I'M FALLING AND YOU DON'T EVEN SEE IT

Igår var en lång dag, alldeles för lång.. Hemsk också för den delen.. Idag har jag lagat middag med Ebba och Ia, efterrätten blev mjuk pepparkaka, som dessvärre blev hård pga att den fick stå för länge i ugnen. Men det funka. Resten av kvällen har jag tränat. Nu behöver jag sömn. That's it


DET HÄR ÄR PERFEKTION





I KNOW I'M MAD, BUT I HAVE REASON TO BE

wharrapp?

i lördags blev det födelsedagsfirande för micaela. när dom andra drog ut, så drog vi vidare på hemmafest. söndagen mådde jag skit. underbart! blev bakispizza i vilbergen. nu ska jag kolla klart på vänner sen blir det storstädning av rummet, kolla senaste sons of anarchy avsnittet (som jag helt glömt bort att koll på?), resten av kvällen blir det varm oboy, tända ljus och bästa vampire diaries som jag har blivit helt beroende utav. imorgon ska jag göra klart två lådor som jag började på i våras men helt glömt bort...damn.

I HAVE NEVER HEARD THOSE WORDS BEFORE

I just wanna hear that everything is going to be ok, just for once


WHEN IT WAS GOOD, IT WAS GOOD

Idag blev det stan med Johanna Ia och Melinda. Pröva subway, och jag kan inte rekommendera varm skagenmacka med ost... Det var ett för stressigt ställe för mig helt enkelt för att få till dom rätta ingredienserna hehe. Tror jag har isolerat mig för mycket den senaste tiden då det bara var snyggingar som sprang runt på stan. blev även förälskas i ett läppstift och alla kläder smycken och skoooor herregud jag måste ta tag i mitt liv...


Rekord-försök på hemvägen.
Firat junta hos Jenny ikväll , blev jättegod plankstek. Nu är det bara jag och pappa kvar. Dom andra har dragit. Och min stackars mamma har inte varit här på hela kvällen....fan


I'LL JUST TAKE IT OUT FROM THE BLUE

morgonen började 06.00 då vi gick upp för att fira junta som fyller 21 år idag!!! GRATTIS ♥ sen gick jag och somnade om innan det blev promenad på förmiddagen med ia ebba och grabbarna. nu på kvällen har vi firat junta lite och sen drog jag till ebbsan och färgade hennes hår. imorgon blir det fika med tjejerna någonstans på stan och sen fira junta på kvällen igen.

 

DU SKULLE ÄNDÅ ALDRIG FÖRSTÅ

herregud vilken kväll det var igår.
drack hos melle med tjejerna, taxi-åk, t3, svimmade nästan i puls-kön, blackout som inåt helvete för vad som känns som ett bra jävla tag, black-outen försvann (vet dock inte när?), serious-talk med bror, dansa med fina kompisar, kom hem och satte mat i halsen 1000 gånger, däckade.
men det jag kommer ihåg så var det en väldigt fin kväll med mina bästa!

juste.. jag vann ju i pil-kastning ganska så överlägset också. hehe.

DU ÄR SOM EN SORTS LIVSFILOSOF LIKSOM

igår spenderades kvällen med hela familjen, vi reev ut heeeela köket. fyfan vilken ful smak min pappa hade på tapeter förr btw. gula/orangea randiga tapeter. huhu usch. myskväll efter flera timmars köttande blev det efteråt. idag stog träning på schemat redan klockan 9. fyfan vad jag hatar mig själv när det går så dåligt som det gjorde idag..................trött på livet. trött på idiotkillar (eller snarare gubbar i det här fallet) som inte respekterar oss av det andra könet. idioter!!!!


OH WHAT A SHAME THAT YOU CAME HERE


TÄNK OM DET INTE ÄR FANTASTISKT ALLS

den här onsdagmorgonen började med en promenad med ia och grabbarna som vanligt. dock i regn den här gången... dagen har bestått av att packa ner porslin och andra saker i flyttlådor. och spelat kort med jeremia och hjälpt honom med läxorna. kvällen har spenderats i blacka med laget då det stog fotbollsträning på schemat. det känns riktigt kul att gå till träningarna nu för tiden, det känns inte alls som en tyngd längre att gå till träningarna som det gjort dom senaste åren i gamla laget. kan bero på att det är bättre sammanhållning i det här laget och det blir så mycket roligare när vi är så många!! saknar dock mitt gamla 93 lag ibland som jag körde i för några år sen. fan vilken känsla man hade när man gick till träningarna och matcherna då. sjukt. men jag gillar det här laget med!! så på lördag blir det tidig morgon då träningen börjar 9. så hädanefter kommer energidricka att vara min drog.. var helt död under träningen idag då vi körde styrka och det är inte riktigt min grej, eller det är inte min grej för fem öre.. kändes som ögonen skulle ploppa ut när vi körde plankan..så resten av träningen skakade armarna och benen läskigt mycket. imorgon ska jag försöka att gå upp ganska tidigt för att ta en löptur istället då min promenadfriend inte är hemma. bajs. sen ska jag baka negerbollar och städa. 


DET ÄR SOM ATT JAG INTE ENS EXITERAR

härligt att vakna av att pappa slår bort en vägg i huset. ja nu är renoveringen igång. bara och sov med hörlurar i öronen i en månad nu då!! idag har jag ebba och ia fikat på mysiga kuriosa. sen blev det en tur med ebbas bil med vår nya chaufför hihi. nu på kvällen har jag kört "finns i sjön" och "bubblan" med ronja och jeremia. och nu precis sätt klart tyskland-sverige matchen. fyfan vad grym özil är!!!! men att sverige tar igen hela matchen från 0-4 till 4-4 är ju bara helt jävla sjukt starkt!! fyfan vilken hjärtklappande match, helt sjukt helt enkelt! 


okej var bara tvungen...sjukt sexiga kroppar

GRATTIS VÄRLDENS FINASTE EBBAAAAAA

Idag har min finaste bästaste ebba tagit sitt körkort!!
jag är så stolt över dig och så jääävla glad för din
(och vår) skull!!!! fyfan vad underbart nu har vi alla lyckats
med det där förbaskade körkortet!! så jäkla underbart!
grattis min älskade skitunge! love you

självklart så blire lite fina bilder vid ett sånt här tillfälle






jäkla anus att det inte går att vända på bilderna då...fuck.



CAUSE ALL I NEED IS THE BEAUTY AND A BEAT

idag började dagen med en promenad med ia och grabbarna, sen hem till henne och chilla. på eftermiddagen åkte vi till maxi-området och köpte hårfärg till henne och strosa runt lite i affärerna. sen hem till henne för en fika och hårfärgning. Nu på kvällen har jag kollat på transformers med junta. fyfan vad dom filmerna är bra! och fram tills nu så har jag suttit och sökt jobb. men nu har min rumpa somnat så det tar jag som ett tecken på att det får räcka för ikväll. somna till någon film nu då


JAG ÖNSKAR JAG VORE NÅGON ANNANSTANS


OÄNDLIGA NÄTTER GÖR DET SVÅRT ATT ANDAS

Vissa saker gör lite sådär extra ont, det svider lite mer och man får svårare att andas när man ser och läser vissa saker. Saker som två personer pratade om för 1,5 år sedan som nu händer för bara en person. Det blir lite svårare att tänka på vissa saker och se vissa ställen. Låtar gör så hela bröstkorgen fylls med tyngder och man stänger av direkt för det är för svårt att komma ihåg, men svårare att glömma.. Men man får skylla sig själv. Var man en idiot så var man det, det kan ingen annan ändra på. Det är upp till var och än, och man gör misstag. Så är det bara, men varför ska allt vara så jävla svårt för?


YOU LIGHT UP MY WORLD LIKE NOBODY ELSE

igår började dagen med att åka till maxi med ia, sen hem till henne för hårfärgning och promenad med hundarna. kvällen började hos ia då vi tjejer började dricka, sen vidare till simon där vi förkröka och firade john, sen vidare till hugo. hade en riktigt bra kväll med fina vänner! idag har jag legat i sängen och kollat på serier och varit bakis. imorgon blir det tidig morgon, redan halv 9/9 åker jag hemifrån. 

YOU THINK YOU FINALLY HAD ENOUGH

Idag började morgonen med ärende i blackert, sen vidare för möte på af och resten av dagen har spenderats med Ia på stan! Idag fyller min älskade pappa år !! Grattis<3 så vi firade honom både i söndags och idag. Nu ska jag sova, blir en tidig morgon imorgon pjuh.


RÖR MIG, FÖRFÖR MIG, BLINKA MERA

 

det här gjorde min kväll haha!!


min dag började tidigt, klockan 9 var jag hos ia och blev bjuden på frukost. fattiga riddare, supergott!! sen gick vi ut med hundarna, och som vanligt när det är just vi två som går med dom så är det nån som ska rulla sig på åkern som det är massa gödsel på och stinka ko-bajs när vi kommer hem så det blir dusch haha. resten av dagen har jag varit barnvakt, gjort negerbollar och städat bilen. 

DET KÄNNS SÅ LÅNGT BORT

Igår spenderades kvällen med Ebba och Ia! Fick finaste grejerna ifrån dom och Johanna!! En jättefin militärjacka och en pojkvän. Han har sexpack måste jag bara påpeka! ;) haha. Dom är bääääääst!!!<3 Vi hade taco-lördag hos Ebba och sen satte vi oss i norsholm med efterrätt.

Idag har pappa junta och jag kollat på Bazzilmus sista match för den här säsongen, dom blir kvar i fyran, yes! Åkte hem och firade pappsen, kollat på el classico, bästa Messi! Efter det somnade jag till zlatans match.. Hehe


DONT YOU WORRY, DONT YOU WORRY CHILD

min kropp är seriöst helt dödad nu. efter att inte ens ha sovit 4 timmar inatt (vad fan är det för fel på mig?) så pallrade jag mig upp ur sängen och åkte på träning i 1,5 timme. när jag kom hem så gav jag mig ut på en pw/löptur på 7 km. nu ömmar varje liten del i mina ben, skakar och svider. vad passar inte bättre då än en taco kväll med brudarna. by the way så älskar jag vädret just nu, 12+ och sol. sprang tillochmed i shorts. love it. nu ska jag nog sätta på nån rulle. ja det låter bra!


sometimes it's easier than it seems

igår var ju ute på en pw, och löpte och körde olika övningar. på kvällen träffade jag min fina ebbis som jag inte träffat på evigheter♥. idag är det sjukt bra väder ute, solen har vart framme hela dagen. så nu när gossip girl avsnittet slutat så ska jag ut på en pw, försöka löpa om jag kan också. mina ben är helt döda efter övningarna ifrån igår, fyfan vad dom svider, så får se hur mycket jag orkar. ikväll är det grabbkväll här hemma, jeremias killkompisar ska komma hit. så lär va fullt hus hela kvällen. 

juste både hatar och älskar jonna just nu. hur fan kunde du få mig att börja lyssna på hardstyle? haha. jävla skit. dock blev det mycket lättare att springa när man hade det i lurarna och mycket roligare, så tack babe ♥


jag saknar dig din fjärt♥

Första ögonkastet är överskattat

Idag har jag gått en promenad med Ia och grabbarna och kvällen har bestått utav ett möte och träning efter det. Det var Jätteroligt att träna ikväll!! Längtar redan till lördag! Nu väntas dubbelavsnitt av sex and the city . Peace


FUCK THIS SHIT

Jaha fuck my life då... De senaste fyra nätterna har jag inte lyckats somna tidigare än 4 på morgonen? Fuck this shit!! Och detta blir då alltså femte natten... Häromnatten/morgonen var jag till och med vaken när mamma gick upp för att jobba.. Lyckades dock somna innan hon åkte så nån gång mellan 05.00-05.45 somnade jag då. Jaa alltid lika trevligt. Blir så arg. fan


DET KÄNNS SOM DU VÄNTAR PÅ MIG


STONE HEART, YOU'RE BULLETPROOF

den här måndagen har jag tillbringat på ikea med johanna och ia, riktig mysig dag. fick med mig tre ljusstakar och ett stort vaniljljus hem. nu ska jag ner till tvn och kolla nån mysig film med m&p.

 

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus