120528


du vet vad jag vill ha

igårkväll träffade jag fina flickorna. äntligen fick jag träffa saknade hannipanni!! satt i strömmen ett tag och bara hade det bra, sen förstörde myggen så då drog vi oss hemmåt. gjorde 3 uppgifter igårkväll/natt också som jag skickade in. tidig uppgång imorse för att åka och sola, kom hem och gjorde 2 uppgifter till, inskickade dom också. nu ska jag fixa mig och käka lite sen ska jag hämta upp ia och sen brummar vi iväg till skolan. för en lektion. känns ovärt, men den behövs. även fast hjälpen inte kommer finnas där. 


Lördag/söndag

Igår var en riktigt bra dag!! Började med att junta och jag gick upp för att pw:a men blev faktiskt lite spring också. Sjukt att inte min ljumske paja? Bara lite öm. Solning på det, sen stan för att handla kläder till honom, han var snäll och bjöd på mat när vi var klara gullrumpan haha. På kvällen träffades Ebba Ia och jag och solade, grillade, drack gammal cider, jag agerade taxi ett litet tag med sen satte vi tre oss vid kanalen i norsholm och hade mysigt.


Idag började dagen med att melker kom in och väckte mig, gulligaste ever!!! Bästa sättet att bli väckt på: en ettåring kommer in och säger "titt, titt" och pekar på mig hihi. sen blev det en pw för junta och mig. Morsdag idag , mamsingen blev jätteglad för presenterna!! Kina Janne och mormor kom hit, och självklart Bazzilmus! Ätit god mat och efterrätt. Ikväll ska jag förmodligen träffa tjejerna vid strömmen och prata, saknade älskade Johanna som jag inte sätt på för länge.....




Grillmästarn


Working 9 to 5

Igår började jag dagen med en promenad med Ia i det fina vädret, fortsatte morgonen med god frukost på hennes balkong! Pappa och jag köpte morsdagspresenter, körde en solning på det och så gick jag hem. 1,4 mil gick jag igår. Härligt (y)

Idag är benen helt möra efter gårdagen, dom hänger inte riktigt med i svängarna. Praktik 9-17 men blir förmodligen längre idag eftersom det är så sjukt mycket folk :o vad händer?? Varför är ni inte ute i solen??? Puckon.

Herråååå


Soliga onsdag

Blev en prommis med Ia och enzo-penzo❤ på hemvägen stanna vi vid grebyskolan , vår gamla goding. Fönstertittare och gunga medans enzo snorta sand.. Nu sova innan migränen kommer... G'night


steg upp på, morgonen



skola, vårdcentralen (vilket inte lät så bra..jävla lungor)
skitläskigt fick hjärtklappning och hela jag skaka. sen solariumet.
nu ska jag byta om för en tripp ut i det fina vädret med miss lantz.
huvudvärken sitter kvar såhär 5 dagar efter. ganska skönt.
aloe vera here comes my face.

perfect match

DEN HÄR BILDEN OCH LÅTEN PASSAR MIG SÅÅÅÅ MYCKET JUST NU!



tänkte precis höra fall nån av mina kära vänner ville med ut på en promenad i det härliga vädret. men kom på att den ena är hos hennes pojkvän, den andra är i stockholm, den tredje är i berlin och den fjärde är i fucking grekland. sad girl. lonely girl. retarded girl.


 


pink bra striped hair

hej era fula kioskmongon! (alltid lika trevligt)

började dagen bra med god frulle hos ia på hennes balle. åkte till skolan, sista lektionen körde ia ida och jag minigolf JAG GJORDE 3 SPIKAR BY THE WAAAAY!!!!, sen var melker här och hälsade på, jag slocknade i min säng. blev dock inte ens två timmar den här gången? jag kanske är på friskningsvägen från min sjuka sovmani. (pepparpeppartaiträ)


21052012



R.I.P to the girl you used to see. Her days are over, baby it's over!







3 månader senare...



vi började i februari, och nu äntligen 3 månader senare är jag blond/vit hårig. köttat från jättemörk-vinröd färg. MYCKET rödare en på bilden då den är tagen i september. 

vad har hänt idag då.. solat, stressat in till stan, suttit i frisörstolen i 3 timmar, var utelåst. gick alvestad med bästa ia och zebbbi♥ kom hem åt, sväjnhöngrig. nu ska jag smörja in tomatfejset med aloe vera och sen försöka sova. haft huvudvärk konstant i tre dagar nu och ska bränna upp alla värktabletter eftersom skiten aldrig hjälper. fml.

No black no white

mys i strömmen med tjejerna förut. planer är roliga. bestämmelser är ännu bättre! samhället är dåligt utan att man ens visste om det. jag längtar till juni



en öl en ööl en ööööööööl

mys söndag. fått ytterstputtelite plugg gjort. åkt till maxi och blomsterhuset med mami. bazzilmus kom hem och åt och är fortfarande här, han och junta ligger på soldäcket och bättrar på deras bonnbrännor. ahhshiiit. jättehärligt väder ute idag, ska gå en prommis vid 7 med ebbert och iert. imorgon är hela dagen planerad från början till slut. ohh craaaap. herrå


ett år sen

En bra lördag

Myskväll i mårn med ebbsan❤ åkte till petter och träffa killarna lite snabbt, skjutsa dom till kimstad, efter lite omständigheter så blev Ebba och jag sittandes vid station ett tag, kom hem nu precis.

En vääääldigt full pappa sitter och sjunger "roy och roger har en mack ihop" för mig nu i soffan och förklarar väldigt utförligt hur mycket dom klappa händerna!!! Haha


Amanda berg

Jag tycker seriöst att den här tjejen är något av det snyggaste jag sätt.. Och en dag ska jag med ha sådär rosa pastelligt hår. Vare sig det blir i sommar eller nästa!!



Nyheter24.se/modette/amandaberg/


It's saturday beeeyaaach

Helå fellas!

underbara lördag! Underbara sommarväder! Idag är det bikiniväder, så ska lägga mig ute nu och göra lite skolarbete (fml).

Igår kom mo-mo hit och åt grillat, mysigt! På kvällen sen åkte Ia jag och Ebba till grensholm och satte oss med filtar och täcke och hade det bra. Vi är så bra på att skrämma upp oss själva när vi skulle gå till bilen sen, kolsvart, skog, vi gå-sprang nästan och tyckte vi hörde ljud. Mötte på en flock rådjur på vägen hem också, måste vart mer en tio st. Däckade i sängen vid halv 2.. Ciao

 


Can I Make It Better?



bad night. can't sleep. blir arg. suck.

If no one will listen if you decide to speak



natt-musik♥

"maybe no one told you
there is strenght in your tears.
and so you fight to keep from pouring out.
but what if you unlock the gate that keeps your secret soul.
do you think there's enough that you would drown?

if no one will listen...
if you decide to speak...

if no one is left standing after the bombs explode...

if no one wants to look at you for what you really are...

...I will be here still"

thursday evening



världens absolut bästaste finaste mamma beställde precis hem det här till mig! tack♥ älskar dig
vi kom ju på att min bikini jag köpte förra året slets ut lite väl mycket i vågorna när jag var i kreta med ia och maggie, trosorna förstorades typ två storlekar för man fick slita upp dom efter varje våg haha. så behövde verkligen en ny. blev visst 2 och en halv.. puss hej då.

ligger och kollar american pie reunion nu, sjukt vilken bra film

the sky is on fire

min lediga dag började med en pw med junta på ca 7 km, vid 10 imorse. båda snooza lite för länge.. frukost när vi kom hem och sen fick vi besök direkt efter det av emma och lilla melker. åh så söt han var. idag återstår det att se hur resten av dagen ser ut, ganska mycket att göra vet jag iallafall. 



Onsdag

Idag har jag varit i skolan och på maxi för att göra en skoluppgift. Sa "vi ses" till pralinen som drar utomlands med jönnsan inatt. Kommit hem och sovit x antal timmar. Gick en pw med junta. Nu ska jag dricka cola bara för att det är så jävla gott!! Imorgon ska jag tydligen gå upp vid 8? Vad har jag gett mig in på?
lediga tills på tisdag nu, sköööönt


Jag finns alltid här för dig min vän<3


Starship where meant to fly

Har precis kommit hem från nästan 5 ,5 timmars köande utanför puls i storm. Nu är iallafall studentband fixat. Ligger invirrad i duntäckena som en fucking tortilla och ska somna till tvn nu då det inte blev mycket sömn alls inatt.. BAJJ



Diggar bilden ;)


Bobbans minneskonsert

Igår var det bob marley's minneskonsert. Började med att vi tjejer satt hos Ia och drack, tog bussen till blacka. "Våldgästa" Hampes place och sen drog vi alla till minnes! Full och glad var jag. Sen drog vi hem till Jonas där resten av kvällen spenderades innan vi väl åkte hem.


Bilder från dagen/kvällen i blandad ordning


Working 9 to 5

Är på H&M. Tar min sista rast. Blev glad imorse när jag såg allt gott godis och meloner och cider o allt dom fixat.. Ost o kex med. Värsta lyrren... Längtar hem till mitt nystädade rum. Vill ligga i badkaret i flera timmar ikväll, tända ljus bra musik (kanske lite delfinljud som johanna och jag hade när vi var små och badade ihop hihi. Nae blir nog psyksjuk då....) och kanske ta en liten tupplur där i också som vanligt. Juste... Kirrat american pie reunion så ska nog se den ikväll också.

Ska ta sista slurken cider nu sen lätta en timma till

Ciao lozerz



Vill väldigt mycket jättegärna ha en sänghimmel som Victoria törnegren skaffat sig på bilden


står och skriker ditt namn, du lyssnar inte

skola. efter den leta ia och jag wraps. haha. städat mitt rum och nu äre fan kliniskt rent. storm ute typ. mysigt. ska mysa ner mig i nybäddad säng nu. skulle velat se nån skräckfilm. men vågar inte se själv. bajs. får väl se new years eve och känna mig misslyckad. tack världens regissörer. jag kastar böcker i huvudet på er.


That's some good shit Shirley

Hard day. Väcktes på det mest sämsta tänkbara sättet imorse...

Pappa: Bella vakna, det är bara en månad och en vecka kvar tills skolan slutar

Visst kul. Men fan inte med paniken man har nu över att man ska hinna klart med allt innan dess också..

Skola. Sista hade vi core pass trodde jag skulle dö av garv. Ia och jag kan aldrig vara seriösa på passen! Åkte till vårdcentralen efter skolan. Inte så värst kul att jag fick sitta och vänta i 40 minuter bara för dom är sena.. Jag hade ju en bokad tid. Idioter. Sen åkte mami och jag till finspångssjukhus tog spruta , usch. Sen köpte vi glass bara för jag var så modig.. Haha dör, kommer aldrig växa ifrån spruträdslan!!!! Isch. Min arm ömmar och jag ska somna till lugna favoriter nu, ciao


standing next to you

min lördag var bra från morgon till kväll. började med spansk frukost. åkte till stan med ia. kom hem och fick amerikanska pannkakor. tror inte mamma gillar sverige längre.. sen åkte ia och jag in till stan igen till therese och oscars lägenhet. gick typ tio meter för o köpa pizza. härligt avstånd! fixade oss och började dricka. killarna kom VÄLDIGT MYCKET FÖRSENT men allt löste sig och jag hade en skitkul kväll! kom hem vääldigt mycket för full...


idag har jag kollat på ronjas dansuppvisning i stadium arena. grymt duktig är hon!! satt där nästan 3 timmar så höll på att somna. efter det drog ia och jag en prommis. satte oss i krokhagen och chilla. älskade krokhagen. saknar dig♥

att släppa taget om dåliga saker är bra

valborg var riktigt bra! Vi var på förfest hos disa. sen åkte vi till macke där det var ca 60-70 pers. hade riktigt roligt. fick bevittna många roliga saker haha. 

idag har jag och ia legat i glan hela dagen, underbart väder, men lite för mycket blåst för attt vi tog av oss till bikinisarna. hade myspicknick med oss. åkte hem, jag köttade och läste ut lite mer än 100 sidor på en timma, varav de sista 6 sidorna läste jag ut i bilen på väg till bibblan (sista dagen att lämna in boken, har redan lånat om den 3 gånger så på tiden att den fick komma till sin rätta plats). kom in 1 minut över 7 och hon hade inte stängt. typ överlycklig blev jag!!

nu ska jag se på tv och käka kvällis. COCO POPS FOR LIFE



to let go is the fight worth battle for, to win a better thing is worth everything



I'm finally over you





so over




2a maj

Så jäkla skönt ute!! Första dagen jag går barbent i år och har inte frysit det minsta. Gjort ansiktsmålningar idag i skolan. Pendeln på g hem nu. Ska byta om till bikini och slänga mig i solstolen med paussallad!!!! Dä'röh

https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/2164096/images/2012/pic_200910626.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/2164096/images/2012/pic_200910626.jpg" class="image">


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus