om du vill bli min fru lalala

gjort en hand med mallar idag och sen gjorde ia och jag pedikyr på varandra. haha ja det gick ju sådär. det var obehagligt och kittlades, men blev skönare och skönare. sen drog vi till stan och hade "grattis lunch" för ia som tog körkort igår. och sen åkte jag till söderköping. kom hem för ett tag sen med hjärtat i halsgropen då jag nästan skitit på mig för jag var så rädd för soppatorsk. fyfan. skulle inte vart kul att få det i skogen när det är kolsvart ute och skräckfilmer fortfarande skrämmer mig. usch. ne nu ska jag invänta big brother om jag inte råkar somna innan. helt slut.

juste...bytte blöja idag för första gången på nästan 9 år. det gick ju...prima. äsch jag lär mig! ge mig ett par gånger så kommer jag vara gud på det med!!

ne fan...screw big brother, min säng lockar mera




GRATTIS♥




VICTORY DANCE

du är så jäkla grym! grattis till körkortet. så glad för din skull! och stolt över dig!♥

this is temporary

ouf. var hos kiropraktorn idag. jag fick mycket knäckt och sedan till det obehagliga...akupunktur.. för första gången i mitt liv by the way. jävligt obehagligt. hela benet pulserade, och jag mådde illa när jag fick se nålen och hur mycket hon faktiskt tryckte in den i mig. usch. drog till ingelsta med junta efter. nu ligger jag i sängen och skickar in lite försenade inlämningsuppgifter. mitt ben som jag fick nålarna i sporrar just nu. hoppas det går över snart, åtminstonde till jag ska sova. är så stolt över pappi också som tillbringat flera timmar på sjukhuset, sitta still i en fotöljjävel i lite mer än 4 timmar kan fan inte var kul♥

green


en triangel

jävla skit. drog dörren rätt på tån förut så huden sprack och blödde. den har bultat i nästan 3 timmar nu. suck. man känner sig så jäkla grym när man går där och dansar och sjunger och sen ska man öppna nått så enkelt som en badrumsdörr och så tar man i med alla krafter (nästan) bara för refrängen kommer i låten och så sägere bara SMACK... och så tog det stopp. då är man inte så kartig längre. höll minen först men när mamma kom då brast jag i tårar (som man alltid gör när mamma kommer för att få lite medlidande) och skrek och svärde. mamma bara stog där och försökte hålla sig från att skratta. livet e fan inte lika lätt som när man var liten alltså. 

ligger i sängen på den lilla halvmetern jag får plats på, fullt med saker i sängen eftersom jag städar. lägger alltid upp alla saker i sängen för då vet jag att jag måste städa klart innan jag kan sova. om jag inte väljer att lägga mig där nere i soffan inatt istället...muhaha.


00.57

ont i munnen. trött. men ändå inte. bigbrothersidan laggar. ska upp om några timmar.
så likabra att bädda rent i sängen nu och sen sova. godnatt fuckers.

söndag

igår var en stressig dag för mig, ut och powerwalka, tog bilen in till mellso och hämta dricka, hoppade i badet, fixade mig(i onödan!) och träffade ebba och ia, kvällen slutade med hitta nemo och negerbollar i ebbas soffa. 

idag har jag sovit ut, suttit i strömmen med ia i solen, slappnat av i badkaret och nu städar jag, ska kolla bigbrother om 40 minuter och sen lär jag somna.



jeremia hade lite roligt imorse. haha sötnos♥




26 februari 2012

suttit i strömmen med ia i det härliga vårvädret. lite kallt bara, men skönt när solen ligger på. så skönt att ligga där och sjunga med till håkan hellström med solbrillorna som självklart var på! nu ska jag lägga mig i badet med ansiktsmask och hårinpackning. sen ska jag ta tag i mitt rum som lär ta minst 3 timmar att städa....MINST



fyfan vilket snyggt par!!!!!!!



älskar hennes frisyr och hårfärg.

look at me now

skön fredag. upp vid halv tio, ungarna jag pappa och jenny åkte till badhuset. lekte med småttingarna och sen simmade jag 42 längder. bastade och slocknade i soffan i 3 timmar, man blir utmattad av att vara i badhuset. klor i ögonen och skrik och lek. jaja härligt iallafall. nu har vi ätit jättegod mat.... ia's chickengryta. suverän! åt ananas och fick blåsor i munnen. kunde inte sluta för den var så jäkla god, vilket ledde till mer blåsor. inatt sover edvin här hos jeremia, så ska bli kul med lite killsnack. 

grymt skönt att kunna simma dom där längderna utan att känna nån smärta i ljumsken. det kanske var en mirakelkur jag fick?! soooooft. 


åh vad jag vill ha sommar.
den där dagen så var vi "lediga från skolan".
så ia och jag satte på oss fula ryggsäckar och
träningskläder och träningsdojjer. vi hade nämligen
bestämt oss för att vandra till norsholm och lägga oss
i roxen och steka för det var så fint väder. blev en
jättemysig dag med härligt väder, lite blåsigt bara
men det stoppade oss inte från att ligga där en heldag!

hey I heard you where a wild one


jag våga aldrig hålla din hand



nu kan du få mig så lätt

vi åkte långt booooooooort

gick ut och gick förut. fyfan vad jag älskar landet, våren och människorna här runt omkring. så jäkla härligt att gå med musik i öronen, torra gator, bara lite blött i kanten, massa smågrus/stenar på vägarna, man möter folk man inte känner och hälsar med ett leende på läpparna ändå, bara för man är så jäkla glad för våren är på g. gick en timma. UTAN ATT FÅ ONT!!!!!! fyfan vilken härlig känsla! så blev ännu gladaare. ska fixa lite här hemma och sen ska mamma och jag ut på jakt efter den perfekta energidrickan! lär säkert inte hitta den bara för jag haft en sån bra dag. fuck.


lo lo lo loooooser

hallå jaaaa. pappsen och jag åkte och handlade lite behövligheter förut, sen däcka jag i sängen. gick och mötte ia så drog vi upp till ebbsan och snacka läjte. det bjöds på varm smörgåstårta som var som en diamant i skattkistan. helt prima alltså. ebba och jag drog på möte och nu är jag hemma och ska städa rummet sen ska jag slänga mig i sängen, kolla bb och filmer. slockna och sova som en prinsessa.


PUSS



20120222

upp tidigt imorse för att åka till kiropraktor/akupunktur, ajaj min rumpa är helt öm, slår vad om att jag kommer ha ett fett blåmärke på den imorgon. det knäcktes och masserades och smälldes. ska tillbaka på tisdag också så får vi se fall det blir bättre. svintrött så ska bara vila lite, sen tror jag att ebba ia och jag skulle ses. sen ska ebba och jag på möte ikväll och sen ska jag bara slappa med filmer!!



20120221

idag åkte ia och jag in till stan en snabbis i det härliga vädret. hela 8-9 plusgrader. vi körde på solbrillor ofcourse! ;)

såhär såg jag ut för några timmar sedan. fick lite service med fika och fyra väldigt roliga timmar. tiden bara flög förbi, kan ha vart för jag inte behövde göra nått haha. frös typ ihjäl förut, klädde mig inte så varmt eftersom jag junta och pappa skulle på basket, men dom orkade inte vänta en kvart...stressade som dom är...så fick vänta en timma på pendeln. kom hem och slängde i mig mat, nu kollar jag bigbrother. skulle haft filmkväll ikväll men jag somnar direkt efter bb känner jag, kollade that's 70's shows med junta förut och somnade efter en halvtimma. så lär däcka snart igen. upp tidigt imorgon så lika bra att sova.


bara att utväxten var kritvit, men min mobil ville inte riktigt fånga upp det.
sexigt va?

måndag

väcktes av ett skitroligt telefonsamtal imorse, haha jag har nog aldrig kunnat skratta sådär mycket precis när jag vaknat förut. men vaknade på rätt sida åtminstonde :). idag har jag bara slappat, haft huvudvärk hela dagen, så har bara kollat filmer och nu precis kollat big brother. fyfan vad roligt det är. godnatt



snabba cash 2

ae fyfan jag och min mage går inte ihop alls idag. mår så jävla illa hela tiden. skulle åkt och hämtat junta förut men klarade inte ens av att ta mig ut till köket, så pappsen fick åka istället. kollade på säsongsstarten av bigbrother förut. nu ska jag se film och se fall jag lyckas somna. uurk

lördag

i fredags åkte hela familjen till bazze, åt god mat och sen gick vi och kollade på bio. Hamilton. filmen var bra men ganska seg, men det ordnade sig lite när man fick se persbrandts grymt snygga kropp! efter sen så åkte vi hem och somnade till en film.


igår åkte vi tjejer in till melle och firade henne som fyllde 18 i torsdags. åt gott och drack. efter några timmar drog vi till puls. hade riktigt kul igår, men blev lite segt mot slutet, men det livade brorsorna upp haha.



idag har jag planerat att bara ligga i sängen och kolla filmer, ta ett långt bad och komma över baksmällan som jag har. jag och cider går fan inte ihop. nu blir det 102 dalmatiner sen sagan om ringen som jag började på häromdagen.

fyfan vad hände igår egentligen? blåmärken och öm överallt. fick en röd hand på ryggen, blev bitchslapad och biten i örat. sjuk kväll

fredag


nu brummar vi iväg till bazze för mysig fredagsmiddag sen går hela familjen på bio!♥

stora tjejen





idag fyller våran söta mellso år! :)
grattis på din 18årsdag snuttan♥

20120216

idag har jag bara varit på stan, bädda ner mig i soffan när jag kom hem och satte på sagan om de två tornen (älskar dom filmerna) meeeeen såg typ tio minuter sen ville junta att jag skulle följa med till media markt så det gjorde jag självklart. när vi kom hem så satte vi på the tourist. jättebra. jag var dock smart och lista ut hela filmen nästan på direkten. ahha men va bra ändå.

onsdag

herreguuuuuud glömde ju. vi har ju fått våra studentmössor idag. slänger upp en bild på den nån annan dag när jag är på bättre humör



20120215

deprimerad tjej. lång dag som varit bra. skola, hem till bazzilmus och sen söderköping. min frisörtid imorgon är inställd så är fucking deprimerad. så vill inte ens gå ut på lördag längre. usch hatar det här. varför just jag?

tisdag

det kan inte vara sant...jag tror jag håller på att få migrän. fucking migrän? är jättenära på att spy och har så jäkla ont i huvudet. jag har ju så himla mycket att göra imorgon. nu ska jag sova.

alla hjärtans dag

alla hjärtans dag. känslan man får när en elva åring är mer lyckad än en artonåring på alla hjärtans dag. aja, pojkar är modigare när dom är små. sötare med. så det var ju kul för ronja, fast hon skämdes gaaaanska mycket haha.

fick allahjärtansdagpresent av söta mami förut. bästa hon♥




imorgon blir det jättelång dag för mig. ska vara hemifrån i lite mer än 12 timmar. men ska försöka vara flitig under dom timmarna iallafall! kommer förmodligen somna på direkten när jag kommer hem sen. idag gjorde jag några ärenden på stan, sen ringde jag lite samtal när jag kom hem. känner mig ganska flitig nu. nu ska jag ner och kolla på tv innan jag ska sova.



20120214

skola. sen gick jag på stan i "onödan". råka kliva på fel buss så junta fick komma och hämta mig i blackert. klantbella. nu ligger jag och kollar på topmodel sverige.


klarar inte av att kolla på det. nyss ville jag att snoken kunde åka hem. för hon tror så jävla högt om sig själv. visst det är bra med självfötroende men har man för stort självförtroende och tror man är bäst och snyggast och man är den ända i världen så blir man automatiskt FUL!! och ah, hon var ju redan ful från början. men hon som åkte ut var ju lite patetisk när hon börja skratta så det var rätt person som åkte ut. men nästa gång ska zlatan åka ut tycker jag.. hejjar gör jag på jenny jamilla och rebecca. älskar jamillas nya frisyr och hårfärg!! nu blir det the big bang theory, jag behöver lite komedi i mitt liv. 

juste...fick för mig att jag ska lyckas läsa ut en bok på 482 sidor i skolan. lycka till. dock så ÄLSKAR jag filmerna, men att läsa är inte riktigt min grej

20120213



haha var bara tvungen. dör av skratta varje gång jag kollar på den..

måndag

skola som vanligt. efter skolan gick jag till frisör och prata, ska dit och prata imorgon igen eftersom tjejen jag egentligen skulle pratat med inte var där just då. åkte hem och sov. var så jäkla trött. mimmi har verkligen varit galen inatt. klockan 7 imorse fick jag nog och gav henne till jeremia. nu på kvällen har jag varit i söderköping och fikat och hälsat på. jättemysigt. nu hoppas jag verkligen att det blir av på onsdag, jag är leksugen!! hihi. kvällsmat och tv nu.



whitney houston



sjukt att den vackra människa inte lever längre. det har inte riktigt sjunkit in än. Hon är även en av huvudpersonerna i en av mina älsklingsfilmer. The Bodyguard. tillsammans med mycket snygga Kevin Costner. Whitney Houston var en av de vackraste människorna med en av de vackraste rösterna som finns.♥

härliga söndag






började dagen bra med god frukost och fina blommor att kolla på



blev jäkligt sugen på att gå ut och gå när jag såg att det var 4,5 plusgrader ute. så tog fram lurarna och träningsskorna och begav mig ut. min ljumske dog, så haltade hem från krokhagen. men jag kom nästan ända hem utan smärta iallafall :)





och detta är varför jag älskar landet. så jäkla vackert. man har sån frihet. jag gick och sjöng hela vägen. märkte inte ens bilen bakom mig som inte kunde köra om för jag gick mitt i vägen (klant), dansa gjorde jag också. måste vart en hemsk syn för stackarn som körde. och höll på och skita på mig när jag nästan klev på en katt som hade sprungit ifatt mig. men annars äre helt fucking perfettooo!

saturday night

tja lovers. blev lite gladare för sisådär 20 minuter sen igen. hittade nämligen mitt orangea läppstift från makeupstore. happyface. det har varit borta sen i somras. men båda mina röda är borta. det ena snodde nått skabb på min födelsedag för två år sedan och det andra måste gått och gömt sig. aja. glad iallafall. bara så ni vet. fasen vad klockan springer iväg. 20 över 4 redan. antar att dom som gick ut ikväll antingen däckat eller tagit med sig 3 ragget hem efter krogen. längtar tills nästa vecka då mellsopellso ska firas. dricka dansa skratta sjungaa (eller låta som en kråka som man alltid gör efter ett par glas). nu ska jag försöka sleepa. kommer inte gå. helt hyper


en bra lördag. en glad bella.

åhhh är så glad. 5 veckor utan facebook. är jag åter inne i matchen!! 5 veckor??? fattar ni?? tror ingen är så stark som jag och klarar sig så länge. eh fyfasen vilken bra lördag det har varit egentligen. segat som jag inte har någon ångest för (lär känna av det imorgon dock då jag har massa att göra), mina sexiga dojjer är där dom hör hemma, god mat, massa gottigheter vid melodifestivalen (som dessutom sög anus idag...vad jag tycker iallafall), sen några filmer med m&p. och så funkar ääääntligen mitt älskade facebook. i'm back on track dudes.

hädanefter kommer jag vara en glad bella! bara för jag har bestämt det idag!!



känner mig som bilden....typ

black booty

ääntligen har jag fått hem mina kängor efter allt för lång tid. kollar på she's the man. grym film! är jätte träningssugen. går ju inte att undgå att bli mer sugen när jag kollar på filmen heller. dreglar efter channing tatum. ska käka snart. lövbiff inbakad potatis och beasås. sen blire mys vid tvn med massa gottigheter och melodifestivalen.





20120211

igår spenderade jag min dag på h&m. riktigt kul faktiskt. inte en sekund inne på lageroos. snabbt hem, hann vara hemma 20 minuter sen blev det att åka in till mässhallarna och kolla på dolphins. gratis e gött. även om dom förlora. åkte hem & käka. sen åkte ia jag och ebba in till stan, hem till villes lägenhet där det var ett gäng killar. kvällen var bra! vi körde tecknet då Ville och jag var bäst. sen blev det allsång innan vi åkte hem vid 2.


precis kollat på filmen monte carlo och lekt med jeremiaaaa . nu inväntar jag mamma så ska vi ta en tur till blacka



snygga luke bracey

vi är olika, som dag och natt


20120209

lediga idag. trodde det skulle vara en skön bra dag. men har inte gjort ett piss rent ut sagt. och när jag väl skulle göraa nått av dagen så sket det sig. så mamma fick komma och hämta mig. ska äta kvällis nu sen deppa ihop i sängen. för känner att inget kommer bli bättre, så lika bra att sova. fml är ett uttryck jag använder ganska ofta nu, men....fml




we just wasn't made for eachother









20120208

seg onsdag. fick sluta tidigare som var väldigt skönt. vid halv 8 var det möte som jag åkte och lyssnade på. är jättetrött så ska äta kvällsmat nu sen lägga mig och invänta nått bra på tvn, sen sova. även fast vi är lediga imorgon. skönt! får nattsällskap inatt igen, somnade mycket fortfare när mimmi sov hos mig. så likabra att hon får sova här så sover ingen av oss ensamma.


från kylan in i värmen




jag saknar att ha blont hår ganska mycket faktiskt.
visst. jag älskar rött, oranget. men utväxten är skrämmande.
vet att jag ser ut som en idiot på alla bilderna hahha.



tyckte så synd om lilla mimmi som får sova själv ute i hallen varje natt bara för varken ronja eller jeremia kan ha henne i nått av deras rum för hon springer så mycket i hjulet. det låter så mycket. så inatt får hon sova hos mig. sötan! då sover ingen av oss själv. och det passar mig bra som inte kan somna när det är knäpptyst.

good memories♥

















finns det en så finns det flera


"Lät du henne komma närmre
var hon vackrare än mig
det finns dagar som jag tänker
mer på henne än på dig"



Jag vet nästan inget om dig
Du vet nästan inget om mig
Finns det en så finns det flera
Finns det en så finns det flera

Finns det en så finns det flera
Finns det en så finns det flera
Finns det en så finns det flera
Finns det en så finns det flera


"Står och låtsas inte se att du står precis bredvid
kände dig för länge sen, ja det var säkert längre än

Sju sorger och åtta bedrövelser sen
så länge sen, så länge sen
Du kommer nog aldrig mer vara min vän
det var för länge sen
så länge sen, så länge sen"


det är gammalt. jag orkar inte bry mig längre. må dåligt och sånt skit över en skitsak. visst det kommer kanske sticka till. men fan. jag klarar mig!! det gör jag!!








memories

jag knarkar nog för mycket hormoner?
jag är känslig för allt nu förtiden. blir tårögd så fort jag tänker på p&l. det var förjäkla underbart. vill bara tillbaka dit









tisdag 7 februari

var ute och gick 4,5 km med junta och pappa förut. nu ligger jag nerbäddad mellan täckena i sängen med melissa horn i högtalarna. så ska jag ägna i princip hela min dag. over and out♥


mina jobbigaste dagar leder till tidig sömn

måndag och jag vill bara ha lördag igen

sån jäkla onödig dag i skolan. fick skjuts hem av milow sen. mådde inte bra när jag kom hem. så ville bara sova. sov några timmar. sen hängde jag med junta till ingelsta och var lite hjälp. han hitta mycket fint kan jag ju ta o meddela. avis som fän. nu mår jag inte heller bra så ska krypa ner mellan täckena igen.

skulle just nu mest av allt bara vilja få stanna i min säng en hel vecka. bara låta kropp och huvud ligga där under, inte behöva se nått jävla ljus. bara få va. lyssna på musik och andas. det kan jag behöva.

rädd för att somna










22.36

jag behöver en Vinny och JWoW nu.

en jenni som fixar allt. behöver min facebook nu. och lite annat.
en Vinny som gör mig glad är nått jag verkligen skulle behöva.

seriöst. en otursdag. facebook. och sen skrämde tvn skiten ur mig så spillde ut en hel tallrik med cocopops och mjölk på min kudde. :( fml. på riktigt. orkar inte skolan. inget går min väg nu. vill bara gömma i mig i täcket. varför kan jag inte bara få vanliga problem som vanliga människor får? jag behöver en boxningssäck NU! pronto föffan.

gömma mig i sängen nu. som är bäddad på det bästa sättet jag vet!! ett duntäcke att ha som jag ligger på som har frottepåslakan och ett annat duntäcke på mig. lycka till att jag kommer upp imorgon. ligger omstoppad som en jävla hot dog. suckers.



facebook fuck off

FAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAN

FUCKING ÄCKEL FACEBOOK FUNKAR JU FÖR HELVETE INTEEEE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
DAMP! KAN INTE ENS FIXA EN NY FACEBOOK UTAN ATT PROBLEMET MED ATT JAG SKA FYLLA I MITT MOBILNUMMER DYKER UPP?

när jag försöker logga in på facebook så står det att jag ska fylla i mitt mobilnummer för att jag sedan ska få en kod skickad till min mobil. koden ska jag sedan fylla i på facebooksidan för att kunna logga in på mitt konto. tro mig jag HAR FÖRSÖÖÖÖKT! det har gått mer än en månad nu och jag har fortfarande inte fått någon kod skickad till min mobil???????????? försökt i princip varje dag. 

jag hoppas det finns nån smart jäkel där ute som kan hjälpa mig. dagens goda gärning. please? äckelfacebook har ju förfan inte ens någon jäkla kundservice :'( fml.  I'LL MARRY YOU IF YOU FIX THIS PROBLEM!!!!!!!!!!!!!!! eller så diskar jag åt dig och städar i ett år.

don't be scared to take those risks

vaknade vid 9 imorse igen, men lyckades somna om till tio. sov i myskläder inatt för var så jäkla kallt. ska byta täcke sen. till det som är jättetungt så man knappt orkar vända på sig, och om täcket ramlar ner på golvet (som det alltid gör för mig då jag slänger mig runt i sängen och sparkar och slåss i sömnen) så orkar jag inte ens ta upp det till sängen igen. pappa och jag gick en promenad imorse, svinkallt om ansiktet. tänkte att jag skulle gå en runda till lite senare, men det äre fan för kallt för. kom hem lagom tills mamma hade gjort varm oboy och nybakta scones. perfekt! nu har jag krypit ner i sängen igen för att se breaking dawn part 1....som jag troligtvis är den enda i världen som har missat att se.



don't be scared to take those risks

vaknade vid 9 imorse igen, men lyckades somna om till tio. sov i myskläder inatt för var så jäkla kallt. ska byta täcke sen. till det som är jättetungt så man knappt orkar vända på sig, och om täcket ramlar ner på golvet (som det alltid gör för mig då jag slänger mig runt i sängen och sparkar och slåss i sömnen) så orkar jag inte ens ta upp det till sängen igen. pappa och jag gick en promenad imorse, svinkallt om ansiktet. tänkte att jag skulle gå en runda till lite senare, men det äre fan för kallt för. kom hem lagom tills mamma hade gjort varm oboy och nybakta scones. perfekt! nu har jag krypit ner i sängen igen för att se breaking dawn part 1....som jag troligtvis är den enda i världen som har missat att se.



are we pretending?

före första...fick en däng i huvet att det var måndag imorgon och råka precis slänga iväg ett mess åt cilija och fråga vilken pendel vi skulle ta? vad händer med mig?

före andra...så klarade jag mig utan böteroos i fredags. 5ton lättade från axlarna typ... eller vad man säger nu för tin?

före tredje...jimmie strimmell & zandro zantiago i mina drömmar inatt

före fjärde...så behöver jag veeeerkligen färga mitt hår nu. usch jag hatar min färg och min utväxt. plågades idag i mässhallarna när jag kolla cupen, där sitter jag, i tjocktröja, med mössa på huvet och luvan över mössan. svettades ihjäl. och jag körde inte ens! var så rädd att nått av dom skulle trilla av så jag hade båda...för säkerheten liksom. annars antar jag att folk skulle spytt om dom såg min utväxt. stackare

före femte...ska pappa tydligen tvinga upp mig ur sängen pretty early imorgon "ja men du måste ju komma igång med skadan nu så du blir frirre nån gång." (okej i admit..pappa säger inte frirre, men det lät snyggare när jag kasta in det)

före sjätte...LYCKA TILL PAAPAAA




sommriga bilder kan behövas när det är 17.6 majnus utää.

"raaaaaakt i pannan"


lördagkväll

jeremia springer runt och sjunger "sean den förste banan" jag kommer nog med sjunga det snart om han fortsätter. haha. mamma har slagit vad om att varenda unge på hennes dagis också kommer gå runt och sjunga den i flera veckor. jag blev jäkligt glad att dom två jag ville skulle gå vidare gjorde det. loreen var grym grym grym!! herregud vilken röst. förstog dock inte grejen med taekwando eller ju jutsi eller vare heter på scen? men det var grymt ändå. dead by april. vad finns det att säga? så jävla bra! så jävla snygga! båda två som "sjöng". våta drömmar. ae skoja, eller??? men fan va bra. lite klen på rösten bara, men det vägde han som growla upp. jag vet vad som kommer spelas i mina högtalare hädanefter



ner och slänga sig i soffan nu och se golden eye.

4e februari

ska ner och se melodifestivalen nu, sean banan ut först. längtar tills dead by april ska köra. hoppas verkligen dom är bra!

grattis pralinen ♥♥






grattis gumman 

he said it again

blev filmkväll igår, men jag råka somna. som vanligt nu förtiden. vaknade klockan 9 imorse av en mardröm, vågade inte somna om, så gick upp och fixa mig sen åkte pappa och jag och kolla nt-cupen i mässhallarna. fick bra tips om min ljumske också. så ska köra lite extra träning bara för den nu innan jag får röra  bollen. byebye fina runda hårda vackra sak för ett litet tag till, vi ses snart. trust me!!

friday night

h&m all day
lagret i 4 timmar, fyfan. sen fixa lite och larma mascaror. helvetes mascaror. dom jävlarna hoppade ur korgen så det var bara att slänga sig på golvet och leta efter ca 200 st. klantarsle. i know. älskar att jag hade bil idag, gick så fort att komma hem. trodde dock att jag skulle dö imorse. men nu är jag hemma, i säkerheten. ikväll blire tacosfredag och sen antar jag att jag måste städa, annars blire liv här hemma. ackack. 



Sitter på praktiken nu och har lunch. Tror...

Sitter på praktiken nu och har lunch. Tror mamma trodde hon skulle göra lunchlåda åt junta idag, hur mycket mat som helst. Men tur e väl det för e verkligen svinhungrig. Faktiskt ganska skönt att vara här och få jobb i skallen istället :) lite rädd att ja kommer få parkeringsböter idag, men jag oooorkar verkligen inte flytta på bajlen.


friday morning

nu blire frukost-time sen ge sig ut i kylan och skrapa bilen för att sedan brumma iväg mot h&m där jag ska tillbringa 8 timmar idag.





no, i'm a believer

pratade nyss med världens bästa millis i telefonen♥
du är så jäkla bra!
hon myser runt i stockholm med stora pollar.

nu ska jag städa rummet. kan behövas.


what's going through my mind

dålig dag. slutade tidigt som var väldigt skönt och välbehövligt. nu kan jag inte fokusera på nånting. mitt huvud dödar mig med alla tankar.


jag vill verkligen inte sova själv inatt




1 februari


du får tre önskningar

råka somna några timmar i soffan, vakna tio i tio nu, så ska lägga mig direkt i sängen och sova...


17.14

hade nagellektion imorse, ia och jag gjorde på varandra. sen gjorde hon ansiktsbehandling på mig. as skönt! färgade ögonbryn och fransar också. fick skjuts hem av hannis, skönt i den här snöstormen...eller snökanon som dom säger på radion. släpar mitt ben fram för ljumsken gör så ont att varje gång jag lyfter benet så dödas jag av smärta. nu ... chickenindonesia. mums




Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus