller? kanske inte. aja det är vad jag ska göra iallafall. juste...vitt skal på en iphone. vill jag ha!



juste en sån där boy också. han ska va söndertatuerad. jag ska va söndertatuerad. vi ska va söndertatuerade tillsammans!

I don't know if I chosed you, or if you where the one who chosed me to be your victim

och sååå kom regnet. hämtar mat, rullar in mig i duniset,  sätter på filmerna och bara myyyyser. woopwoop
weheartit

where did the sun go?

gick upp vid 12, kom till vasa 13.10. började 13.20. 13.30 var vi vid rese för att ta pendeln hem. så var den här skoldagen avslutad. woopwoop! helvete. kolla vädret? skulle precis ut och springa, men mamma sa till mig på skarpen att jag absolut INTE fick gå ut i det här vädret. det hade tydligen vart värsta blixtarna? mesig mamma, hähää. aja sjukt iaf attt det blixrar utan att regna?! 

hopp, nu blir det väl att se två mysfilmer och hoppas på att vädret klarnar upp. livet enligt rosa the movie och harry potter och dödsrelikerna del 1 here i come


en sjuk känsla, det är vad jag har. varför kan den inte bara försvinna. dumma den

imorgon börjar jag mitt nya liv

word

everyday i'm shuffling

sista dagen på praktiken, känns bra men ändå inte. kommer sakna h&m gänget . efter det bev det bussen till kimstad, sen åkte ebba jag och elli till blacka och gick på möte. lät intressant på ett sätt, hoppas!! raka vägen hem, åt, schvejnhöngrig, sen raka vägen till plögget.


'cause you don't even notice me, and i don't know what i'm doing wrong..



weheartit

24 maj

igår blev det att gå upp klockan 6 efter att ha sovit en halvtimme. 8.20 gick bussen från skolan till stockholmia. sov nästan hela bussresan och vaknade upp som en zombie (som jag inte ivlle). började dagen på make up institut, gryyymt! sen vidare för thaimat. stan ett tag och sedan grönan. bra dag.

idag. fy usch blä. upp klockan 6 igen. bussen gick från skolan till ågelsjön idag istället. skulle ha nån naturkunskapssak. gick i 5 timmar i en skog, ingen tid för att sätta oss ner och äta lunch fick vi, utan man skulle äta på stationerna, ah men lätt att göra det när man har 15 min på varje plus att man ska klara dom också.. skog, kryp,rötter, höjder och bergsklättring, blivit myggbiten och bränn-nässlad. usch vilken hemsk dag. regnat och blåst som jag vet inte vad. jag har aldrig älskat min säng så mycket som när jag kom hem, däcka i den i några timmar, tog ett bad och la mig här. nu ska jag äta, glömt bort det. lätt o göra när kroppen är helt mörbultad

06.22.06

natten jag verkligen behövt sova...sover jag inte ett skit på förutom sista halvtimman innan jag måste gå upp. varit jättetrött, men har verkligen inte funkat, även fast ögonen svidit som två idioter. istället har jag bara legat och hört på ösregnet..oj så kul, vill ju inte sova på bussen nu heller och vakna upp som en zombie.


drar till stockholm om nån timma.

sunday sunday

ah tja fan! åt frukost liiite för sent,  pluggade ännu en gång på fel skit, råkade plugga på ett prov jag redan haft (IGEN), skärde mig på rakhyveln på knäet....ända plåstret vi hade var batman, det sluta aldrig blöda så det fick helt enkelt duga. ia och oskar tror jag tyckte det var snyggt iallafall. hääähää. jag hänka med dom till ica, råkade stänga dörren på mitt hår. aaajjj. ia och jag kollade match på krokhagen, jag har ut hela min läsk över min väska. åhh vilken duktig tjej jag är. stolt över mig själv faktiskt!
imorgon drar vi till stockholm över dagen.♥

breakfast baby

nu blire frukost. grillat muuummms. kan det va så att det är tredje dagen på rad jag äter det?

14.14.40















myyyyyskväll!!!!!!!!!!
jensa som badade och blev brännmärkt av robbin- pojkar som inte var allt för bra på att grilla- flickor som redan gett upp grillningen- hela träd som brasa- brända skor- brända händer- för mycket korvar på en grill- mys med filtar hos robbzoor- och en mobbad mig- och mobbningen fortsatte idag med- dom är så snälla allihopa


jag är dutti och tar bilderna från mina kära copains..vet att dom älskart♥

där gullvivan blommar

fredagen- åkte in till 13.20 för gym/friskvård..men vi fick göra vad vi ville och gå hem när vi ville. så vi drog till stan på dirrrr. gick där ett tag, ia och jag mötte upp ia's mormor. och sötaste hon bjöd ia och mig på mat, asgod! det var en försenad 18årspresent till mig sa hon. hihi. söt! på kvällen blev det bara prommis och pirates of the caribean. mööjs.

lördag- kollade brorsornas match, hem för mat och mo-mo va på besök. sen pw hem från blackert. dusch,fixa sig och sen vare bara iväg till blacka igen för att spendera kvällen med bästa boys och girls. blev grillning i mårn, brasa, min mat var en katastrof. inga bestick (som tur var har man snälla vänner), sen blev mitt kött helt fail. haha. svart och hårt som knäckebröd på utsidan, halvklar på insidan. men inte är jag matförgiftad inte. wuhuuu! sen drog alla hem till robbin till hans altan och det blev allsång till håkan hellström, sen blev det halv 2 bussen hem. slockna i min säng nån gång efter 4. ♥




svaar: ja taaaack!!!!!!!!













världens finaste♥


2353

vad har hänt ? inte ett skit.. igår var nästsista gången på praktiken, jättetråkigt, men ändå lite skönt för är lediga onsdagarna fram till lovet sen. och det behöver jag. idag skrevs ett prov, sen gjorde jag klart en inlämning. tog bussen hem, slocknade i sängen i ett antal timmar, 3 tror jag? blev en pw och en jävla massa deppande när jag gick alvestad.




hur kan man sakna någonting så mycket? hur kan man sakna en plats och en tid så mycket?♥
dra åt helvete med alltihop... det blir ändå aldrig bra

skit dag

oooooj så bra provet gick imorse...eller inte. plus att jag knappt tog mig upp ur sängen, mina ögonlock stängdes hela tiden. efter lunch tvättade julia mitt hår, mmm så gott det luktar nu...och ooooj så jag ser ut, slickad katt haha. både hatar och älskar nytvättat hår. nu ska jag ut o gå tror jag. kanske. ahh. kanske

weheartit

16 maj




23.50

musikprov, arlprov, stan, naglar, hem, sova, skulle ut & gått men hamnade i ia's säng istället. och nej nu menar jag inte så.. vi är bästa pratarna. i mun på varandra, det är det jag älskar. nu är samhällsplugg. får se hur mycket sömn det blir den här natten, inatt blev det som sagt inte ens en timma. 

lalalla. drömma går
för jag vill bort, försvinna från denna värld. hitta en ny och leva lycklig. ligga i din tröja, försvinna in under din arm, täcket över huvudet och vara glad. glömma vardagen, klockan och datumet. skratta tills magmusklerna syns och lyssna på musik. pillow fights, äta i sängen, skippa att bädda, bara ligga där hela dagen, slåss om skönaste platsen, benen i kors över varandra, mobilerna avstängda och klockan står med visarna mot väggen, ingen som stör. inget som förstör, bara du och jag. omvärlden vet inte ens vad vi gjort eller vart vi varit..bara för ett tag,

underbar vecka (y) iiinte

tja fan. arg fan. helt tom i skallen fan. åh vilken bra vecka det kommer bli...fan...inte sovit en timma inatt ens. när jag väl ska sova så gåre inte... satt igårkväll och försökte få in 1.000.000 saker i skallen till klockan halv 2? 2?. gick ju åt helvete. börjar dagen med 2 prov, musik och arl. kommer va jättetrött idag, men får jag sova? nepp! jag måste ju plugga till ett till prov som jag har imorgon. i samhäll. (och kanske ett till, men ska fråga fall det går att göra nästa vecka)kommer jag kunna sova resten av veeckan då? nepp! för jag har ett till prov på torsdag, naturkunskap. plus massa annan skit att göra. mmm så underbart liv jag har. längtar som ett djur till helgen då jag bara kommer sova!!!!!!

idag
musikprov
arl prov
imorgon
samhällsprov
torsdag
naturkunskapsprov
inlämningsuppgift gym/friskvård
övrigt
nagel/handprov?
musikarbete inlämnings uppgift
språksociologi
prov "lag&rätt"
analys av deckare
läsa ut en till äcklig bok-inlämningsuppgifter på det

minneskonserten för bob marley

igår började vi tjejer föra lite i kimstad, sen drog vi vidare till blacka där minneskonserten för bob marley var! bästa! fattar inte att det är över och att jag nu måste vänta ett helt år till nästa minneskonsert! sjuuuukt. var i blacka hela kvällen, i lägenhet och sen ute. kom hem nån gång,? och slockna i sängen efter nån timma. idag har jag bara vart hemma, tog en prommis med ebbsan och sen hem. sen natt på g. pöss

all eyes on you

asso neejj. vilken booooring fredag. inte ens trött, så kan inte somna heller. det här suger! vad ska jag göra?


varför har weheartit så fina budskap för?

bla bla bla

hungrig cheyyyy. jaha, sovmorgon. började gym/friskvård 13.20. fick jogga och dra när vi ville. ia och jag gick till rese, drog till blackert och sola. sen in till stan för mig igen, träffa ahlinert och fixa lite stuffs, handla mig en mobilgrej och sen hem nu precis. svinhungrig, bara ätit frullle.. som var en chokladmuffins och ett glas mjölk. starkt jobbat bella, starkt jobbat.


nu drar jag till krokhagen och kollar när bröderna kör match, pappa får päääjjja en körv till mig, om han skyller på att han inte tog med sig pengar får han fan baxxxa en. pösshejjj

går inte att inte böla



det äär inte precis lätt att hålla tårarna inne om jag säger så

it's the only reason

weheartit


one two three

lite lätt död sådär just nu.. kan inte röra mig. precis gått/sprungit till norsholm och tillbaka. träningsvärken börjar redan komma, vill inte veta hur den kommer vara imorgon...


idag har jag varit ledig ifrån skolan, drog till läkarn istället. hatar dom allihopa. dom kan fan ingenting. sen tog pappa och jag en fika och drog vidare till bauhaus. sen hem en snabbis, efter det åkte ia och jag till milla. sen hem och ut på dirr igen för mig somsagt. imorgon är det bara en lektion, 13.20 dessutom. mmmm sovmorgon!!!!!


weheartit

tell me the truth


weheartit


excuse me

dagen har varit wunnnnderbar!!! drog in till stan och hade körlektion med johanna. sen tog jag pendeln till kimstad, mötte upp ia och vi gick långpromenad till roxen (y)., såg ut som riktiga backpackers med våra söta ryggsäckar. haha nae största töntarna.. såg ut som vi skulle på nån hajk-sak? hahah. vi låg och solade i roxen och hade det bra från halv 12 till nån gång efter 5! sen drog vi hemmåt. när jag kom hemså drog jag ut på en springtur..alvestad runt, och runt vid strömmen lite. sen hemmåt. nu ska jag hoppa i badet. pussssss




snodde bilden från sessan , bara för att jag är sämst att ta kort pusss

tisdag 10 maj

 


 


there something about the way she move

samhäll och hantverk har det vart idag i skolan. kom nyss hem, nu väntar jag på foooood. och tabletter. sen vet jag inte riktigt vad som händer, solen har gått i moln.


weheartit

det spelar ingen roll


hold you

dra åt heeeeeelveteee vilken mensvärk jag har :oooo. ligger bara o gnyr i sängen, mår jätteilla. räknar med o småspy snart. mums! jahooop den här dagen har vart...vet inte riktigt. arl, mentorsråd och nada more. drog stan lite lätt sådär. kom hem med bikinitrosor. black. vill ha den gula. fuck all you som köpt den!!!!! efter stan, tog vi bössen hem. sen gick ia jag och zebbbb till blackis och kollade lite match, sen hem. nu kom jag på att jag missat nästan 20 min av bigbrutha. sämst är jag. imorgon börjar vi 10. puss nu ska jag hämta mitt knark.... also known as....alvedon...also known as.....stoppa-dampet-tabletterna!



i'm gonna keep on giving you my love



grillkvällen i fredags med bästa! ebbsan med som stog bakom kameran♥


stay with me tonight

gårkvällen började hos jullsan med ttjejerna, föra lite och drog och tog stämpel på puls, sen vidare till trädgår'n. sen kötta ia och jag sönder till rese. vi sprang barfota som idioter, jag höll i mina och hennes skor och väska, vi kom 00.03, och pendeljäveln gick 01. fuck. men bellsan ringde skjuts till ceccan så hon kom hem säkert! jag drog vidare till puls och träffa upp resten. kvällen var både bra och dålig.. älskar mina vänner!♥


idag klev jag upp ur sängen runt halv 2.
solade lite och vid halv5 tiden gick ia ch jag en promenad och slutade med att vi kom till krokhagen och kollade match. kimsta förlora tråkigt nog. sen drog vi vidare till strömmen och sola och hade möjsigt med talktalk! nu är jag hemma och ska nu se klart bigbrutha sen vet jag inte riktigt.

kan aldrig glömma den nattennn

i onsdags fick ebbsan och jag komma bort till ia och bli bjudna på varm oboy och kaffe. myyyyys. i torsdags var jag sjuk. igår var det körlektion som dagen började med! sen banken och sen solning på det. på kvällen drog världens bästa gyzzar och jag till ia, grillade och hade jättemysigt! girltaaaalk! eller girlpower kanske? som bjöörn sa! hihi. 


B.

timmar blir till dagar

1. Sätt igång din musik och blanda.
2. Klicka på nästa knappen efter varje fråga
3. Använd sångtiteln som svar på frågan.

1. Hur mår du idag? - rising girl
2. Kommer du att komma långt i livet? - för en lång lång tid
3. Hur ser dina vänner dig? - high on life
4. Kommer du att gifta dig? - living in america
5. Vad är ditt livs themesong? - jag kommer
6. Vad är ditt livshistoria? - summerbreeze.
7. Hur är skolan för dig? - beautiful day.
8. Hur kan du komma frammåt i livet? - i don't belive you.
9. Hur kommer idag vara? - boysboysboys.
10. Vad är det bästa med dina vänner? - en famn för mig.
11. Vilken låt beskriver dig bäst? - jar of hearts.
12. Hur är livet just nu? - california king bed.
13. Kommer du att ha ett lyckligt liv? - kom ihåg mig.
14. Vad tycker dina vänner om dig? - only girl in the world.
15. Har du en djup och mörk hemlighet? - i like the way.
16. Kommer du någonsin att ha barn? - me love.
17. Kommer jag att bli igenkänd? - dancing in the dark.
18. Kan jag göra mig själv glad? - allting kommer bli bra.
19. Ordet är ditt - sagoland.

same old story every day


nu ska sjuklingen knapra bondkakor.. det är ju sånt vi som bor på landet ska liksooom. plus att dom är godast

but i still haven't found what i'm looking for

hallå där kött o blåbärrrr

varit hemma idag med. ont i huvudet och hostar hela tiden. suger. vet inte riktigt hur jag gör imorgon. fall jag går till skolan eller inte. vill gärna må bättre på kvällen då vi tjejer ska ha tjejkväll med massa myyys! eftersom jag ändå inte kan vara med på varken idrotten eller gym/friskvård. ehh får se hur jag gör. måste ju betala den där tröjan också ju.

jag vill haaaaa



a million miles

stannade hemma från praktiken den här onsdagen med pga min hals. legat i sängen hela dagen och kollat på film. nu ska jag städa lite i rummet, bädda rent och så. sen blir det att sätta på en bra film till!



THE ONLY THING THAT MAKES IT A PART OF YOU LIFE IS THAT YOU KEEP THINKING ABOUT IT

what hurts the most

lyckades knappt ta mig upp ur sängen imorse. hostat hela natten, suttit upp och sovit för det blir värre när ja ligger ner. så har jätteont i rygg oh nacke nu. långtråkigaste dagen. vill ha en frossar-dag. jag dööör om jag inte får choklad idag, och hur långt kommer man när man bara ser två ynka riksdaler i plånkan? fyfaan. men tror mamma skulle köpa åt mig sen. jippi. marabou i mitt hjärta
weheartit

and it goes a little something like this, runaway love

tänkte att jag skulle slänga in snyyggaste bilden och härmed säger
jag godnatt. för nu däckar jag

sweetfeelingsandcandydreams.tumblr.com


fan fan fan det skulle va du

sjuuuuk cheeyyy. knappt sovit ett skit. hostat hela natten. började dagen med körlektion dubblett. sen körde johanna. gick ovanligt bra idag för mig faktiskt(y)! sen åkte vi till skolan och jag målade tessans naglar, sen mina. sen kom mamma och jag gjorde ansiktsbehandling. sen fick skjuts till stationen för att hämta biken. nu är jag jättetrött och ska nog slockna nån timma. se göra ett collage tills imorgon. pussss



love hurts, love scars

trött på skiten. ligger och hostar var tionde sekund. hur ska jag orka med dagarna längre?


weheartit

valborgsfirande

mitt valborgsfirande var bra med härliga människor. men kändes inte riktigt som valborg, utan som en vanlig fest. vet inte varför? men va bra ändå. började med förkrök och grillning hos jessica, sen när det blev mörkt drog vi tjejer oss vidare till zako och träffade allt annat folk. kom hem nån gång inatt mellan halv 2,2? men kunde inte somna förens halv 5 typ. klev upp 1 idag. vid tre åkte ebba ia och jag till pizzan. satt där i 5 timmar och bara prata. svinkallt ute idag juuuuuuu. 



 



b-rudarrrr. snodda bilder. tihi.

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus