för du föddes med ett svart hjärta och det märks

tjullaballula.

KÄNNER ATT JAG MÅSTE VARNA. vill ju inte att folk ska hamna i koma liksoooom. vi slutade 4 idag. kan ni fatta att ia och jag stannade kvar en och en halv timma till i skolan och arbeta? herreguuuud halv 6 bestämde vi oss för att ta bussen från skulert. kötta som fän gjorde vi. dock hade vi nagellektion och inte nått normalt pluggämne. men anyway. sickt. tycker vi förtjänar en klapp på axeln som vuxna så fint säger

efter skolan körde vi stan, jag inhandlade min fina julstjärna. ska sätta upp den imorgon. den skulle varit uppsatt i lördags tyckte jag, men var så trött på min andra, så gick och köpte en ny idag istället. sen drog vi hem. sen drog vi en liten sväng igen, sen landa vi i ia's badrum där jag satte igång och färgade hennes hår. och nu är jag hemma och väntar på att mami ska ringa och säga att jag ska hämta henne. undertiden ska jag nog pilla lite med mina långa naglar. herrå



den där elden brände mitt hjärta i dina tankar

tisdag. haft muntliga np i svenska idag. vad finns att säga? alla var sjukt nervösa haha, men det var kul. inte vart mycket att göra idag i skolan iallafall. efter skolan var jag sickt trött. la mig och blev kär i massa jag ska önska mig i julklappar. sen slockna jag. jättegoa mackor nu på kvällen till dh. imorgon får jag lite sovmorgon. det e jag glad över. nu ska jag gå och tvätta bort denna hemska ansiktsmask. hatar när dom stelnar...man känner sig som att man sitter fast. kan fan inte öppna käften en cm ens.

internet segar sönder. bajspådä

kreta världens mest finaste plats










jag saknar det där. kreta. underbara vackra sköna kreta. jag saknar att ligga på stranden och kolla in dom snygga badvakterna. jag saknar hur utsikten och solnedgångarna kunde vara det vackraste man sätt i sitt 18 åriga liv. jag saknar hur drinkarna kunde vara så goda och bli våra bästa vänner. jag saknar hur vattnet kunde vara det skönaste man någonsin haft på sig. ja vi badade topless. bara för att tillägga. hehhe. jag saknar hur kul vi hade hela dagarna och hela kvällarna. jag saknar hur god maten var. hur underbart jävla god den verkligen var. jag saknar filmkvällarna vi hade. jag tror vi såg trassel 3 eller 4 nätter i rad, bara för att trötta ia somnade. hahha. jag saknar när vi gick förbi bensinstationen och ropade på alex och sjöng det absolut finaste vi kunde...i det läget... pappa kom hem, för jag längtar efter dig, kom innan sommarn är slut lilla pappaaaaa. jag saknar hur kära vi blev i jonas, och hur sjukt det var när gissade hans namn utan att ens ha en clue. jag saknar verkligen det där. allt var så bra den veckan, och nu är allt bara åt helvete :'( du är bäst♥

281111

fuckaduck. inget funkar för mig just nu. läxorna och skolan går rakt åt helvete. ingen motivering överhuvudtaget. det är antingen för varmt eller för kallt i mitt rum. så antingen håller jag på att bli sjuk....eller så håller jag på att bli sjuk? böckerna ligger och blir dammiga på min säng för jaa. jag är så jäkla trött på att plugga. jag vet ju att jag ändå inte kan, så vafan ska jag ens försöka för? fitt-tal. fitt-pm. fitt-allt. det enda bra med skolan är loven.



backslick & a sidecut on a friday



someone like you

fredags praktik, barnkalas och sen bara vara hemma. igår ikea med ia, mysigt med julbord och lite småköp. på kvällen var jag bara hemma. idag har jag bara varit hemma och inte gjort nått. igår mådde jag bra. idag inte. speciellt inte nu på kvällen och natten. men screw that. jag menar vem orkar ens bry sig längre? inte jag iallafall.



turning page

såååån jäkla grym mamsing man har då. jag känner mig faktiskt smått bortskämd nuwwww. hon står just nu i köket och bakar massvis med lussikatter, innan det gjorde hon mjuk pepparkaka. och inte nog med det så berättade hon att jag ska få nybakat bröd till frukost imorgon. livet är allt härligt den här helgen hörrni grappar

Sleeping At Last – Turning Page
freaky friday on a smooth saturday? tydligen....freakyfridaynuuuchannel5

grinchen julen är stulen

lördag. lill-jul-mys-lördag skulle jag vilja kallat.. lite finare sådär. ia och jag fick låna bilen till ikea. jaaa vi dunkade julmusik!!!! där vi gick runt runt rrrrrunt. hittade fina saker. väldigt fina saker.....på julbordet. hihi. gud så gott det var. vet inte fall vi mest åkte dit för julbordet eller småsakerna vi skulle köpa. hehhe. köpte lite småsaker till rummet. efter ikea drog vi o köpte godis och julskum. så nu vet ni vart ni hittar mig...bänkad framför GRINCHEN på 3an med massa gottigheter.


igår på praktiken så spelade en orkester julmusik i hela gallerian. sån jäkla feeling fick man.


hold med just one more time.



tell me...how long has it been?

du kunde inte göra mycket mer. tro mig jag vet


Lena Philipsson – The botten is nådd

hoppla pollen hoppla

öyöyyyy. friday lovers...
igår var vi lediga. eller? jo det var vi. bakade pepparkakor med ronja och jeremia på dagen. gud vad duktiga vi var. av 4 plåtar så var det bara en som blev halvbränd :D ...........dom andra blev kolsvarta.....på kvällen blev det pizza at cilias place. idag var det praktik som gällde. det var jättekul!! efter blev jag uppplockad av mamma, vi åkte direkt på barnkalas. alva fyllde 6 år igår. var mysigt. jättetrött efter en hel dag av att bara stå och gå. nu är jag hemma och alva och edvin sover här inatt. får se fall jag ens får någon sovmorgon imorgon. min stackare, jaja.

fynda idag också. pälsväst för 101 riksdaler. det kan ni ge er fan på betty's

till er som inte vet bättre


jag tycker att det här med att min släkt ska behandlas dåligt
börjar gå för långt. dom har aldrig gjort er nått dåligt.
dom är finast i världen och förtjänar så mycket mer.
så behandla dom rätt istället för fel

you mean that i cut off your penis? i think you're doing that great all by yourself

vad finns det att berätta om dagen. haft fullt upp. åkte in till stan och tränade. åkte hem. åt. åkte in till stan med mamma. fick min ryss-mössa. finally. tack♥. hängde med henne på stan och handla behövligheter åt ronny o jerry.. tog schysta bilder. åkte hem. hängde med bror till ica. spenderat resten av kvällen i min säng. jävligt trött nu. ögonen är halft öppna. imorgon åker jag in och har teori om naglar. sen åker jag hem. fundrar på fall jag ska sova efter då. to-de

...

Questioningly her eyes looked at me 
And then she spoke, aren't you someone I used to know
And weren't we lovers a long time ago?
I looked at her close, forced her into view
But I don't love you anymore
Why do you want to talk to me for?
You should have just let me walk by
Memories make us cry

nebulosa

jag har börjat gilla rymden (nebulosor) väldigt mycket. dom är helt enkelt vackra i mina ögon. jag skulle kunna ha nästan allt i rymdväg just nu. trosor och bh:ar med rymden på. tröjor/linnen. jeans. leggings. strumpor. nagellack. en fondvägg med nebulosor på. sovlakan med rymden på. kuddar också. så jävla vackert är nebulosor. 



jag menar...kolla bara?

lick the whole wild world

kom precis hem. skolan kändes faktiskt väldigt onödig idag. passet imorse var sjukt köttigt. skaka, trodde jag skulle spy. imorgon kommer inte jag komma upp ur sängen iallafall, det är en sak som är säkert.. efter åkte ia och jag till fiket i blacka. var gott. men dåligt var ju att inte julmust fanns och inga negerbollar. satt och prata och planera lite sen åkte vi hem. nu ska jag göra varm oboy, lyssna på julmusik. tända ljus och ta fram läxböckerna. är dock väldans trött så får se hur det går med den saken. skriva min tredje önskelista för i år blir det att göra också :)


i haven't shown you the real me yet

ingenting har gått som det skulle den här helgen. jag hade förfan mål. jag hade 6 saker till skolan som skulle blivit gjorda. men ah alla borde veta hur det går med sånt för mig?? måla väggarna funkade inte. för mamma och pappa använde färgburkarna ute i hallen. så vad har jag gjort den här helgen istället för det jag skulle gjort då?

jo jag har inte gjort mycket alls. bara fördrivit tiden. jag har varit ensam. kollat idol. åkt till praktiken och lämnat pappren. sjungit som en falsk jävla ashmed. lyssnat på julmusik. dammsugit mitt rum. snackat me morsan o farsan. snackat lite me brörerna också. annars då? jo jag tror att jag nästa hela lördagen...låg på golvet i hallen och kollade på när mamma målade. omg. krälade gjorde jag nästan. hon målade in till klockan 11 igår kväll så det blev lång tid jag låg där på golvet och käka lakrits medans jag kolla på måleriet.


ja men jag tycker iallafall att den är fin

my precious

1. VAD GJORDE DU FÖR TIO ÅR SEDAN?
då gick jag i 2:an..  nu så såg jag antagligen på film innan det var dags att äta kvällsmat och sätta på sig pyjamasen för att sussa.

2. VAD GJORDE DU FÖR ETT ÅR SEDAN?
för exakt ett år sedan hade jag en likadan dag som idag. tråkig. ensam. dåligt humör. visste inte hur jag ville känna..må. visste inte vad jag ville med mitt liv..och nu ett år senare. är jag likadan. tråkig. dåligt humör. ensam. vet varken in eller ut. vet inte vad jag vill med mitt liv. låt inte nästa år se likadant ut

3. FEM SNACKS DU GILLAR?
choklad choklad choklad choklad choklad. nej men choklad, grillchips, vanliga salta chips, sura ahlgrensbilar....och choklad.

4. FEM SÅNGER DU KAN HELA TEXTEN TILL?
det finns nog inte nån låt jag kan varje ynka ord på. jag mumlar mest och försöker härma vokalerna eller mina copains. men "miley cyrus-girls just wanna have fun" (mycket bättre när hon sjunger) "pink-family portrait" "Magnus uggla-trubaduren”. "carolina wallin pérez-utan dina andetag" (mycket bättre när hon sjunger). "anna nalick-breathe" och "nomy-cocaine"... skrikhumör-originalet. depphumör-acoustic.

5. FEM SAKER DU SKULLE GÖRA OM DU VAR MILJONÄR?
Köpa en feting till lägenhet, bjuda mina nära och kära på Safari i Afrika, köpa en fet bil till mig själv, shoppa, skicka pengar till dom som behöver hjälp. afrika och cancerdrabbade tillexempel.

6. FEM DÅLIGA VANOR?
Biter på naglarna, spenderar för mycket tid i min säng, äter alldelles för mycket skräpmat, har för många tankar, när jag ser en serie som jag blir kär i så finns det inget annat jag tycks bry mig om. serien blir mitt liv. förut var det PLL. nu är det SOA.

7. SEX SAKER DU GILLAR ATT GÖRA:
ligga ensam i min säng och tänka. lyssna på musik.läsa känsliga texter. spela fotbollsmatch. hänga med mina kompisar. dricka alkohol.

8. SEX SAKER DU INTE GILLAR ATT GÖRA:
ligga ensam i min säng och tänka. lyssna på musik. läsa känsliga texter. vänta på att klockan ska gå fortare. vänta på nått som känns som det aldrig kommer hända. dricka alkohol.


let me drive to the city where it all started





jag vill lära mig att surfa, åka på den och bara känna friheten blåsa mot min hud
jag vill åka i vattentunnlar och dra fingrarna genom vattnets yta.
jag har fått en liten liten crush på ljusrosa, nästan pastellrosa hår. fast jag skulle
nog inte kunna se mig själv med hela håret färgat. men kanske topparna?
jag vill ha bruna fötter med ljusrosa, nästan genomskinnligt nagellack. och silvriga
tåringar och fotlänkar som påminner mig om grekland
jag vill ha ormskinnsshorts. så äre bara

we just wasn't made for eachother

jävla fittskola. fyfan. äckel nationella. hatar skolan. hatar kommunikationen skolan har med eleverna. jag skrev igår att efter natten som vart så skulle jag sluta känna känslor. men fan....hat är ingen känsla för mig..... det är att överleva! frästen så är bilden jävligt vacker



heaven doesn't seem faraway anymore




tomorrow I'll stop feeling emotions. but tonight I'll just lie in bed crying and feel generally worst. I don't want any feelings anymore, because I don't like those i'm having right now. they suck.

i'm all in, so just tell me everything

igår blev det idolkväll. fyfan vad grymma moa och molly är. ryser såfort jag hör dom sjunga. idag har jag inte gjort mycket. kollat SOA som just nu blivit mitt liv. åkte in till praktiken förut och lämnade ett papper. hem direkt och åt. nu väntar jag på att ebba ska höra av sig om en liten promenad med henne innan hon drar till sin b-friend. annars så ser det ut att bli en ensam helg för kimstabon den här helgen....men det ger mig tid att planera mitt bröllop med världens finaste man




älska erik


försök att inte le eller skratta

so just pull the trigger

ohhh. jag måste nog ta och börja be till gudarna. i helgen ska jag ta på mig ett antal projekt. som är väldigt svåra för mig. först och främst så ska jag måla 2-3 väggar i mitt rum. sen ska jag rensa min byrå. sen ska jag sälja körv. och så ska jag även som pricken över i....plugga. första gången på hela 3an nu i gymnasiet så ska jag faktiskt sätta mig med läxböckerna och plugga....it's a hallelujah moment.... det enda jag pluggat nu i 3an är till körkortet. som tur är så är det avklarat! men somsagt. jag ska faktiskt försöka få in lite saker i min alltför tröga skalle den här helgen medans jag under tiden ska lyckas med allt det andra.

för våra lärare är inte så smarta kan jag tala om för er. vi har nog haft 1 eller 2 prov i hela 3an. och helt plötsligt från ingenstans kommer aaaaalllllltttt nästa vecka? say what? 

2 uppsatser/inlämningar
nationella(visst det bestämmer inte våra lärare)
prov i affärsidé
praktiskt prov då vi ska ta med modell och jag har ingen sån haha
redvisning

och allt detta på nästa vecka? man kan inte tänka sig att dela upp det under hösten eller? nej nej man tänker inte så långt utan allt ska komma exakt samma vecka. jubelapplåder. fasen va skoj

sons of anarchy


kan ju säga att det här är den enda killen jag kan tänka mig att gifta mig med

i belive in you

kommer inte ens ihåg sist jag var i skolan så tidigt som jag var imorse. med svullna trötta ögon, illamående av att gå upp för tidigt och ett huvud som dunkade så satt jag ändå där, klockan 8 imorse och skrev nationella provet. 2½ timme och 12 sidor senare var jag äntligen klar. nu lägger jag det åt sidan, vill inte ens tänka på vad jag får på det. aja 12 skrivna sidor är bättre än att bara sitta och rita på papprena iallafall. kvart i 12 var jag hemma, kollar bästa sons of anarchy. finns ingen snyggare sexigare manligare kille på denna jord. marry me? ska ut och va snäll dotter och kratta löv sen. mitt rum är ju kliniskt rent så finns ju fan inget o göra här. 




i've heard that you're settled down

är det en vanlig dag, är det en vanlig dag, nej det är ingen vanlig dag för det är en sjukt sä-ämst dag fuckfuckfuckfuckfuckfuuuuuuuck. åh så glad är jag idag. piss-skola. fina ebbsan kom till skolan idag iallafall och ställde upp som kund åt mig. danke schööön darling. efter skolan har jag bara varit hemma och försökt klura på det där väldigt mycket äckliga svenskahäftet som vi har i nationella imorgon. tiiiiiidigt och alldelles för lääääänge. suck.
tog mig en liten nap också på nån timma. alarmet var ställt så jag vaknade till greys anatomy. bra grejer det där


-vet nån hur länge man ens vill fortsätta

you hear but you don't listen




Fields Of Gold (Cover) by marteleur The Scientist (Cover) by marteleur

wanna share my secret

-hur tränar man bicepsen utan redskap?
-om man tittar på dom tillräckligt länge ser dom större ut
-haha kuuul....då vet jag hur du gör för att tro att dina är stora ;)


rolig bror man har haha

kiss me like you meant it

en förjäkla tråkig dag har det varit. 

bio imorse, visst filmen var väl bra, men jag råka somna. sen äckelskola. hem på direkten och ha tråkigt. hängde med pappsen och beställde tapeter. nu kollar jag greys, efter det ska jag dammsuga rummet och fixa o dona. ikväll blir det desperata hemmafruar på 5an.


1411112252



det här är så roligt. så gulligt. så....kärleksfullt

i'm gonna holla at you boyfriend

- jag får hoppas att ingen tror jag ska gå runt o supa här ute nu när jag går runt med den här

så löd min fina mormors ord när vi plockade upp henne i fredags när hon stog och väntade på oss med en genomskinnlig flaska fylld med vatten. haha så söt



if you don't like me, well..kiss my white ass then and leave me the hell alone

i like the floor

åh tack käraste ellinooor nu kan jag också se att min blogg är ändrad. haha trodde det var nått sjukt lur med f5, att hela internetsidan skulle stängas ner, men så var ju inte fallet det blev ju bara bättre haha :). 

två små vänninor försov sig imorse. ringde och terra idaa och tvinga upp henne. vi åkte hem till henne, käka frukost och såg crossroad. die for that body dude. sen blev det skolan och jag har två väldigt snälla kompisar. ida, som fick mig att äääääntligen ta tag i mitt liv och börja arbeta på företagslektionen. jippi. så nu kan ia va glad att vi kommit en bit på vägen iallafall. och johanna som räddade mitt liv......och min ekonomi genom att ge mig en macka så jag överlevde dagen. så tack kära ni♥ tack tack taaack. jag lovar att nämna er i mitt tacktal när jag blir känd...för att ha kommit på hur man kan lära sig saker utan att behöva gå till skolan eller plugga.

när jag kom hem...så däckade jag i min säng. men det behöver jag. jag kommer ärligt talat inte ihåg sist jag sov en hel natt. dom senaste månaderna när jag ska till skolan...så har jag somnat tidigast halv 3..TIDIGAST! inatt lyckades jag somna halv 4, och vaknade igen halv 6. yeey 2 timmars sömn är inte mycket att skryta med hörrni gubbar. men det är alltid något. om inte mamma och pappa skulle kommit in och försökt väcka mig sjuttioelva gånger, så hade jag antagligen fortfarande legat i min säng som en klubbad säl och sovit. eller klubbad lät hemsk.. men strandad säl iallafall. 

vid halv 7 kom lilla ebbsan förbi. skulle bara bli en snabbis för att hon skulle hämta lite kläder, men så vart det inte. hon drog faktiskt hem precis nyss. satt i min säng och talkade lite. mööjs. nu ska jag ta tag i mitt liv och se över allt som ska hända denna vecka. måste be mamma köpa en komihåglista också som jag kan börja fylla i inför varje vecka


JAG VET MYCKET TEXT. MENVAFAN ÄR MAN UTTRÅKAD SÅ ÄR MAN

killers don't hate you, they just kill you

okej gjort om lite på blöggen..men det ändras ju aldrig.. iallafall inte på min data. suckeer?

idag är det farsdag. jenny edvin alva och linnea kom hit förut så hade vi lite farsdagsfika för papilito. grattis♥. vid 4 åkte mamma och jag och plockade upp mormor så åkte vi till mormors pappas grav, och min morfars grav och la blommor och gjorde det fint. † . bazze har vart här idag. gjort mig avundssjuk med hans urheta mobil. om den är borta en vacker dag...så vet du vart jag bor. nu har jag kollat på en av världens abslut bästa serier. 3 avsnitt kvar av säsong 1. så ska fortsätta nu. pööööössss

och jo...jag har haft en ganska rolig kväll ändå

she's evil 'cause you've been hurting her to much


japp. jag rååååådiggar tattooon. så jävla läckert.käckt. kalla det vafan du vill. helsnygg enligt mig.

nått om stilla natt

idag kom mamma in och väckte mig och frågade om jag ville hänga med på julmarknad. flög nästan upp...nästan. så mysigt. var ju bara tvungen och käka tomtegröt till frukost bara därför. tihi. så vi åkte och plockade upp jenny och linnea och satte fart mot....vart det nu var?? jättemysigt iallafall. lantlig stil på julmarknaden. sen gick vi in i en mysig butik också där det fanns allt jag nånsin velat ha..kändes det som. jag och linnea blev kära i en klocka (eller fyra, men den var finast), londonstuk. aww, jättefina saker fanns det. köpte glögg också...i småsmå shotglas. haha. sen drog vi till maxi och handlade lite. har ätit nyss och nu ligger jag i sängen och lyssna på julmusik. ska städa lite i rummet också. det är ju trotsallt farsdag imorgon och jennys familj och mormor kommer hit då tror jag. ikväll blir det myskväll hemma, mysa ner mig i soffan och kolla på bra filmer


hey billy, whats going on? nothing

igår blev det tidig morgon. åkte till stockholm med mina classmates och gick på nån mässa. det enda bra där var läppsylet jag köpte.. love it. pole-dancingen. såg två kändisar. och när vi lyckades hitta en pizzeria istället för kokosmjölken och allt det svindyra där inne. 
sov hela bussresan hem. fixade mig åt god mat och sen drog vi tjejer på hemmafest. jovars den dög. vi körde iallafall. julia i tofflor på statoil var en ganska rolig syn också.. och efter festen när vi vänta på skjuts hem. haha jag tror vi alla skratta tills vi tjöt. så kul



† notting hill





" for June who loved this garden
from Joseph who always sat beside her "

såg finaste Notting Hill inatt.

† mycket äckliga jag

mår pissidiss. stannade hemma från skolan idag. halsmandlarna är svullna, illröda och gör jätteont när jag sväljer. feber och jäkligt varm. legat i sängen hela dagen. försökte fortsätta med rummet, men blev dessvärre bara en halvtimma. 

behöver plåster. biter sönder mina fingrar. varför kunde jag inte bara va en duktig flicka och suga på nappen för länge så jag fick överbett istället?..jag menar tandställningar byggdes av en anledning.....för att fixa sånt. men att suga på tummen för länge så man blir beroende av att bita på fingrarna... ah det är rent ut sagt ett helvete att sluta. funkar bara inte.

och ännu sämre är jag...borstade tänderna med min nya gel för kanske 1 timma sedan. den är mot min inflammation i tandköttet. jag vet äckligt. inte dödligt. men såg ut som en skräckfilm när min tandläkare tröck med metallpinnen mot mitt tandkött. rann blod i hela käftet. smaka...järn. som blod ska göra. men somsagt...inte dödligt..bara att jag borstar för hårt med tandborsten så jag skadar det.. men om 7 dagar är det friskt.
det syns inte.. det bara känns ondare när jag borstar tänderna än vad det normalt ska göra.. och så blöder jag när jag borstar tänderna... men iallafall. åter till varför jag är ännu sämre... för jag hittade precis choklad i köket.. mamaaaa. och jag ska ju inte äta nått efter jag använt gelen..eller a det ska man ju inte normalt efter man borstat tänderna heller menmen. och det kan jag ju bara inte motstå. så nu sitter jag här.....med sura bilar, bubbelvatten och den väldigt mycket vackra chokladen.....mmm

jag veeeeeeeeeet äckligt inlägg...
ja men det är såhär jag är...äcklig.
och jag menar....sanningen ska ju fram nånstans/gång?

† mysiga mormor

svårare än det brukar va o komma upp imorse. kanske för jag är sjuk? vaknade upp med stora halsmandlar. var två lektioner i skolan, sen vart jag trött och väldigt mycket sugen på mormors mat. ringde och kolla fall jag kunde komma. och japp. en timma senare klev jag in i hennes mysiga kök, maten stog framme på bordet och julmusiken var på. hihi min mo-mo känner mig♥ efter det blev det efterrätt, sen la vi oss i hennes sovrum och lyssnade på julmusiken och sov middag som när jag var liten. så mysigt! pappa ringde och väckte oss och sa att han var påväg för att hämta mig. men mormor tyckte jag skulle trycka i mig en sockerkaka också. sagt och gjort. sen satt jag i bilen med både ett ljus en halstablettspåse och kungen av danmark som mo-mo gav mig. hem och knapra tabletter. hade världens frossa förut. men nu har tabletterna hjälpt lite. jäkligt frusen dock..vill lägga mig i badet, men det blir så kallt när man ska gå upp ur det sen


mormor skratta förut, för hon tyckte det var så roligt när
jag låg och snarkade när jag sov..
men sen sa hon att det var skönt att höra nån göra det
för det påminner henne om morfar :'(♥

† still can't sleep







ehhh okej.. lite sugen man blev på julmat och julen nuråååå :o

† i would never do never do

känns som jag varit överallt och ingenstans idag. somsagt.. stan 3 gånger. blacka en gång. och hemma har jag varit 4 gånger. yeyyy. flängt ut och in i mitt rum minst 27 gånger. sängen blev jättefin med sängkappan. var tvungen att bädda rent igen även fast jag gjorde det igårkväll. bara för jag ville ha dom vita lakanen. passa inte så bra med ronnys hello kitty lakan haha. men resten av rummet ser ut som.....crap? hunnit rensa 3 lådor .. men nu ligger allt på golvet. så det blir det att tag i imorgon. bäst att sova nu. bajj

julmusik till det. wunderbart

† muy bien



† and he's no longer living

jag är så trööööött så trött kan ingen hjälpa mig, aldrig att jag klarar det här

fredagen--->idolkväll at home
lördagen--->föra, och sen kolla på den röda kaptenen.
grymt bra. grymt snygg. grymt ont i höftbenena..men det äre fan värt.
söndagen---> kollade innebandy med fröken ahlin. nja gick ju inte så
bra där för killarna. men det var kul att kolla ändå
idag. skola. tandläkaren. usch. men jippi inga hål. fick en speciell gel
som jag ska borsta gaddarna med. mat. hem. stan. köpa gelen.
hem. stan igen. nu hemma och ska inte sätta mig i en bil en gång till idag..

prisa gudarna hörrni. gissa vad jag gjort idag...hämtat ut mitt
körkort. ja nu slipper jag det där knöggliga papperet. nu 
har jag ett kort. ser dock ut som en taiwan så vet intee hur
nån ska känna igen mig...menmen. deras problem... eller?

† jag hatar det här


† jag skulle kunna gråta natten ut, men det tänker jag inte




why are you so amazing

† no one knows me the way i do




- i miss those textmessages, 'cause i've played you around like a fool.
but not just you, but me too. and i'm sorry for that

† i would like to eat you like a melon


har inte tänkt klart en enda gång under det senaste året

† i think you're awesome

var i blacka förut och låna två böcker. ska se när jag tar mig tid att läsa dom. efter det gick jag hem från blacka. pw. hem snabbt och duscha. sen åkte jag in till stan och mötte upp ida så åkte vi till mellso där micaela också var. vi gick och hyrde film och köpte lite gott. micaela hade vart gullig och gjort kladkkaka så det tröck vi i oss. såg två filmer. en riktigt mysig kväll. sen körde jag gärnet hem.




† coming at your mouth with your bla bla bla

irriterad tjej. tre nätter i rad nu. vid samma tidpunkt. har en bil stått utanför huset och brummat. åhh blir så irreterad åk nån annanstan och gör det

† you know me

onsdag. idag har jag bara rört mig från sängen för en pw och nu har jag precis kommit hem från en kväll på cromewells med ebba och ia. mysigt med tjejerna.




och jaa, jag gillar att fula mig på bilder hihihiiiii

† yeah yeah


† if i could then i would










i belive it's just bullshit

† if you need me call me no matter where you are no matter how far

igår var jag med bästa tjejerna♥ vi åkte till ica och handla lite. vi hamnade i ebbas säng för julmys med mjuk pepparkaka och julmust. till det hade vi film-marathon.


jag har nördat dataspel 2 nätter i rad nu. fram till klockan 5 och 6 på morgonen. är inte ens trött. så tror jag kör en natt till fan. varför inte? sova kan man göra i skolan sen när den börjar igen......




Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus