† en torsdagskväll

drog mig till norsholm för en utesittar kväll med milow i månskenet...eller stjärnskenet... när vi stog och vänta på pappa sen så löd vårt samtal såhär

m-oj kolla vad fin himlen är
b-ja, oj vad mycket stjärnor det var ikväll då
m-mm, kolla är inte det där typ karlavagnen eller nått? den där lilla klumpen
b-hmmm, jo kanske det. lilla isåfall ju
m-ah jo jag mena det
b-vad tänker du på när du kollar på den stjärna som lyser klarast på himlen?
m-hästhimlen, vi prata jämt om det när vi var små. dudå?
b-mustafa i lejonkungen. när man hade en sån där ljudbok du vet...
när dom sa..när du hör det här ljudet....då vet du, att det är dags att vända blad.
i den lejonkungen boken, så sa lejonkungen till simba... den starkaste stjärnan
på himlen, det är din farfar.. mustafa. och alla stjärnor på himlen.. är kungar.
eller nått?
m-ah ja, det är sjukt med så många tankar. men den är verkligen fin
b-mmmmmmmmmm



m-nu kommer din pappa.. ne. nej det var inte han
b-neee
m-men nu då?
b-ne det där är en svart bil... men nu kan det va han?
m-nej det är en lastbil eller buss.. men nu då?
b-ne vi har vitare lysen på bilen

osv....

tack för kvällen millson sötan!♥

† för jag är lycklig hela långa veckan ut

FÖÖÖÖÖR JAAAAAAG HAAAAAAAR TAAAAAAAAGIT KÖÖÖÖÖÖÖÖRKOOOOOOOORT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
9.15 idag stog det godkänt! jag satt kvar nästan 5 minuter och stirra in i skärmen och kunde inte tro att det var sant det jag såg.... sprang fram hoppa, skrek och var bara överglad. fick mitt bevis och drog hem. plocka upp ia när vi skulle till skolan. hihihihi.. ingen visste att jag skulle göra't idag. så jävla kul. så jävla sjukt. så jävla glad. hade mössprovning i skolan. oj. nu är den beställd. känns också helt sjukt. drog med tjejerna till maxi. köpte prinsesstårta för att fira här hemma lite nu. hann inte långt utanför bildörren förens jonte kom och sa att jag skulle köra han bil. wuhuuu lite kul. den låter så fint. den är så mjuk. ljudet är bäst. vi körde till toobie och han gratta mig han med. sen nu drog vi hem. har lite abstinens eller vad man kan säga, för lämna tårta och mobil i bilen. och pappa drog helt plötsligt med den till träning... men hör ytterdörren öppnas , så blir o käka nu!



FYFAN VAD JAG ÄR GLAAAAAAAAAAAAAD




äääääntligen....efter att ha suttit med boken och tester till halv 4 inatt (sovit sammanlagt knappt 3 timmar) så lyckades jag äntligen med någonting i mitt liv!!!

† 110929

snälla sluuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuutaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

† the big bang theory

-oh, so what do you do for fun here?
-well, today we would masturbate for money


-i lived with him for four years. just as long as high school
-it took you four years to graduate highschool?





† just like me, and not like everyone else

nu kommer den där lite smått rebelliska bella fram känner jag. skulle just nu mer än gärna vilja ha knallrött hår ala rihanna. en hel sleeve på ena armen. piercing i tungan. och dessutom vilja flytta till orange county och lära mig surfa, åka wakeboard och longboard! piercingen kommer förmodligen snart, håret återstår o se. jävligt sugen dock. sleeven..nja, jag skulle förmodligen bli utslängd ur huset. haha.


† aouch.... so sexy


sensuellt hörni

† sjuk tjej ---> långt inlägg

vart dålig flera dagar nu...några veckor skulle jag kunna säga. mår fortfarande illa. får knappt i mig nått att äta. känns bara som jag ska spy. blöö. så det resulterade i att jag blivit liggandes i sängen idag. fick en förjävla bra ide när jag läste en förjävla bra tjejs blogg. blondinbella helt enkelt. jag inspireras såå mycket av hennes tankar ibland. och det här har jag faktiskt börjat med idag. och ska fortsätta med nu, sen fortsätter jag med det tidigt imorgon bitti och sen kommer allt bara rulla på ska jag se till!!

mycket jag vill ha nuuueee. färgglada höga slimmade byxor. vinröd stickad tröja. sån där fin spetssak som täcker tuttarna. top eller vad det nu heter? trekantig iallafall! skinnpaj. ny hållbar väska som klarar av alla mina tusen saker som jag har i väskorna utan att den ska gå sönder!!!!!!!!!!! (vilket dom 2 senaste gjort). en en förjävla fin låt som jag verkligen fastnar för och inte kan sluta lyssna på. mer doftljus till mitt rum. nya tränings skor. och jaaa.. masssssaa mer



- you would not belive your eyes


ciao amigos

† you'll never reach me



† äckligt svidande känsla

så jävla sämst är jag. var helt utmattad efter skivstångspasset, så slocknade i soffan direkt efter jag tryckt i mig ett rån... sov 3,5 timme. great bella. 

aja skivstångspass var nått jag aldrig prövat förut. var kul. men fyhelevete vad det sved i ben och armar. tror inte jag vågar ge mig på det där nått mer. orkade inte ens dra mig upp från golvet efter. svidande äcklig känsla. och folk säger att det är den som är skön? i helvete heller. just nu känns det som jag aldrig vill träna nått annat förutom mage. för det är inte samma känsla. mina armar ska inte bli bodybuilder-arms så dom får vila ett år eller två. tills jag kommer på bättre tankar. haha varken ida eller jag kunde gå efter, såg ut som vi hade en påle i röven. hahaha.

nu skulle jag mer än gärna vilja ha marabou, cola och gossip girl. men neråååååå

† feel the ocean guapa

segis dag i skolan. känner mig väldigt degig. har gym/frisvård sista lektionen. skivstångspass here we come. fyfan, jag orkar inteeeeeee


† the more i try the less it's working

pluggat lite såhär på kvällskvisten. hittade inte en sak i boken. då fråga jag mamma, som svarade, men sa att jag skulle fråga pappa för säkerhetsskull. då fråga jag han, som svarade, men sa också att jag skulle fråga jonte för säkerhetsskull. gick in och väckte jonte, som svarade, och han sa även att han inte var säker. alla sa samma svar. OCH ALLA 3 HADE FEL!!! HERREGUD! inte undra på att jag inte klarar av nått här i livet. det går i släkten...


hade även lite sms-krig med baastian förut. japp. btw. han vet inte vem tomten är, och hans enda och bästa vän är påskharen. och ja, vi kom fram till att jag var han. (jag har nämligen en gång om året då jag är snäll) och då blev vi vänner igen. wii. sen från ingenstans så börja vi peppa varandra. sånt kan behövas ibland :) tack. eller...ah okej då, han peppade nog mig mest. häähä. jag saknar pojkarna. behöver lite basröster runtomkring mig känner jag. det räcker inte med min, när mina tjejer har så pipiga. hihi.



-det sägs att man lär sig av sina misstag, men varför fortsätter jag då?

† holy schmoly guacemoly someone's trying to call you

tjaafan!
seg skola. börja dagen med gym. 10-packet kommer sitta fint på magen i slutet av året ;). fick skjuts hem av miss ahlin, som förövrigt ragga killar idag med bilens fina ljud . haha. nu sitter jag och väntar på johanni igen som ska hjälpa mig med en grejj! :)



† ett år



jag längtar. om ett år kanske jag drar

† vad finns att göra? inget kyyyl




uttråkad.

† tingeling och älvornas hemlighet


fastnat
vid
tvn
rättare
sagt
disney channel
tingeling och älvornas hemlighet

† om idag inte va en ändlös landsväg

drog in och kollade ifk matchen idag. nae men man vart väl mest arg och så eftersom ingen va bra. så det va ju itne så kul. på hemvägen insåg vi att vi nästan hade punka i ena däcket. great. ingen glad bella. hejdå




† en enda sak är givet



-jag håller tillbaka tårarna för allt det är värt

† 'cause all that you are, is broken inside



mirakel händer bara i drömmar.
men eftersom drömmar inte händer
så uppstår inga mirakel.

† i wouldn't say that i was crying that night

jag ska dela ditt hjärta, utan att ens bry mig



† jag gråter bara i regnet

sitter och kollar tillbaka lite i min blogg. och jag kan nästan börja gråta när jag kollar i decembeer... allt jag skrev. lite småjobbig tid för mig som får mig att tänka tillbaka på  vad jag gjorde för fel, hur jag betedde mig fel och allt. det sägs ju att man lär sig av sina misstag...men om man inte vet vad det var man gjorde för fel då?

† shabby chick

haft världens mysigaste dag. städat rummet och lyssnat på bra musik. fick finbesök av släkten♥ fikat, hjälpt mamma med maten. åt gott. nu suttit och myst i soffan med allihopa, glott i mammas fina heminredningstidningar i lantstil........SHABBY CHICK!!!!!! kan ju lova att det blir dyrt i framtiden när jag ska flytta hemifrån och inreda min lägenhet så, och sen mitt hus. 

nu ska jag fixa lite till i rummet. medans jag lyssnar på winnerbäck på 1an :)

† ja jävlar vad jag vill ha hennes hår

jja. jag vill ha mitt hår sådär. så jäkla snyggt!
finns inte ord för hur kär jag blev i hennes hår just nu..
ärligt!











† det är så synd att du är så söt


† sluta trampa på mitt hjärta





försov mig imorse. åt frukost i bilen till pendeln. pendeln=försenad 5 minuter. =missa bussen till praktiken...=nästa kom efter 18 minuter=försenaad bella med 20 minuter till praktiken. lyckat(y). köttade på ändå. gått bra, bara mycket smärtsamt i rygg knän och fötter. efter praktiken blev det en liten vända in the city med celllaallaa som skulle köpa bea-sås. precis käkat tacos. yumyum. nu väntar jag på ett samtal så blre experiment. 

puss

† wow, you just rocked my world


indeed

† who am i to say



she gets so sick of crying
and you were never supposed to mean this much to me...
broken
people always say that hate is such o strong world...
but so is love, and people throw it around like it's nothing
you are my other half
take a sad song and make it better
and before you let go,
remember the reason why you were hanging on
there is always something missing
the confessions of a broken heart
you're never really living,
until you've found something to die for...
color me blue i'm lost in you....
lost and broken.....without you
and i'm sorry if my eyes don't sparkle anymore...
i'm at this point in my life where i'm just daring someone...
to push me off a cliff, just to see if i'm strong enough to [fly...]
i knew in that moment that i had somehow become the stranger.
some thing last forever, some don't
and for a moment all the world fades away and it's just you and me...
sometimes you miss who a person really is...
behind every "i'm fine" is a mind full of confusion trying to find a way out
out on the corner in the pouring rain
i guess when you're young.
first impressions are everything...

giving up hurts the most.
here's to all the people who wasted there 11.11 wishes...
wishing for a happy ending they'd never get...
and when you forget about here, don't you dare remember me
i don't miss you, i miss the person i thought you were.
it always rains the hardest, on the people who deserve the sun
you were the first who made me feel beautiful
promises are meant to be broken. i learned that from him...
see maybe this is the problem, i care to much, and you, well... don't care at all...
and just forget the world...


fin text.

† you wanna share your penis? well...yeah? i think i owe it to myself

seg är jag. idag har jag inte gjort möeee. gick ut och sprang en runda. wii mee. mötte sötaste linn och fille och stog och pratade med dom en bra tag. oj vad vi skratta haha. och oj vad jag sprang hem sen när regnet öste ner på oss. direkt gick jag till ia, (oj bra svenska) ebba kom också. vi gjorde sockeerkaka. kollade gamla bilder, msn konversationer och lyssnade på en gammal video när ia sjöng. haha sötaste. drog hem, drog ett bad och nu ligger jag i sängen och har precis kollat satc avsnitt nu kollar jag scrubs. 




† ey hoooee let's go

Dagens humör_inget bra. bitterfitta. grinig. trött.
Dagens klädsel_ just nu är det "one piecen"
dagens måste_mysa i min sängeling
dagens bästa_att kryssningen är bokad
dagens sämsta_ sjuk, för lång dag i skolan





† du behöver inte tro på mig bara för jag tror på dig

klockrent att råka gå upp en timma för tidigt imorse.. satt med skorna på fötterna, redo att ge mig ut i regnet..
-faaaan. mamma. godnatt jag går och lägger mig igen
-varför?
-jag är en timma förtidig.....
-oj då :o

så var bara o lägga sig i sängen igen.
långtråkig dag som faaan. bokat kryssning nu. jippikajejjj
kom nyss hem. fick skjuts hem av brorsan. lyckost
nu ligger jag i min "one piece" som jag köpte i måndags. snacka om fångst.
sååå skön. bosätter mig i den här hela hösten och vintern... utgångarna
kommer jag lätt va snyggast! det kan du ge dig på!

ae men sjuk nurååå. lyckat. herrå

† ullared

'söndagnatten lyckades jag somna vid 02.00. klockan ringde 02.45. då vare bara o kliva upp, sätta på sig kläder och fixa sig. 04.15 var milla här och plockade upp ia och mig efter lite strul med bilen. vi åkte och mötte upp dom andra i norsholm, sen var vi påväg 8 tjejer i 2 bilar mot ullared. kom fram vid halv 9 tror jag. vi började med första rundan där inne, sedan hungrade vi ihjäl så vi slog oss ner på harrys. sen var det dags för andra rundan. för många tunga påsar. men när man väl kom hem så kändes påsarna så tomma, men plånboken var ännu tommare...

hade en väldigt rolig resa med mina underbara tjejer. ni är så fina! ♥

† 01.22

vet att jag borde sova, men såhär dags får jag ofta för mycket tankar i bollen. just nu saknar jag min mormor väldigt väldigt mycket. jag ska försöka träffa dig i veckan. jag lovar. jag har inte funnits där för dig som du funnits här för mig den senaste tiden. ♥ saknar också min morfar. eller jag kan inte sakna nån som jag aldrig träffat. men jag längtar efter dig. jag saknar att ha en morfar. jag ska till din grav snart och hälsa på dig.♥ jag saknar farmor och farfar väldigt mycket också, jag vill till era gravplatser snart med. åh jag är ett sånt dumt barnbarn som aldrig hälsar på er.. jag lovar. när jag har körkort ska jag hälsa på er alla ♥ fast mormor blir tidigare.



† i am legend

hallå jaaaa.
söndag. legat i min säng heeela dagen. tog mig upp till ebba nu på kvällskvisten, blev en liten talk-time. sen hem, bada och nu ska jag lägga fram kläder tills imorgon. för inatt åker vi tjejer till ullared. åhh det kommer bli så kuligt. 

kan ju meddela också att fast and the furious filmerna är luuungt bland dom sexigaste jag sätt. ouf. såg fast five förut. oh herregud. kan inte ens uttala mig med ett annat ord än sexigt...passionerat...sensuellt....SEXIGT!!!!

† för om du tappar modet och faller ner på knä

igår åkte johanna och jag in till stan, jag köpte mig ett linne och använde upp mitt presentkort på make up store. scooore. sen hem och fixa sig jättefort. åkte in till stan igen till jontte och fira honom med killarna. föra hos honom och sen vidare till puls. slutade kvällen på max, hade inte ätit så bra igår....okej då....dom närmsta veckorna så det satt fint. (y). åkte hem och slängde mig i min säng.


kvällen kan sammanfattas såhär. jontte. ölspelet. läskig katt. i-språket. eyyy jamaica. tappa plopp till örhänge. hitta plopp till örhänge. puls. dehli. slagen. slog tillbaka. grinig pojke. puls. biten i kinden. jävligt mycket dans. förjävla bra musik. bra folk. max.

hos jontte hade vi så kul att det resulterade i att vaktisarna kom och hälsade på

men oooj vad kul jag hade igår♥




† fredagsmys

vi tjejer blev uppplockade av johanna, så åkte vi till ica och handla gott, träffade några boys där. vi åkte sedan vidare till jimmy för o kolla på hans söta kissekatter. aww ungarna var ju bara som små bollar. så söta. johanna och jag kom dock fram till att ena hade lite problem med att hantera bakbenen. haha. sen åkte vi hem till ia där vi mös till det med filmen cocktail på 5an. kom nyss hem och såg att jag glömt stänga av tvn. dutti tjej



så jällllllla grym. blommigt.devote.se

† friday i'm in love

tja idioter. 
nerå ba skoja.
tog mig till praktiken idag. var riktigt roligt och kul att vara tillbaka och träffa alla. grattis till sara som är gravid, jättefin rund magis har hon :). idag medans jag gick runt och hade föör mycket smärta i mina stackars tår, fötter och knän, så tänkte jag på att jag var sugen på att ha barn. ahh tro mig, det dröjer innan jag skaffar barn. men ärligt, tänk att få pröva vinterjacka på sin lilla flicka och pojke, såna där söta kängor, converse, jeans, små små kjolar som är så himla puffiga bara för blöjan trycker ut den. små små vantar och strumpor. fina mössor och andra fina små saker. (ja, jag ignorerar allt skrikande). såg nämligen en skitsöt flicka idag som sprang runt och var så glad, kanske 1 år? och en pojke på kanske 3-4 år, och han provade jacka....hans poser var inte o leka med .. gud så söta :')

aja hemma nu iallafall. smärta överallt känns det som, lite sjuk och seg. väntar på fooden.

† daiquiri

så jävla fel, så jävla fegt

† hanni har körkort :D <3

det där fick jag i sms idag av världens bästa johanna!!!
grattis till körkortet min lilla pralin ♥
du är så jävla bäst!






sötnosens och min statistik...
negerbollar och mjölk♥

† drinking hot chocolate and chilling with candels





varm oboy och levande ljus.
svinont i halsen.
kan inte bli bättre.

† "förälskar mig"



sitter och "förälskar mig" i dom här ögonskuggorna plus rougen.
sitter även och fokuserar på bilder på tjejer med red hair
åhh blir så sugen på och färga håret rött. men vet inte fall jag
vågar igen. plus att den här gången menar jag mer rött


† så jävla läckert


† torsdag

städar rummet och lyssnar på bra musik




så jävla trött på dig och din skit

† mysmongo

bara för att jag känner mig som ett mysmongo idag, för att vi är lediga. jag har hela dagen framför mig eftersom jag vakna vid 10. jag har redan ätit frukost, så det behöver jag inte lägga en tanke på. jag vet precis hur min dag ska se ut. så bara sätta igång nu då.



BAJJ

† vi är två med liknande känsla

så jävla trött på att ens försöka längre
men varför skulle jag inte försöka?
vi har ju liknande känsla



du är inte ensam iallafall

† du är ful och äcklig så du kan dra... va?

nyss hemkommen. en ganska så bra dag, kännnnnnt mig äckligast i världen typ bara. men sånt är livet. imorgon är jag ledig, och fick reda på att provet är framflyttat så behöver inte åka in till skolan bara för ett prov imorgon...soft.. och så har jag nått att se fram emot nu också.. wii girls. 

nu tänkte jag knäppa av mig bhn och ta av mig dom här osköna jeansen och lägga mig och sova nån timma. james blunt i högtalarna och ett stilla lugn. mmmm





what's wrong with just beeing you?
i've never been good enough

† try to spare me your tears

vem som helst kan fråga "vem är du?"
och jag svarar
" jag heter isabella, 18 år och studerar. jag älskar min säng och mitt duntäcke. Min sämsta sida är mitt temperament och att jag är så mörkrädd"
allt det där är sant, men har du verkligen läst mellan raderna? det där är långt ifrån min verklighet



† jag vågar, men ändå inte

Jag försöker att vara stark och aldrig tycka synd om mig själv längre, anser att jag inte har rätten till det efter en så lång tid, men ibland är det så svårt. Så svårt att vara stark och inte få tycka att det faktiskt är skitjobbigt. Att gå vidare helhjärtat och inte vända sig om.
- michaela forni

† american pie beta house

gick till pendeln imorse, svinkul var bara att gå hem igen när jag fick reda på att dom två första lektionerna var inställda. la mig i sängen och sov. en lektion sen friskvård. fyfan vad ida och jag köttade. det var extra jobbigt idag så vi låg bara o skratta tillslut. drog hem. la mig i soffan och har sovit hela dagen. vaknade lagom till idol.
nu är det american pie beta house som gäller seeyaaa



världens bästa finaste kusin ♥ jag tycker du är grym även fast du inte gick vidare!♥

† en jävla skitdag

ah en jävla skitdag har det varit idag. jävla kuuuuuuk. fittfan.
ska duscha av mig allt nu. åååhh vill bara isolofuckinglera mig.
helvete. jag är sämst.. en misslyckad jävel


† för du tror du vet allt om mig men du kan lika gärna fortsätta tro



"Det är bättre att ha älskat och förlorat än att inte ha älskat alls"


† world trade center. 10 år sedan

min kväll har sätt ut så att jag druckit te, pluggat, mysiga vaniljljus och paintat nailsen.
nu tänkte jag leta upp mitt läppsyl så jag slipper sitta och slicka mig och läpparna hela tiden.
sen ska jag även leta upp en tidning och prova en sak. och sedan åter till pluggandet!

juste..tvätta bort gårdagens smink ska också ske..jag vet...äckliga jag





11 september idag. 10 år sedan world trade center. så hemskt. lägger en tanke på dom

† söndag

igår vart det körning och plugg. på kvällen blev det upp till ebba och föra lite med henne ia melle och milla. sen blev det utgång. ett jävla problem med att ta sig hem, men hem kom vi...




pluggar, har levande ljus bredvid mig som luktar vanilj, lyssnar på julmusik och väntar på att maten ska bli ready for me to eat it.
efter maten blir det en kopp te, och fortsätta med mitt pluggande och julmusiken.




tro mig jag vet..helt sjukt att jag börjar få julkänslor nu.
men tänk på det egentligen...
när första snön faller. när man gör pepparkakor och bakar lussikatter. knäck. adventsfika. julhandla. julmust. julmat. när man skriver önskelistor. julfilmer. den dagen grinchen går på kanal5 på engelska första dagen och svenska andra dagen och man måste bara se båda dagarna för det är ett måste...och för filmen är så himla bra och fin. lyssna på julmusik dygnet runt. julpynta. snötäckta trädgårdar. göra snögubbar hihi. åka pulka. hem till mormor på julmiddag. julottan med ia. komma in i varmt hus när man frysit i kylan pågrund av pendeln som var försenad. levande ljus som gör så det doftar vanilj i hela rummet. när dom där stora snöflingorna kommer....

† kreta 11



jag vill tillbaka

ailuCrash - turn the tide


lite svajjjjjjjigt sådär

känns stabilt o va sjuk. känns stabilt o gå runt och tro att jag vilken sekund som helst ska spy. känns stabilt o veta att jag inte vågar ta saken i egna händer, sticka fingrarna i halsen. nej tack. inget för mig. en gång...aldrig mer. känns även jättekul att jag går runt och mår illa av varenda luktjävel som finns. igår kunde jag inte sitta i matsalen i skolan för det stank urk. tidigare idag kunde jag inte stå två meter från micron för jag tyckte den lukta skumt. sen bestämde jag mig dumt nog för att poppa popcorn. och tack vare det kan jag nu inte ens gå in i köket för det stinker smörpopcorn i hela köket. uuuuurk. det konstiga är att ingen annan känner lukterna? just me? jag tycker min tv luktar skumt, teoriböckerna med och jag mår illa av nytvättade kläder. åhh jag orkar inte. mamma säger att inget luktar skumt här hemma, jag är bara sjuk. men vafan då måste jag ju ha medecin för såhär orkar jag inte ha det..


skapligt tråkigt inlägg fräääästen. jaja har man tråkigt så har man.


when i held ya




sjukling. fortsatte även den här dagisen med att må illa.
men var tvungen att ta mig till körskolan för körlektion. haha
jag loooovar. det är problem när man ska berömma sig själv.
det kan vart det värsta jag gjort (y). skippade skolan, inte kul
o gå dit när jag mår som jag gör

nu ska jag försöka få i mig en kopp te och så blir det att daska mitt feta arsle i soffan framför televisionen
(det där kunde inte låta mer fel..menmen)



- 2011, maybe it's this year it's happening? i haven't decide yet

kedjan - ringar på vattnet






aleksi "aki" swalow, amanda jensen, daniel adams-ray, jasmine kara, jason "timbuktu" diakité, jens malmlöf, björn "kapten röd" nilsson, linnea jönsson, masse salazar, mommo, pauline kamusewu, petter alexis askergren, ulises "stor" infante, salla salazar, tove styrke.
alla har de tillsammans gjort en grymt bra låt, till förmån för afrikas horn.


01.58

jag suger. ja det gör jag.. förresten så tycker jag väääldigt synd om kizzy och mimmi. dom får flytta in i mitt rum imorgon natt känner jag. stackars dom. eller ah mest synd om stackars mimmi, men jag som är så snäll låter båda få sovaa hos mig imorgon, bara dom sköter sig... *host kizzy host*



tropical air looser

illamående som utav helvete. tog mig till skolan, ida plocka upp ia o mig vid rese, vi åkte till haga, gick en promenad sen åkte vi hem till ida och köpte med oss frukost. 3 lektioner och sen en snabbfika på stan. sen öb och runt runt kändes det bara som. fyyy vad jag mår illa. känns som jag ska spy..gjort det hela dagen. så får se hur min morgondag ser ut. nu ska jag plugga resten av dagen/kvällen. så jag blir tröttare än vad jag redan är..(om det ens går)

tjurig tjej....bara sovit 1,5 timme inatt. 05.30 kollade jag på klockan sist innan jag lyckades somna, väcktes 7. känns starkt! ugg ugg



- för du står inte vid min sida längre
eller rättare sagt... det kanske du aldrig har gjort?


den är fin, men den fungerar inte, mardrömmarna sitter fortfarande kvar



- snälla lämna mig inte du också
glöm inte bort mig du också
jag kommer sakna dig med
även om inte du heller gör det tillbaka

fredag lördag söndag

i fredags blev det stan och handla presenter till ia. på kvällen drog vi tjejer hem till henne och firade att hon fyllt 18. föra där, åt god förrätt, huvudrätt och efterrätt. kändes som jag gick upp 100 kg. parta till gammal musik och skratta så vi nästan tjöt. tog pendeln in till stan och hamna på puls. slutade kvällen på leons.

lördagen blev det förkrök med tjejerna hos jonna, sen drog vi vidare till macke och där var det fest. sluta med att johanna och jag somna i en säng helt utmattade efter vår lilla skrattattack några timmar tidigare, bil hem och jag tror jag somna på direkten

idag har jag pluggat och gått på bio. jag saknar dig. nae, ingen bra film. kom hem för ett tag sen och nu ska jag bara sova och skriva lite. 




jag är en av tusen små


du tror du vet

okej. pluggböckerna håller på att användas, håret är i en fläta, snön föll-peter jöback är på högsta volym. japp. 1 september idag och jag har börjat lyssna på julmusik. jag har faktiskt försökt hålla mig några veckor, ville verkligen inte få julkänslor tills ia och jag drog till grekland. så nu blev det dags. ska göra tee nu och sen lägga mig i badet. hårinpackning here i come. nybäddad säng är ju ett fett plus också!







varför ens försöka längre

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus